ZAMANIN KARARGAHI
Cüce Gorath paldneye bakarak "bence bu saldırının bir nedeni olmalı!"
dedi."Büyük ihtimal düşmanlarımız bize gizlice saldırmaya başladılar!"
Rp dışı:Ya paldney yarı elf olman senin dahada dayanıksız olduğunu gösterir.Bir cücenin başına vurulunca bayıldığını gördünmü sen hiç?Ben hayatımda hiç görmedim.İster büyülü olsun isterse aşırı güçlü bir yumruk cücenin kafasına vurma başka bir yerlerine vur.
Ya just win abi bu arada yarı elf şövalye ilginçte sen hayatında hiç cüce şövalye gördünmü.Bence bu savaş karargahı başlı başına ilginç bir yer.
dedi."Büyük ihtimal düşmanlarımız bize gizlice saldırmaya başladılar!"
Rp dışı:Ya paldney yarı elf olman senin dahada dayanıksız olduğunu gösterir.Bir cücenin başına vurulunca bayıldığını gördünmü sen hiç?Ben hayatımda hiç görmedim.İster büyülü olsun isterse aşırı güçlü bir yumruk cücenin kafasına vurma başka bir yerlerine vur.
Ya just win abi bu arada yarı elf şövalye ilginçte sen hayatında hiç cüce şövalye gördünmü.Bence bu savaş karargahı başlı başına ilginç bir yer.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
gorath bir gün aynı şey sana da olursa düşmanlar bizim düşmanlarımızdır ama sana olmazsa düşmanlar benimdir bizim değil onun için hazırlıklı olman lazım... tabii benimde yalnız hala soruma cevap yok beni o düzleme alan neydi?
rp dışı ben o bayılma konusunda demedim ben yarı elfim diye ondan önceki mesajında şu insanlar ne dayanıksız demişin de onun için belli ettim yarı elf olduğumu ayrıca ırkımla ilgili bir takıntın varsa rp de de söyleyebilirsin yani...
rp dışı ben o bayılma konusunda demedim ben yarı elfim diye ondan önceki mesajında şu insanlar ne dayanıksız demişin de onun için belli ettim yarı elf olduğumu ayrıca ırkımla ilgili bir takıntın varsa rp de de söyleyebilirsin yani...
[quote="paldyneey"]gorath bana vuran sert bir şey normal değildi anla bunu.o büyülü bir şeydi anlıycağın gibi.soruların cevabını bilen bir kişi yokmu ki şurda.[/quote]
Dragonfire ın asil sövalyesi maeglin biliyorsun. ben lordun kutsanmışıyım. ve ileri seviyede büyü güçlerine sahibim beni olayın olduğu yere götürürsen lordun bana vermiş olduğu güçlerle sana vuranı kim yada ne olduğunu anlayabiliriz.
biliyorsun zaman bizim elimizde.
Dragonfire ın asil sövalyesi maeglin biliyorsun. ben lordun kutsanmışıyım. ve ileri seviyede büyü güçlerine sahibim beni olayın olduğu yere götürürsen lordun bana vermiş olduğu güçlerle sana vuranı kim yada ne olduğunu anlayabiliriz.
biliyorsun zaman bizim elimizde.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Halkını ölümün karagahında tutsak alan oren den tüm benliğiyle kurtulan NOOB halkının halkının işkence içindeki çığlıklarını duyabiliyord, orene ve onun yandaşları yok olana kadar hiç bir zaman rahat yatamayacaktı. Ormana evine halkının yaşadığı o kutsal yeşil diyara doğru yola koyuldu, ilerlerken karşısında yavaş yavaş oluşmakta olan bir karargah gördü,bu karargah ne için ve niye yapılmıştı, kime hizmet ediyordu? Aklında binbir türlü soruyla karagaha doğru ilerledi. her türlü tehlikeye karşı okunu ve yayını haızr tutuyordu, yavaş yavaş karargaha yaklaşmaya başladı...
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
firan olayın olduğu yere gidince maeglin e döndü:
"söyle bakalım aziz şövalye, bu olay ne zaman ve günün hangi saatinde oldu. umarım hatırlarsın bunu."" çünkü yapacağım büyü için bunu bilmem şart"
"söyle bakalım aziz şövalye, bu olay ne zaman ve günün hangi saatinde oldu. umarım hatırlarsın bunu."" çünkü yapacağım büyü için bunu bilmem şart"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
"Burada heralde saygı duyulması gereken insanlara yer yok." dedi ve arkasını dönerek uzaklaşmaya başladı, 100 metre kadar falan ilerledikten sonra okunu ve yayını doğrultup karargahın kapısına 1 ok fırlattı. Sonra yavaşça ilelemeye başladı fakay gözü hep arkasındaki karargahtaydı.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
kapıya saplanan okun sesi hemen dikkatini çekti yarı elfin hemen gidip baktı ve uzaklaşmakta olan,elinde yayı olan birini gördü.kimdi o acaba?karargahın kapısına ok atmaya nasıl cesaret ederdi?bu soruların cevabını almak için adama doğru ilerledi.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
*MAEGLİN QUEDRETH