Bize de gizlice annnatacakların varsa başla bakalım vallah bi şeler palnlarız hoş da olur bence.. Bu arada eve koyacaın gizli kameralarla saniye saniye gözlesek her şeyi ne güzel olurdu yaa vallah : ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Kamera cidden abartı, ne o öyle biri bizi gözetliyor'daymış gibi. Larp'ı kameraya almak olayı cidden blair cadısına benzetir ama. fotoları çekeceğiniz doğru zamanları bilin bize yeter, tam öyle korkunun doruklara çıktığı yerlerde. Ki gecenin bir yarısı evde yapılan larpla çok hoş korku senaryoları yapılabilir bence.
Ben malesef gelemiyorum, biraz Ankara'dayım da. Ama bence İstanbul'lulardan gelmek isteyen olacaktır. Evde pijama partisi, eğlence, abur cubur ve korku dolu bir gece vadeden bir larp. Gelmeye değer bence.
Sen kendın belırle zamnını ben hafta sonları uygnum belkı işim izin verirse hafta içide yaparız.
Yeterki sizin ve diğerlerinin sınavları bıtsın benımkıler 5-6 sında bıtıyor...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
HADİ O ZAMAN ARKADAşLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN .. bEN GELEMİYOM YAAA : ... ( Neyse benim için de eelenin bizim için de bi şeler düşünürseniz çok mutlu felan bile oluruz hakkaten de..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>