ÖÖL RÖZGARI HANI!
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

"Aşkı tadalı, içinde yanalı çok oldu... Ve birdaha olması için daha da çok olması lazım.... şimdilik bunlarla idare edeceğim. TEşekkürler." Yemeğini yerken birşeyler mırıldanıyordu.
Ne aşkların acı verir de
Unutulamazlar aşıkların gönüllerinde
Ben de sevmiştim birini
Gözleri birer oktu sanki
Kalbimi delip geçen.
Gülüşüydü beni iştahtan kesen
Kaç gündür yemek yedirtmeyen
Sevdalar yarattım
Birbir ortaya saldım
Bir daha bulamadım
Aşkımdan oturup bir han köşesinde kaldım
Gittiğinden beri,
Adımı bile hatırlayamaz oldum.
Senin gibi gittiler hatıralarım
Bir hiç oldu en güzel hayallerim
Ne aşkların acı verir de
Unutulamazlar aşıkların gönüllerinde
Ben de sevmiştim birini
Gözleri birer oktu sanki
Kalbimi delip geçen.
Gülüşüydü beni iştahtan kesen
Kaç gündür yemek yedirtmeyen
Sevdalar yarattım
Birbir ortaya saldım
Bir daha bulamadım
Aşkımdan oturup bir han köşesinde kaldım
Gittiğinden beri,
Adımı bile hatırlayamaz oldum.
Senin gibi gittiler hatıralarım
Bir hiç oldu en güzel hayallerim
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble yi gören NOOB birden şaşırır, firble onu hanınn sahibi sanmaktadır, elini firblenin omzuna koyup " gel dostum sen de benim gibi yorulmuş olmalısın, ben sadece bir müşteriyim, çok yorgunum 2 gündür durmadan yürüyorum, sen de biraz aç olmalısın bügün her şey benden dilediğin gibi ye!!" der ve gülümser firbleye kanı çok ısınmıştır.
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
anaa o zaman han sahibi nerde ki? Ona hayırlı olsun diyecektim benim de hanım var da yanda biraz ufak bir han gerçi ama istersen bi ara beklerim seni çok sevinirim. Ne güzel şarkı sölüyolar burada yaa cidden çok hoş di mi siz ne diyosunuz??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
"uğramaz olurmuyum sizin hanınızada önce yemekler dostum ne istiyorsun bugün bendensin.otur şurada da hem muhabbet ederiz bu arada. sana kanım iyice ısındı. ben müzikten pek anlamam şimdiye kadar kimse sevdiremedi bana müziği, daha çok ormandaki kuşların cıvıltılarını dinlerim"
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Ama müziği nasıl sevmezsiniz hele tüm müzikleri müziğin o kadar çok çeşidi var ki. Kuş cıvıltıları da bir müziktir ve rüzgarın uğultusu da.. Sessiz sanılan toprak bile şarkı söyler bazen. Bence müzik konusunda asla kesin yargıya var ma dostum.. İstersen senin ve doğanın şerefine bir şarkı söyleyeyim. Hem de hancı dostumu da bölece selamlamış olurum hem di mi ama?? Bilmiyom sen e düşünüyon.. Tamam dersen sölerim vallah.
HARBE GİDEN
söyle dostum senden bir şarkı duymak çok isterim, ama şun bil ki çok zor ikna olurum, ama konuşmandan da anlaşılıyor heralde sesin çok güzel olmalıana doğayı tekrar yaşatabilirmisin eğer bunu becerirsen çok iyi bir ozan olduğunu kanıtlarsın!!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
...
gecenin karanlığında hanın kapısından bir elf kadını girer. Bu hanın ününü çok uzaklardan duymuştur ve hanın güzel sahibesi eski dostuna da selamını getirmiştir...içeri girdiğinde en ufak bir yorgunluk belirtisi göstermeden dostuna doğru ilerler , bu sırada aklından hanın gerçektende söylendiği kadar sıcak olduğunu ve müziklerinin de en iyi elf şarabı kadar cezbedici bir etki yaptığını geçirir...dostunun yanına vardığında onun konuklarına hesabı nasıl ödemeleri gerektiğini anlatırken bulur ve kendi kendine ' önce neyse şimdi de o'diye düşünür.
han sahibesinin yanına yaklaşır ve kulağına
' yıllar seni benden daha fazla esirgemiş ve tanrılar kaderini kutsamış ama hala aynı rosesun ve hala aşka olan inancından vazgeçmemişsin...hımm aklıma gelmişken bende hesabı peşin peşin ödeyip o güzel şaraplardan bir tane isteyeceğim...belki birden fazla...ama önce hesap: aşkı bir vampirin kana duyduğu istekle eş değer tutabilirsin yaşamak için hep ona ihtiyacın vardır ama haddin olandan fazlası seni öldürür, duracağın noktayı bilirsin ama asla durmazsın,duramazsın..ve ölümsüzlük bile senin o aşkın önünde dizlerinin üzerine çökmene engel olamaz.'
han sahibesinin yanına yaklaşır ve kulağına
' yıllar seni benden daha fazla esirgemiş ve tanrılar kaderini kutsamış ama hala aynı rosesun ve hala aşka olan inancından vazgeçmemişsin...hımm aklıma gelmişken bende hesabı peşin peşin ödeyip o güzel şaraplardan bir tane isteyeceğim...belki birden fazla...ama önce hesap: aşkı bir vampirin kana duyduğu istekle eş değer tutabilirsin yaşamak için hep ona ihtiyacın vardır ama haddin olandan fazlası seni öldürür, duracağın noktayı bilirsin ama asla durmazsın,duramazsın..ve ölümsüzlük bile senin o aşkın önünde dizlerinin üzerine çökmene engel olamaz.'
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

elf kızı bir anda titredi ve göz bebekleri yüzünü terkederek terse döndü...
beyaz boş gözlerle hanı süzdükten sonra
Kalbinden geçen böyleyse
Bırak aşk olsun
şahidiin gökyüzüve yıldızlar
İnananın aşığın olsun
Gecenin ardından gün birdaha doğsun
Aşka açılan gözler ilk şafakla dolsun
Aşka inanmayanların sonu
Mutlak Ã?LÃ?M olsun....
dedikten sonra kız cansızmışcasına yere yığıldı....
beyaz boş gözlerle hanı süzdükten sonra
Kalbinden geçen böyleyse
Bırak aşk olsun
şahidiin gökyüzüve yıldızlar
İnananın aşığın olsun
Gecenin ardından gün birdaha doğsun
Aşka açılan gözler ilk şafakla dolsun
Aşka inanmayanların sonu
Mutlak Ã?LÃ?M olsun....
dedikten sonra kız cansızmışcasına yere yığıldı....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Eski dostum Estel...kulağına yaklaşığ fısıldayayım ve sana benim değişmediğim kadar seninde değişmediğini söyleyeyim. Vampirlere düşkün olmak da dahil bunun içine
Aşka olan inancım sende oldupu kadar güçlü kader ortağım...hoşgeldin hanıma sıcaklığını yay ve güzelliğini. Aşk seni kutsasın, güzel elf dudakların kendini hep gülümserken göstersin!
Aşka olan inancım sende oldupu kadar güçlü kader ortağım...hoşgeldin hanıma sıcaklığını yay ve güzelliğini. Aşk seni kutsasın, güzel elf dudakların kendini hep gülümserken göstersin!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Palisdan yere yığılan kızın durumuna bakmak için eğildi, göz bebeklerinin olmadığını görünce bir an şaşırdı. Kısa bir süre düşündükten sonra kızın durumunun Gölgedeniz Tapınağı'nda incelenip düzeltilebilecekse düzeltileceğine karar verdi. Kızı kaldırıp handan dışarı taşıdı, Gölgedeniz Tapınağı'ndaki Gölge Lord'un rahiplerine teslim ettikten sonra geri döndü.
Döndüğünde çöl prensesinin bir arkadaşıyla konuştuğunu görür. Yaklaşıp gülümser ve arkadaşına selam verdikten sonra "Leydim, açık konuşmak gerekirse bu hanın sahibi olan tanrıçanın fani bedende bir arkadaşının olabileceğini düşünmemiştim ama ne olursa olsun çöl prensesinin arkadaşı benim de arkadaşımdır. Ben Brogel Ozan Okulundan çıkma yarımelf ozan Palisdan, sizinle tanışmaktan gurur duydum. Eğer herhangi bir isteğiniz olursa söylemekten çekinmeyin. şimdi izin verirseniz." der ve ileride bir sandalyeye oturarak lirini çıkarır ve çalmaya başlar, tüm süre boyunca gözlerini çöl prensesinden ayırmaz.
Bir hoş rüya görmüştüm ulaştığıma dair sevdiğime,
Ã?yle duygular yaşamıştım ki tarife yoktu hiç kelime,
Hissetmiştim o an veda ettiğimi tüm tasaya, kedere,
Yeni mutlu bir yaşam vardı onunla beraber güvenle
O günden beri arıyorum aşkı yalın ayak yalın kalp,
Bilgeler dediler ki zor bir arayış bu olman lazım alp,
Umrum değil çıkarım her yokuşa ister düz ister sarp,
Aşkımı bulduktan sonra n'olacak isterse çıksın harp
Yollara koyuldum soruyorum aşkın yerini ben herkese,
Hayredip söyleyecek kişiye vadediyorum altın kese kese,
Tek öğreneyim ruh eşim nerde, olurum da icabında köle,
Elini bir tutmama izin verin gerekirse bu vücut sonra öle
Aşkımdan uzak berbat sefaletimle zor yıllar geçti,
Sonunda kader aşk için seni göreceğim anı seçti,
Bir bakışımla anladı ruhum tadını aşk-ı şerbeti,
Bildim ki geçti artık aşksızlık günlerimin en beti,
Ã?mrüm boyu aramışım yalın ayak yalın kalp seni
Döndüğünde çöl prensesinin bir arkadaşıyla konuştuğunu görür. Yaklaşıp gülümser ve arkadaşına selam verdikten sonra "Leydim, açık konuşmak gerekirse bu hanın sahibi olan tanrıçanın fani bedende bir arkadaşının olabileceğini düşünmemiştim ama ne olursa olsun çöl prensesinin arkadaşı benim de arkadaşımdır. Ben Brogel Ozan Okulundan çıkma yarımelf ozan Palisdan, sizinle tanışmaktan gurur duydum. Eğer herhangi bir isteğiniz olursa söylemekten çekinmeyin. şimdi izin verirseniz." der ve ileride bir sandalyeye oturarak lirini çıkarır ve çalmaya başlar, tüm süre boyunca gözlerini çöl prensesinden ayırmaz.
Bir hoş rüya görmüştüm ulaştığıma dair sevdiğime,
Ã?yle duygular yaşamıştım ki tarife yoktu hiç kelime,
Hissetmiştim o an veda ettiğimi tüm tasaya, kedere,
Yeni mutlu bir yaşam vardı onunla beraber güvenle
O günden beri arıyorum aşkı yalın ayak yalın kalp,
Bilgeler dediler ki zor bir arayış bu olman lazım alp,
Umrum değil çıkarım her yokuşa ister düz ister sarp,
Aşkımı bulduktan sonra n'olacak isterse çıksın harp
Yollara koyuldum soruyorum aşkın yerini ben herkese,
Hayredip söyleyecek kişiye vadediyorum altın kese kese,
Tek öğreneyim ruh eşim nerde, olurum da icabında köle,
Elini bir tutmama izin verin gerekirse bu vücut sonra öle
Aşkımdan uzak berbat sefaletimle zor yıllar geçti,
Sonunda kader aşk için seni göreceğim anı seçti,
Bir bakışımla anladı ruhum tadını aşk-ı şerbeti,
Bildim ki geçti artık aşksızlık günlerimin en beti,
Ã?mrüm boyu aramışım yalın ayak yalın kalp seni
Taşlar unutana dek...
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

en sakin köşede kendini unutturmuş olan soytarı handa hiç sesin çıkmadığı bir anı bekledi ki bu her ozanlanlardan biri şarkısını bitirdiğinde hayranlıklarının han müşterilerini dondurmasıyla oluyordu ve fılsıltı gibi sesiyle konuşmaya başldı ilk başta etrafına bakındı fısıltısına rağmen herkezin onu duyduğundan emin olmak için sonra gözlerini kapayıp ruhuna doğru bakmaya başladı:
"Buzdan bir duvar bedenim,
İçinde deli ateşini saklıyan
Öle bir ateş ki bu
En yüce Cehennem lordları kalplerinde taşıyamaz
şu Soytarının kalbinde taşıdığı ateşi
Ve sensin nedeni bu ateşin evet sen!
Ay ışığını beden bürümüş güzel
Güzelliğin bir hain benliğimi öldüren
şimdide sen öldün benim için!
Varlığın acıydı, umutsuzluktu,mutsuzluktu,
Yokluğun neden sevinç,umut olmasın o halde özgürlüğüm için?
Bu sefer sıra bende
Beni kandıran,bu sefer benim en azından
Hainliği güzelliği olan
Günahları mükemmeliği olan
Eşsiz tanrı tanımaz rahibe
Sana inat ayaktayım tüm yıkılmış görkemimle!!!!"
sonra gözlerini açıp başını kaldırır Soytarı daha güçlü ve derin ve sisli bir sesle "Eğer ücretim yeterliyse bir şişe şarap daha alabilirmiyim lütfen tabi zahmet olmiçaksa............."
"Buzdan bir duvar bedenim,
İçinde deli ateşini saklıyan
Öle bir ateş ki bu
En yüce Cehennem lordları kalplerinde taşıyamaz
şu Soytarının kalbinde taşıdığı ateşi
Ve sensin nedeni bu ateşin evet sen!
Ay ışığını beden bürümüş güzel
Güzelliğin bir hain benliğimi öldüren
şimdide sen öldün benim için!
Varlığın acıydı, umutsuzluktu,mutsuzluktu,
Yokluğun neden sevinç,umut olmasın o halde özgürlüğüm için?
Bu sefer sıra bende
Beni kandıran,bu sefer benim en azından
Hainliği güzelliği olan
Günahları mükemmeliği olan
Eşsiz tanrı tanımaz rahibe
Sana inat ayaktayım tüm yıkılmış görkemimle!!!!"
sonra gözlerini açıp başını kaldırır Soytarı daha güçlü ve derin ve sisli bir sesle "Eğer ücretim yeterliyse bir şişe şarap daha alabilirmiyim lütfen tabi zahmet olmiçaksa............."
Jester cares not,
Whatever you live or not!...
Yarımelf ozan Palisdan barın arkasından bir şişe şarap ve kristal bir bardak alıp köşeye getirir. "Buyurun şarabımız, beğeneceğinize eminim. şarkınızı beğendiğime emin olduğum kadar hem de." der ve gülümser, "Benim adım Palisdan Baldar, burda ozanlık yapıyorum, emrinizdeyim. Sizin adınızı öğrenebilir miyim?"
Taşlar unutana dek...
-
jesterthedoommaker
- Kullanıcı

isim eğer dile getirildiğinde beyninizde benim siluletimi oluşturuçak kelimeyse bana lütfen sadece soytarı diyin ve şarap için çok teşekkürler işte beni aldatmayıp mutlu edebilen müzik dışında tek şey.......
Elindeki kristal kadehi kaldırıp içine odaklar gözlerini soytarı ve o gözlreden 2 ufak yaş damlası süzülür kendine has boyalarının olduğu yüzüne yavaşça azına götürürek bir yudum alır, o an o hereketi gören herkez emindir şarabın ruhuyla bu soytarının ruhu o an birdir..............
Elindeki kristal kadehi kaldırıp içine odaklar gözlerini soytarı ve o gözlreden 2 ufak yaş damlası süzülür kendine has boyalarının olduğu yüzüne yavaşça azına götürürek bir yudum alır, o an o hereketi gören herkez emindir şarabın ruhuyla bu soytarının ruhu o an birdir..............
Jester cares not,