FRın en romantik çifti
Midnight gerçekten de ilerde kurtarıyor galiba Kelemvor'u hatta buçukluk tanrısı Yondalla yardım bile ediyor olabilir ama biraz sıktım hata olabilir. İlerde düşünecek vakti olur, hem Kelemvor daha ilerde tanrı da oluyor Cyric'in portfolyosunun bir kısmıyla.
Daha iyi çiftler tabi ki olacaktır, onları da biz söyleyelim.
Yalnız en büyük aşklar kavuşulamayanlardır derler, bilmem ne kadar doğru ama. Joram ve karısı galiba kavuşmuş.
Daha iyi çiftler tabi ki olacaktır, onları da biz söyleyelim.
Taşlar unutana dek...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Doğru her ne kadar kitapları okumadan karambole atışlar yapıyor olsam da bunlar spoiler sayılabilir (mi?).
Kelemvor Midnight aşkı ilginçti, güzeldi. Özellikle de Kelemvor'un lanetini bilmediği zamanlar, sonrasında da ilginçleşiyor tabi. Sen hangi kısmının onları en romantik çift yaptığını söylüyorsun yeminer? Etkilendiğin güzel romantik bulduğun hangi sahneler/olaylar var mesela?
Kelemvor Midnight aşkı ilginçti, güzeldi. Özellikle de Kelemvor'un lanetini bilmediği zamanlar, sonrasında da ilginçleşiyor tabi. Sen hangi kısmının onları en romantik çift yaptığını söylüyorsun yeminer? Etkilendiğin güzel romantik bulduğun hangi sahneler/olaylar var mesela?
Taşlar unutana dek...
işte zor bir soru... düşünme zamanı istiyorum. bence sadece aşıkolmakla kalmışlar ve ikisi de kendi yolundan gisiyor. kelemvorun biir laneti var ve midnight da en az bir lanetle bağlanmış kadar çaresiz. böyle bir durumda kalmış bir çift oldukça dikkatimi çekti
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Drizzt le Cattie birbirine aşık oluyo sonra.. Karanlığın kuşatmasında bu konuda imalar var şafağa geçidde tam aşk ilişkisi başlıyo artık düpedüz o kadar yani. Hatta kitabın sonunda Dirzzt Wulfgara seçim Cattie Brienin diyo yani hangimizle aşk yaşayacağına o karar versin manasında sayılabilir sanırım o söz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Peki Jander - Tatyana desek? Strahd'ın biraz sapkınca da olsa Tatyana'yı sevdiği apaçık ortadadır, onun için çok şey feda etmiştir kesinlikle. Fakat yaptığı şeyler nedeniyle bu aşk saflığını yitiriyor gibi. O açıdan Jander - Tatyana aşkı da göz önünde bulundurulabilir.
Tabi eğer Lloth- Vhaerun'u saymazsak.
Tabi eğer Lloth- Vhaerun'u saymazsak.
Taşlar unutana dek...
Ã?yle ama anladığım kadarı ile aşk biraz platonik Platonik bir aşk da romantik bulunabilir belki ama ben.... pek bulmuyorum.... Üstelik gerçekten aşıksa bence kızı sevdiği kişiden ayırmamalı idi. O kızı sevmiyormuş bence sadece kıza sahip olmayı seviyormuş.
HARBE GİDEN
Liriel ile Fyodor arasındaki aşk zaten benim favorimdi -her ne kadar ilk kitapta aşırı üstünde durulmamış olsa da, hoş daha ne kadar duracaklardı o da var. Özellikle o kehribar kolyeyi verişi benim çok hoşuma giden bir sahneydi.
Lloth-Vhaerun konusunda da aklıma bir şey geldi. Hani tek bardaktan iki kamışla içen genç aşıklar vardır bilirsiniz. Shakti Hunzrin de her iki tanrıdan güç almasıyla, her iki tanrının da rahibi olmasıyla bana iki tanrının tek rahibeyi kullanması gibi geldi şimdi.
Kumru aşık tanrılar. 
Lloth-Vhaerun konusunda da aklıma bir şey geldi. Hani tek bardaktan iki kamışla içen genç aşıklar vardır bilirsiniz. Shakti Hunzrin de her iki tanrıdan güç almasıyla, her iki tanrının da rahibi olmasıyla bana iki tanrının tek rahibeyi kullanması gibi geldi şimdi.
Taşlar unutana dek...