Entreri ve Drizzt (Yıldızsız geceyi okuyanlar iç

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee demek bunu kabul ettin night o zaman düğün hazırlıklarına başlayalım. Hakkaten de Catti ile Entrerinin yakınlaşması fena olmaz gibime geliyo.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Yorum yok dedim. kabul ettiğimi söylemedik ki.

Benim Drizzt'in evlenmesi hakkındaki görüşlerimi en iyi sen bilirsin...

(bkz:kitapgah, Drizzt nasıl ölmeli?)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Drizzt i biliyorum ama Cattie nin Drizztinyanında olmasından korkmuyo musun belki onun aklını çeler diye hala Entreri ile evlenirlerse birçok sorun çözülür gibime geliyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Jarlexle evlense kiminle evlenirdi?

*Night çaktırmadan konuyu Drizzt'ten uzaklaştırmaktadır. :) *
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Triel heralde.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Bence yeni bir karekter oluşturalım.
Hiç biri layık değil Jarlexle'e!
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Farkındamısın yanlış yazıyosun :) Jarlaxle olacak
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Biliyorum. Hoşuma gidiyor.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee bunun için jarlaxle a özel başlık açmışlar iyi tahminde bulunalım fazla hırsı olmayan bir kız olmalı onun yaşam tarzına katlanabilmeli mümkünse drow olmamalı Aralyn olabilir mi???
HARBE GİDEN
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

O kim yaw?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee iyi bu başlıkta da bari Entreriyi müstakbal bir eş bulalım. Sen evlenir miydin Entreri ile Night aslında onu bile yola getirirsin vallah. Yav Entreri şu Drizzt i öldürücen de eline ne geçecek. Onun öle mutlu bir yuvaya karışmasını önleyelim ikimiz de daha büyük tad almaz mıyız? Entreri Night a hayranlıkla bakar seninle ii anlaşacaz gibi sankim der Nighta. Ve mutluluk dolu bir dostluğun ilk adımları atılmış olur. : ))
HARBE GİDEN
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Sonra da Entreri NIGHT'ı Calimport'taki hırsız loncasının başına geçirip kendi bütün gün evde yatar :D
NIGHT Entreri den şikayetçidir ve boşanmak ister :p
Ama her defasında boynuna değen soğuk bir metal çabucak fikrini değiştirmesine yardımcı olur. Bir gün gelir night yine boşanmak ister. Entrerinin vücudu artık oturup gazete okumaktan :p yağ bağlamıştır ve night ondan hızlı davranıp entreriyi öldürür... falan euhe coştum iyice. :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok yaa Entreri ölürse kim Night a Drizztin mürivetine engel olma planlarına yardım edcek di mi ama??
HARBE GİDEN
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Loncanın başına geçmek fena olmazdı ama geri kalan tüm planlarınızı berbat buldum. :D

Hem unutmayın ben Menzoborrenzanda yaşıyorum.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama Entreri yi de kandırırsın sen yaa vallahi vallah sana da bi eş bulsak mı ki????

nEYSE eNTRERİ İLE dRİZZT SANIRIM HEP dövüş konusunda yeteneklerini sergiliyorlar Sizce diğer konularda kim üstün. Ã?rneğin hırsız yetenekleri ile başlayalım isterseniz.
HARBE GİDEN
Post Reply