Drow Kızı Öıktı
- Palin__Majere
- Kullanıcı

Bir Elaine Cunningham hayranı olarak kitabı çıktığından 1 ay sonra alabilmem beni baya sinir etti(Gittiğim kitabevlerinde mevcut değildi) ama kitabı bir günde bitirerek sinirimi çıkardım.
Salvatore'nin Menzoberranzan'ından bıkmış biri olarak Elaine Cunninham'ın tasvirleri Karanlıkaltı'nı bana yeniden sevdirdi. Başroldeki drow Liriel'in hem gerçek bir drow olması hem de çok güzel bir mizah anlayışı olması benim bir drowda hep aradığım özelliklerdi zaten..
Not: Bu arada bu mesaj, benim bu sitenin forumlarına attığım ilk mesaj, hayırlı, uğurlu olsun
Salvatore'nin Menzoberranzan'ından bıkmış biri olarak Elaine Cunninham'ın tasvirleri Karanlıkaltı'nı bana yeniden sevdirdi. Başroldeki drow Liriel'in hem gerçek bir drow olması hem de çok güzel bir mizah anlayışı olması benim bir drowda hep aradığım özelliklerdi zaten..
Not: Bu arada bu mesaj, benim bu sitenin forumlarına attığım ilk mesaj, hayırlı, uğurlu olsun
yakında editörün olarak benden büyük bir fırça yiyeceksin o konuda zaten
ama hadi neyse biraz daha zaman tanıyorum
arkadaşlar sürprize gelince... nortinin bu kaplumbağavari hızıyla zor görürsünüz sürprizi
bu arada silent blade bitmek üzere... yalnız ne olur unutmayın BEN DE İNSANIM
hehe
tangled websin düzeltisini yapıyorum şu anda çok yakında çıkacak,
ama hadi neyse biraz daha zaman tanıyorum
arkadaşlar sürprize gelince... nortinin bu kaplumbağavari hızıyla zor görürsünüz sürprizi
bu arada silent blade bitmek üzere... yalnız ne olur unutmayın BEN DE İNSANIM
hehe
tangled websin düzeltisini yapıyorum şu anda çok yakında çıkacak,
İyi yaa ben de koktum bi an ameirkanlılar gibi bekleycez diye o kadar ay.. Cunnighamın Menzoberranzanı nı hakkaten de özledim. Bence Drow kızı karakteri ilginç bir şekilde Drizzt e göre daha çok oturmuş daha kötü koşullarda yetişse de Drizzt biraz hep bir parça kopleks aşıyo gibi sanki ırkından dolayı. Bu arada Drizzt bu iyi kara elfleri nassı keşfetmiyor?? Ya da keşfediyo mu yoksa ilerde ???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>