ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

indir o yayı.aslında attığın ok yüzünden benim sana kılcımı çekmem lazım ama eski bir paladinkenki alışkanlığım yüzünden sorgulamadan kimseye ne ok doğrulturum nede kılıç çekerim gördüğüm kadarıyla senin anlamayacağın bir mantık bu korucu
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

"Karşımdaki kişinin daha kim olduğunu öğrenmeden ne yapmamı bekliyordun hele hele ölümün tapınağından kaçmışken" okunu ve yayını indirir şovalyenin yanına doğru ilerler. "Ben buradan daha önce geçtiğim zaman bir harabe olan bu yeri çok iyi hale getirmişiniz kutlarım , bundan bahseldildiğini duymuştum heralde lord dragonfire ye hizmet ediyorsunuz" İleriye karargaha doğru bakar ve orayı işaret eder " beni davet etmeyecekmisiniz?"
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

karargahımız herkese açıktır ama yüreğinde kötülük olan herkes iyi karşılanmayabilir.ayrıca lorduma hizmet ettiğim doğru.ama senin lord orene hizmet ettiğini sanıyordum niye ordan kaçtın?sonra bunun karargahta konuşulmasına karar vererek korucuyla beraber karargaha doğru ilerledi.
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Yolda giderken başından geçen maceraları anlatmaya başlar" bir gece korumda uyuyorken çok değişik bir rüya gördüm doğa bana emrediyordu lord oreni bulup onun emrine katılmamı söylüyordu , her şey sanki gerçek gibiydi, ileride olacak savaşı gösterdi, rüyayı gördükten sonra her gün aynı rüyayı tekrar tekrar görmeye başladım, sanki bana emrediliyordu bende emirleri yerine getirmek için orenin hizmetine girdim neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyordum, ölümün karargahına üye oldum, orada unholyle diye birisini tanıdım okçuları yetiştirmek konusunda anlaşamadık, zaten baştan beri sevmemiştim onu çok kolay yalan söyleyebilecek birine benziyordu, lord oren aramızdaki tartışmayı gördü unholynin emirlerine uymamı söyledi ama onun elinden yetişen savaşçıların bu dünyayı kaosa süreceğini biliyordum, sanki savaşçılarım ölü olacaklardı, bu yüzden onu komutanım olarak saymadım, lord oren bunu ona karşı gelmem olarak gördü ve getirdiğim okçu kabilemi tutsak aldı, beni serbest bıraktı ama halkımın çektiği işkencelerde attıkları çığlıklar hala kulaklarımda çınlıyor, bana yardım edecek gücü aramaya koyuldum buraya geldim ve hiç kimse tarafından dikkate alınmayınca sinirlendim ve kapınıza ok fırlattım, lord orene ve onun yandaşlarına karşı duyduğum kin çok büyük taki onlar yok olana ve halkımın öcünü alana dek, bana yardım edecekmisiniz?
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

unholy..kötülüğün evladı... emin ol ondan kurtulman iyi oldu emin ol...şimdi sen kısaca lordumun askeri yada şovalyesi herneyse ona hizmet mi etmek istiyorsun?ozaman önce git ve tapınağımıza bağlılığını sun sonra gel biz sana eğitimini vericez.şimdi tapınağa git ufak bir çadır.... orası..bağlılığını sunaccağın yer.biz yada sadece ben -gorath yardım edermi bilmem-sana öcünde yardım etmeye çalışacağız...
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB boynundaki kum saatine benzer madalyonu çıkarır. "Hiç bir şekilde zaman kaybetmek istemiyorum hemen antremanlara başlayalım,halkım orada işkence görürken her geçen vakit benim aleyhime işliyor" Madalyonu elinde sıkar " O karargahta hiç hoşlanmayacakları bir şey bıraktım, zamanı gelince o da kullanılacak!!!!"
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

o zaman artık bizimlesin gel seni diğer komutan gorathin yanına götürüyim.
*MAEGLİN QUEDRETH
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

yolda giderken maeglin hemen NOOB a sordu şimdi sen bizim şovalyemiz mi olmak istiyorsun yoksa kendi okçu ordunu mu kuracaksın?
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Lord Dragonfire'a hizmet edecek dünyanın en ihtişamlı okçu birliğini kurucam, hem bu karagahun savunması için gözcü kulelerine ve surun etrafına okçu yarleştirmeyi taleb ediyorum? Korucu olarak başladım ve bu düzeyde en üst nıktaya çıkmalıyım. İzninizle önce eğitimden geçip kendimi size kanıtlamak istiyorum.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Yaptığın anlaşmanın ve getirdiği riskin farkındasındır umarım, bu konuda sana yardım edicem, eğer kabul edersen tabi.!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

NOOB sana şunu söyleyim sakın anlaşmama girme işte ozaman ben gene karşı tarafa geçmek zorunda kalırım anlaşmayı bozmuş olurum genede saol
ve sana son sözüm sakın inancınla kumar oynama....
*MAEGLİN QUEDRETH
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Çok büyük bir heyecen hissediyordu, eğitimde kendini herkese ispatlamak istiyordu ama zaman çok çabuk geçiyordu hemen eğitime geçmeliydi.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

İçimde sanki seni ve majentayı engellemek için ellerinden gelecek her şeyi yapacaklarona dair bir ses var eğer öyle bir şey olursa yanınızda olucam.

Okum ve yayım emrinizdedir!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

zaten öyle bir şey olursa anlaşma bozulur savaş çıkar emin ol
*MAEGLİN QUEDRETH
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

maeglin gorath ve majenta karagah geldiler maeglin gorathi hemen karargahın arkasına götürdü ve konuşmaya başladı.gorath bu söyliyeceklerimi iyi dinle sen şimdi lord orene bağlısın demi? gorath evet anlamında başını salladı.ve maeglin devam etti"sadaakat sadece iyilere aittir.yani kötü bir kişi sadık kalamaz hiç kimseye çünkü kötülük zarar vermektir.yani bu zarar verişin sonucunda sadaakat ve güven azalır.yani lord oren sadık kalmak en büyük aptallıktır.buraya kadar tamam mı?ve ayrıca sen burda kötülüğün evladı... unholy yi eğitirkende gördün.unholy nin kalbinde kötülük olduğu için lord dragonfire a sadık kalamadı.sonra lord orene gitti.ayrıca lord oren seni cehenneme gönderdktirdi.sadece o sate sadaakati elde etmek için.ama sen sana acı çektirenin peşinden gidiyorsun.yani sahteliği..sahte sadaakati seçiyorsun.eğer kendini güvende hissetmek istiyorsan bağlılığın gerçek inançtan yana olsun yani lord dragonfiredan.....
Post Reply