Gelin savaşçılar kötülüğe karşı sava
Sanırım artık savaş olmayacak.. Tanrıların yükselişi diyarlara bir defa daha huzur getirdi. Işık mutluluk ve düzen bir defa daha kazandı YAşASIIIN!!! Ama düzenin bekçileri hiçbir zaman yok olmayacağını bildikleri kaosa karşı hep dimdik duracaklardır buna en içten şekilde inanıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
savaşın olmamamsı hepimizin dileği üstad firble. ancak herkesin bildiği gibi diyarda sadece kaos u ve savaşı kendine yaşam tazrzı ve inanç yolu olarak seçmiş güçler var.
dediğin gibi onlara karşı her zaman barış ve düzeni savunmalıyız. bizler olmazsak diyar karanlığın içinde kalacak.
daha önce olduğu gibi.
dediğin gibi onlara karşı her zaman barış ve düzeni savunmalıyız. bizler olmazsak diyar karanlığın içinde kalacak.
daha önce olduğu gibi.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Her kötülüğün içinde bir iyilik her iyiliğin içinde bir kötülük vadır bu savaşalrda ta kilit noktası bunlardır her kimdi ilk önce bu noktaları yitirir o zaman savaşı kaybeder!!! Kutsal ruhun verdiği görevle Oren'e saldırıda bulun her kimse okumu kalbine bilsin!!!!!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
bunu ranger olduğunu iddia eden bir elf mi söylüyor.bir ranger ın içinde iyilikten başka bir motivasyona yer yoktur.
eğer içinde kötülük varsa sen nasıl bir ranger sın noob bana anlatır mısın?
eğer içinde kötülük varsa sen nasıl bir ranger sın noob bana anlatır mısın?
sana inanmak çok zor noob, bu kutsal ruh da neyin sesi, yoksa diyarda bizim bilmediğimizi ama senin hizmet ettiğin farklı bir güç daha mı var,
ayrıca doğanın sana "ölüme" hizmet etmeni söylediğine inanmamı mı bekliyorsun.
bence daha uygun bir sebep bulmalısın.
bunlar hiç de inandırıcı değil.
yada sen bir ranger değilsin.
ayrıca doğanın sana "ölüme" hizmet etmeni söylediğine inanmamı mı bekliyorsun.
bence daha uygun bir sebep bulmalısın.
bunlar hiç de inandırıcı değil.
yada sen bir ranger değilsin.
beni ranger olarak doğa seçti, beni büyüttü emir verdi ve yerine getiriyorum, neden benden böyle bir şeyler istedi bilmiyorum,sadece uy dedi, bir savaş gösterdi, savaşın kalbi lord oren di, ve o o savaşta ölüyordu buna izin verme dedi, ardında tüm dünyayı büyük bir yangın alıyordu, bu nden ve niye oluyor sadece emirleri yerine getiriyorum!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Dışarda bekleyen Dragonfly içerdeki atışmalara kulak kabarttı.Birden tüyleri diken diken olmuştu.
AZALIN ın sözleri hem ilgisini çekti hemde onu tedirgin etti.Daha fazla dinlemek için bir elinin üstüne dayandı kurduğu bağdaş onun ayaklarına giden kanı yavaşlattı bir süre sonra içeri girip neler olduğunu öğrenmek istercesine hareket etti...
Karargahın kapısından uyuşan elini ovalayarak giren bir siluet belirdi.Eliyle ilgili sorunu giderince önce Noob a baktı sonra AZALIN a bakarak tüm konuşulaları hemen hemen duydum.
NooB un sözlerini hatırlatarak
AZALIN içeri girenin diyardaki dostane gülümsemesinden tanınan kişi olduğunu biliyordu...[/quote]
AZALIN ın sözleri hem ilgisini çekti hemde onu tedirgin etti.Daha fazla dinlemek için bir elinin üstüne dayandı kurduğu bağdaş onun ayaklarına giden kanı yavaşlattı bir süre sonra içeri girip neler olduğunu öğrenmek istercesine hareket etti...
Karargahın kapısından uyuşan elini ovalayarak giren bir siluet belirdi.Eliyle ilgili sorunu giderince önce Noob a baktı sonra AZALIN a bakarak tüm konuşulaları hemen hemen duydum.
NooB un sözlerini hatırlatarak
Sanırım bir tezatlık var öyle değilmi AZALIN ne dersin.beni ranger olarak doğa seçti, beni büyüttü emir verdi ve yerine getiriyorum, neden benden böyle bir şeyler istedi bilmiyorum,sadece uy dedi, bir savaş gösterdi
AZALIN içeri girenin diyardaki dostane gülümsemesinden tanınan kişi olduğunu biliyordu...[/quote]
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
sana kesinlikle katılıyorum. dragonfly. zaten NOOB sözleri ve düşüncelerindeki tezat, inancına ve davranışlarınıda yansıdı.
kendisi oren dautry nin tapınağını terk etti. ölümde bulamadığı huzuru umarım başka yerlerde bulabilir.
kendisi oren dautry nin tapınağını terk etti. ölümde bulamadığı huzuru umarım başka yerlerde bulabilir.
Halkıma ettiği zulüm orenin yanına kalmayacak , lord dragonfirenin emrine geçtim, artık daha huzurlu ve rahatım tek kaygım halkım, ben bilinçsizce bir yola savruldum , yere düştüm, fakat ayağa kalktım daha kuvvetli ve daha inançlı bir şekilde , orenin gerçek yüzünü gördüm o yüze lanetler olsun!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,