ÖÖL RÖZGARI HANI!

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Bu sırada kapının hızlıca açılıp kapanması ile Lord Oren içeri girdi...

"evet komik birşey var o da sensin..."

soytarının önündeki birayı çekip alır

"ücretlerin önceden ödendiği ve ücretin aşka dair birkaç güzel söz olduğu yazıyor körmüsün yoksa aptalmı...
Koca göbeğini topla ve ücretini öde....."

Hanın sahibine döner ve

"aşk gibi yüce bir kavramı simgeleyen bir han açıldığını duydum ve bir ayrıcalık sağlamaya karar verdim...Hanın diyarda ilk defa bir tanrı tarafından ziyaret edilen han olacak..."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bir tanrı! Hahahaha!!! Evet işte bu oldukça komik. Hangi tanrı ile konuşma şerefine eriştim acaba hihihihi
Bu arada ücret aşk hakkında bir iki güzel söz demek. O zaman işte size benim güzel sözüm.
*Ne kadar aptal bir yermiş burası* diye düşünür.
Aşk sadece zihinsel bir hastalıktır. insanın üreme güdüsünden başka bir şey değildir! bana göre güzel ama sizin düşünceniz sayın tanrı beni yakından uzaktan alakadar etmiyor ve siz diğer müşterilerin. Ne saçma aşkı bir büyü sayıyorsunuz! Yavuklunuz için şiirler şarkılar yazıyorsunuz, halbuki hepsi boş. Bütün bunlar sadece yatakta bir iki zevkli, ateşli dakika için. *Pis bir şekilde sırıtır*.. En mükemmel çocuğu üretmek için. İşte ücretimi ödedim...fazlasıyla!
şİmdi izninle sayın tanrı içikimi içmek istiyorum. Bana bunu lütfederseniz.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Konuşma şerefine eriştiğin tanrıyı "ki bu senin gibi işe yaramaz biri için çok fazla bir seref" bu diyarlarda Ölümün,Kaosun ve savaşın tanrısı LORD OREN olarak bilirler..

Ölümün bile bir engel olamadığı, uğruna savaşlar çıkan çıkan bir kavramı tabiki yüce olarak tanımlarım...

AşKI saymayanın bu handa yeri yok.. sözlerini düzeltmeni tavsiye ediyorum, şaklabanlığın ne yeri ne de zamanı...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

AH! işte şimdi kırıldım...ben demek işe yaramazın tekiyim sayın tanrı. Hemen hanın sahibi gibi konuşmaya başladınız sayın ölümün, kaosun ve savaşın tanrısı lord oren! lakin şunu unutmayın. siz her ne kadar bir tanrı olsanızda bu çatının sahibi olamazsınız. Benim nerede olacağımı ne yazık ki siz belirleyemezsiniz sayın ölümün, kaosun ve savaşın tanrısı. Kudretli görünümüze aldanacağımı sanmayın.
*Biraz duraksar. yüzü asılmış ve gölgelenmiştir.*
sizin sözleriniz yüzünden gitmiyorum bu kadar değersiz adamın yanında olmak istemedğim için gidiyorum.
*arkasını tanrıya dönerek*
Hoşçakalın han sakinleri. özellikle sen küçük soytarı. senle bir daha görüşüceğiz. aynı şekilde bir şövalyeyi abartı bir şekilde taklit ederek kafası yukarda hanın kapısını çarparak çıkar...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Hanın kuralları önceden belirlenmiş şeyler ben sadece hatırlatma yapıyorum...
Hanın sahibi kovmasa bile ben seni yaka paça çıkarmasını iyi bilirim.
taklit ettiğin onuru ayaklar altına almadan yürüyüşünü bozma ve yokol..
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

lordum sinirleriniz sağlam olsun ve onurunuzun yüceliğini zaten bizler biliyoruz... buraya adımını atan biraz önceki müşteri ise, buradaki asaleti haketmeyen bir kişi. sizin muhteşem cümlelerinizi de.

Aşk bazılarının anlayamayacağı kadar kutsal ve güzeldir. Aşk, kelimenin anlamını sadece fiziksel zevklerden ibaret kılan ve yatak dakikalarıyla kısıtlayan adamların zaten bu mhteşem ortamda ve nacizane hanımda işi yok!

yeniden teşekkür edeyims ize lordum!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Rica ederim,
Aşka dair fazla güzel cümlem yok ama senin için yapabileceğim birşey varsa söylemekten çekinme..
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Bir kavga çıkmıştı... O da bunu izlemişti.Aslında kavga denilemezdi.Bir tanrı basit bir ölümlüye dersini vermişti demek daha doğru olurdu.Aklından düşünceleri kovdu ve iyice ilginçleşen handa biraz daha kalmaya karar verdi."Bir şarap daha isteyebilir miyim? Aşk gibi....güzel ve sarhoş eden bir kadeh şarap daha...."Biran dediği cümlenin ücreti karşılıyıp karşılamayacağını düşündü.Karşılamayacağına karar verdi.

Aşkı mı soruyorsun bana?
Cevap veremem ki sana.
Versem bile anlayamazsın ki...
Benim aşkımı sadece ben,
Senin aşkını sadece sen anlayabilirsin.
Sevdiklerimiz bile bazen tam olarak anlayamaz
Anlasalardı burda olurlardı
Yanımızda ellerimizi tutarak otururlardı
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

izlediği şeylerden etkilenen cleric way beee diyip içkisinin son yudumunu da kafasına dikti
çok zaman geçti çok şey değişti...
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Ortalık toparlanınca Lord oreninde buraya gelmesiyle olayların düzeldiğini gören NOOB okunu ve yayını indirir ama o şaklabanı hiç sevmemişti hem kimse aşk gibi kutsal bir duyguyla böyle alay edemezdi, okunu o koca karnına gömmeyi o anda o kadar çok istemiştiki, ama her şey eski halindeydi, bu iyidi. Tekrar yerine oturdu yemeğini yemeye koyuldu!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom handa karışıklık olduğunu görür han sahibi de ortada gözükmemektedir. Neyse der han sahibine onu da beklediimi sölersiniz yahuu... Sizi de beklerim bu arada hanıma ve hızla han binasını terkeder.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan bu duyarsızın sözlerinden sinirlenmiştir, peşinden gitmeyi düşünür, bir şeyler söyleyeyim der içinden. Sonra vazgeçer, bir ozanın yolu liridir, oturur başlar lirini çalmaya.

Aşkı nasıl tanımlarsın sen böyle ey koca göbekli haşarı?
Yatağın zevklerine varmak mıymış kutsal aşkta başarı?
Bilmiyorum hangi cehennemden aldın hayatında kaşarı,
Bildiğim şu ki aşkı senden daha iyi bilir bir ayyaş arı

Açıklayabilir misin sen ha aşk için niye ölünür,
Eğer aşk yatağa varmaya dolaylı yolsa bir tür
Sen cahil bilmez misin ki aşk külliyen kördür,
Ruha aşk'olunur, sevgili aşığa en güzel görünür

Aşk dediğin ruh, kalp ve zihin eşini bulduğunun ifadesidir,
Farklı sözlerle sevdiğinin karşılıksız mutluluğunu istemektir,
Eğer duygu paylaşımı çıkar içinse insaf ona aşk mı denir,
En fazla yaşadığını aşk sanmışsın sen denip gülünür geçilir
Taşlar unutana dek...
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

İçeri soğuk görünüşlü bir yarım-elf girdi. Bakışları oldukça sakin görünüyordu. Bir kadeh şarap istedi ve uygun bir yere çöktü. Tam karşılığında vereceği altını hazırlamıştı ki, ondan aşk hakkında bir şeyler istenince yüzü asıldı. Artık şarabından büyük bir yudum da almıştı ve geri iade etmek içi çok geçti.

"Ben aşkı bilmem."dedi korucu sakin bir sesle "Ama bir zamanlar duyduğum bir şarkıdan bir şeyler mırıldanabilirim."

Aşkı bilmem, çünkü yalnız sen varsın,
Sevgi bilmem, çünkü yalnız sen varsın,
Dostluk bildim, iyi ki sen varsın,

Hareketsiz bakıyorsun,
Tek sensin yanımda, susuyorsun,
Özgünüm dotum, aynalar yoksa sen de yoksun...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hırsız kara elf doğru anın bu olduğundan sanki bir an emin oldu. Ortalarda kavga edenler, bağrışanlar, şiir okuyanlar. Biraz iş için tam zamnıydı. Lavanta renkli gözleri etrafta dolgun keseleri aradı. şu aşk şiirleri okuayn ozan dedi kendince. Aşk şiirleri ve şarkıları. Pöh. Aşk diye birşey yoktur dedi kendince. Kara Elfe göre dünyanın tek bir gerçeği vardı: para. Gözlerini Noob adıyla çağrılan zarif kişiliğe çevirdi. Çok savunmasız duruyordu. Hürmetli ellerini hazır ederek oturduğu hanın karanlık köşesinden yavaş sıyrılarak Noob'a doğru giden yolu tuttu. Aniden önüne fırlayan soytarı neredeyse korkusuz kara elfin ödünü koparacaktı...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan gözünün ucuyla kara elfi gördü, ava çıkmışa benziyordu, Hırsızlar Tanrısının bir hizmetkarı bunu söyleyebilirdi. Ona bu handa bulabileceği en değerli ganimetlerden birisini vermeye karar verdi, aşk üzerine bazı sözler. Hem şarkının yarattığı hareketlilikte bazı diğer ufak ganimetler de elde etme şansını bulabilirdi.
Gülümsedi, çalmaya başladı.

Dün seni düşünürken aklıma sende gözüm pencerede,
Seni görüverdim bir an şaşkınlıkla aşağı bahçelerde,
Koştum merdivenlerden ansızın kucaklayıp öpmeye,
Meğer bir çiçekmiş güzelliği seninki yanında gölge

Kafamı kaldırdım sonra yöneldim engin gökyüzüne,
Yıldız gözlerini seçtim de bakmaya çalıştım hilal yüzüne,
Aradım orda seni ama o da güzelliğin yanında sönük gene,
O an anladım ki seni göreceğim her yerde ve de her sene

Sen hariç düşünce geçmez olmuş aklımdan,
Bağımlınım, seni arıyor bu gözler etraftan,
Hayat sensin, bir güneş gibi umutlarla doğan,