ZAMANIN KARARGAHI

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Unholly adındaki öğrencisine baktı ve bu açık başarısızlık karşısında hiç şaşırmamışçasına omuzunu silkti.Buda her öğrenci gibi başarısızlığını saklayamamıştı.Kendisini çok güçlü sanıp yarı yolda eğitimini kesmişti. şimdi gitmek istiyordu ve bunda serbestti."Gidebilirsin kötülüğün evladı!"dedi cüce adama hiç gözlerini kırpmadan bakarak.üce başka bir söz söylemek istemiyor ve herkesin inancında serbest olduğunu düşünüyordu.Eğer konuşmaya başlarsa yine lorduna karşı geleceğinden ve bu dönek öğrencisine büyük bir ceza vereceğinden korkuyordu.şimdi içinden sadece bu öğrencinin hiç bir sorun çıkartmadan gitmesini diliyordu.Yoksa lorduna yapılan bu saygısızlık onun yanına kalmazdı...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Cüceye baktı bir an için, gözlerinde donuk ifade hakimdi. Hafifce gülümsedi, yüzündeki donuk çizgiler yok oldu. Yüzünde artık acı çeken bir ifade vardı, yılları hatta yüzyılları taşıyordu yüzünde. Ama ifadesini bir anda değiştirdi.

- Gidiyorum usta ama unutma başarısız olan ben değilim sensin, sana bir tavsiye [b]genç olan[/b] bir daha ki öğrencini daha dikkatli eğit. Böyle çocukca değil..

Geriye çekildi ve hafifce mırıldandı. Bedeni yavaşça sislere karıştı ve yoldu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce gidenin arkasından "Yazık!"diye bakar.Kendisini birşey sanan insanlarla uğraşmaktan sıkılmıştır.Özellikle adamn kolu aklına gelir ve "Kimin haklı olduğu belli!"der."İnsan daha öncedende lânetlenmiş zaten."
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

maeglin koşa koşa oraya geldi gorathi orda görmeyi umuyordu önce ağacı gördü sonra onu.yüzünde utanç,yorgunluk ve mutluluk karışımı bir duygu vardı.gorate baktı ama hiçi bir şey süleyemedi
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Gorath tapınağın bir diğer generali olan paldneeye bakarak "en sonunda geldin!"der."Artık iki şövalye birlikte karargahı yöneteceğiz."

paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

demek öyle dedi maeglin ve biraz duraksadıktan ssonra buna sevindim.lordumuzun ışığı hepimizi aydınlatsın.
bunları söyledikten sonra boşluğa daldı ve sonra tekrar cüceye baktı sana neden burda olmadığımı anlatmam gerek hadi gel"dedi
*MAEGLİN QUEDRETH
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Yavaşça karargahın kenarındaki geniş ağacın önünde sisler bir araya geldi. Yavaşça siyah tunikli siluet ağacın gölgelerinde belirdi. Yüzünde alaycı bir ifade ve elinde kemik saplı kılıcı vardı. Etrafını süzdü tehditkar bir hareket ile karşılaşmadığında kılıcını kınına koydu. Arkasındaki ağaca ve yerdeki 'X' işaretine baktı. Yüzünde buruk bir gülümseme oluştuğunda ağaca döndü. Bir kaç sözcük mırıldanarak elini kendi omzuna götürdü. Kol kasları gerildi bedeni büyünün karşılığın güç kazanmıştı.
Hırs dolu gözlerle iskelet kolunu ve diğer kolunu ağaca bastırdı. Diş gıcırtısı hafifce yükseldiğinde ağacın köklerinden çatırdama sesleri yükseldi. Ağaç gücün geldiği yönün tersine doğru yavaşça yattı. Sonunda Ağacın kökleri güce karşı koyamadı ve ağaç yana doğru devrildi.
Siluet yerdeki ağaca bakarak gülümsedi...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Unholy yerdeki ağaca bakarken arkadan bir ses geldi. "Gereksiz güç gösterileri... Güç gösterilerini gerçek güce sahip olmayanlar yaparlar. Sana da yakışan buydu." Adamın yanından geçti ve yavaşça ağacın yanına gitti. Bir büyünün sözlerini mırıldandı. Ağaç yok oldu. Sonra Lorduna dua etti ve ağacın eski yerinden ufak bir filiz çıktı. Filiz Unholy'nin gözleri önünde hızlıca büyüdü. Daha önce yıktığı ağacın aynısı gibi ama daha canlı ve yeşil bir ağaç olmuştu.

Unholy'nin gözlerinin içine baktı. Gözleri içsel bir ışıkla parlamıştı."Bir daha yapmayacağını ümit ediyorum. Yıkımın sadece daha iyilerinin gelmesini sağladı. İlerde de böyle olacak." Yavaşça soluklaştı ve yok oldu.

[i]Majentanın zaman üzerinde bir gücü yoktur. Ağacın yeniden ve hızla filizlenme sebebi ortamın büyülü havasıdır. Dragonfire! [/i]
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

maeglin ve gorath karargahın üst kattaki odasına geldiler cücenin oturduğu sandalyenin tam karşısına sandalye çekti maeglin ve gorathe hemen anlatmaya başladı:
3 gün önce karargaın arkasındaki eğitim alanındaydım.ustalar betonu yeni döşemişti oraya.nasıl yapmışlar diye bakınırken boynma sert birşey vurdu.ne olduğunu anlayamada gözlerim karardı.taki yeniden uyanana kadar... bu uyanışa kadar herhalde yarım gün falan geçti.havada olduğumu gördüm yavaşça aşağı iniyordum.dik pozisyona geçince bir ses geldi "Kimsin?"dedi.tanrıma hizmet eden bir şovalyeyim dedim.neyin tanrısıymış dedi aşağılarcasına.BÃ?YÃ?NÃ?N ve ZAMANIN EFENDİSİ dedim sert bir şekilde."hayır" dedi, "ne hayır" dedim.zamana hükmedemez dedi.sonra ayağımın yere bastığını hissettim.biraz durduktan sonra hiddetle "çık ortaya sana bu sözü ödetince görürsün tanrımın neye hükmettiğini"
dedim.osırada tam karşımdan ve iki yanımda daha önce görmediğim yetiye benzer yaratıklar gelmeye başladı.gayet yavaşlardı bi okdar iğrenç.kılıcımı çektim üstüme gelen ilk yaratığa saldırırken yavaşladığını farkettim ZAMANın sadece darbe yaparken yavaşlıyordu ZAMAN.ben normal haraket ederken onlar iyice yavaşlıyordu.zamana hükmedemiyormuş ha? dedim dalga geçerek.bir yandan savaşıyor bir yandan tanrıma dua ediyordum.inanmayacaksın belki ama çeyrek gün o iğrenç,hantal yaratıklarla savaştım.en sonunda bitkinlikjten ölecektim.etrafımda yaratık yoktu artık yere çömeldim kılcıma dayandım.işte yine sert bir şey boynuma vurdu.gene gözlerim karardı.uyandığımda buraya 2 gün uzaklıktaki bir ormandaydım.buraya kadar yürüdüm.hemen kendimi buraya attım."

maeglin bunları anlattıktan sonra şaşırımış cücenin karşısında arkasına yaslandı ve"şimdi sana soruyorum.ya o yaratıklar hantal olmasaydı?ya kılıcım olmasaydı?ve ayrıca niye oradaydım beni ne kim oraya gönderdi ve niye beni?
*MAEGLİN QUEDRETH
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

yazık ki doğru yoldan sapan biri daha karşımıza çıktı onun için üzüldüm ama tabii ki herkes böyle bir erdeme erişmek için bizim kadar istekli olmayabilir dedi we geldiği sessizlikte yawaşca büyüsünü yapıp çadıra döndü
çok zaman geçti çok şey değişti...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Majenta'a baktı ve yüzüne bir gülümseme yayıldı. Yeniden çıkan ağaca baktı. Gülümsüyor ve aşağalıyacı bakışlarını Majenta'nın yüzünde gezdiriyordu.

- Komik ben burada gereksiz güç gösterisi yapmadım. Gerekeni yaptım. Ama sizler her yapılanın ardında bir olgu bekleyen garip kişilersiniz. Asıl yazıflık karşındakini küçümsemektir Majenta ve sana tavsiye asla birini küçümseme...

Oluşmuş ağaca baktı. Gülümsemesi kat ve kat artıyordu.

- Söyle bana Majenta gelen ağaç aynı mı? Sanmıyorum büyü ile bile getirsen aynı ağaç değil...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

unholy... önemli olan amaçlardır...

o ağacın aynı olup olmaması hiç bir önemi yok...

sen o ağacı yok ettin, majenta ise yeni bir ağaç filizlendirdi...

işte sizlerle, biz Dragonfire müridleri arasındaki bariz farklardan biri bu...

siz ölümü, yok edilişi biz ise yaşamı ve devamlılğı temsil ediyoruz....

ve emin olun bu diyarda yok ettiniz her bir varlık için karşınızda bizleri ve yeniden hayat verdiklerimzi bulacaksınız...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Gülümsedi savaşçı yüzüdenki sinsi sırıtış ile...Yavaşça sislere karıştı ve yok oldu...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Flüdün hüzünlü sesi yankılanır ve çocuk sesini andıran bir ses duyulur.

şovalyeliğin Bedeli

Kolay sanılır ama zordur
Yalnız gücü arttırmaya hizmet ettiini
Sanır bazıları
Ancak gerçek çok farklıdır bundan
Güç verilir elbet
Hem de fazlası ile iradesizleri kör edecek kadar
Ama sorumluluğu da fazlası ile eklenir güce
Ve hizmet etmeyi kabul eder şovalye uğruna adandıı kavramın
Artık tanrıdan sonra gelen en büyük hizmetkarıdır o kavramın
Kainatın bir parçasını yerinde tutanlardandır
Ve bölece tüm evren yüklenir omuzlarına
Karşılıınd ise aldıı sadece o büyük taddır
Evrene hizmetin verdii ve doğruyu yapmanın rahatlıı
Belki bi de yanında bir parça ün onca kahramanlıın yarttıı.

(dediim gibi arkadaşlar paladinlik büyük bir sorumluluktur herkes bunu üstlenemez bence Unholy zamanında ayrılarak en dorusunu yaptı.. Lordum kalbinde başka bir inanca sahip olanlara suçlamaları yasaklar. Ve onları hain vesaire sıfatlarla nitelendirmemizi de Ama bunu zaten biliyorsunuz. Ã?yleyse bırakın Unholy kalbinde doğru bulduu yolda ilerlesin umarım huzuru orada bulur. )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Firble'a bakan Gorath gülümsedi.Sonra Azaline bakarak "Ne kadar doğru söyledin dosyum!"dedi.Hâla büyük bir sevgi ile yeniden oluşmuş ağaca bakıyordu.
Az önce Paldney'in hikayesini dinlemişti ve neler olduğunu anlayamamıştı.Bu anlatılanlar ona çok garip gelmişti.Birisi bir cücenin kafasının arkasına vursa asla cüce bayılmazdı."şu insanlar ne kadar garipler?"diye geçirdi içinden.

Post Reply