Drizzt's Bane: Corax Tigerheart Character Sheet

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Locked
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ne o Soth? Yoksa sende bizim yıkılamaz gücümüze, o sefil insanları mı tercih ediyorsun. Ha sen dersinki bende sizinleyim. Ordularım ve tüm karanlık güçlerim sizinle işte o zaman sana bu şansı veririz. Ki bunu yapmakla doğru yoluseçmiş olursun. Hem kendi iyiliğin hmde şu zavallı insan halkı için... Mantığa gel kadim dosum. Mantık kazanıyor...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hahaha! Sanırım benim bedenim üzerine yapılan bir konuşma. Açıkcası onurlandım. HAhaha!!!

Soth seni bir kere yenmiştik. şİmdi de yeneriz. Sen bizim gücümüzü gayet iyi biliyorsun. O gün kaçmıştın. şimdi bu onursuzlarla mı işbirliği yapacaksın?
Sen benim karımı elimden alan ceset, şimdi çocuk katilleri ile mi beraber olacaksın? Onurundan bu kadar mı kaldı senin!

(Soth nober? :D )
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hükümlü wrote:Hahaha! Sanırım benim bedenim üzerine yapılan bir konuşma. Açıkcası onurlandım. HAhaha!!!)
Ya ben seni anlayamıyorum abi çok komik bir yorum bu onurlanmak mı? Öleceksin diyoruz sen dwarftun değil mi? Kafana maden filan yıkılmış herhalde...
Hükümlü wrote:şimdi bu onursuzlarla mı işbirliği yapacaksın?
Kiminle konuştuğunu unutuyorsun galiba dünyadaki onursuzluğu ve kötülükleir nedeniyle dünyada sonsuza kadar yaşayıp acı çekmeye mahkum edilmiş hiç bir sözüne güvenilmeyecek bir adama bunlarla mı iş yapacaksın diyecek kadar mı salak olunur HAHAHAHAHA!!!
Hükümlü wrote:Sen benim karımı elimden alan ceset, şimdi çocuk katilleri ile mi beraber olacaksın? Onurundan bu kadar mı kaldı seninquote]
Yemin ederim bu kadar mı salak olunur HAHAHAH!!! Hala çocuk katili diyor daha salak konuşmak istiyor tabii ya MUAHAHAHA! hatta biz tüy bitmemiş yetimlerin de hakkını yiyoruz banka da hortumluyoruz MUAHAHAH!!! 10 Towns'ın demokrasi ile yönetildiğini söyleyen bir adamdan bunlardan daha iyisini beklemezdim ben de zaten HAHAHAHAHAH!

Onu da geçtim... Adam karısının cesedini alan "death knight"la "anlaşmaya çalışıyor".Onursuzluğu şerefsizliği bir kenara bırakırsak adamın kaybettiği "eşine bile saygısı yok değil tanrılara"...

Çok üzücü çok... Zekice sözler sarfedebilmek için bu kadar uğraşıp bu derece pot kırmak çok trajikomik...

Evet bu sözlerini hiç söylemediğini ve benim de cevap vermediğimi varsayarak devam ediyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Gelelim sana Lord Soth...
soth wrote:Cıkk..cıkk...cıkk...Kesinlikle yanılıyorsunuz.Wuroldar...Benim oldugum bir diyarda bir death knight sadece ve sadece bana itihat eder....
Hiçbir death KNight sana itaat etmez Lord Soth çünkü hepsi Karanlık Kraliçe gibi karanlık Tanrılara hizmet ederler... Sen onlar için hiç bir şey ifade etmiyorsun çünkü onların güçleri kendi tanrılarında yatar... Bunu bildiğimizi zannetmiyordun fakat blöfünü farkedecek kadar bu konuda bilgiliyiz...
soth wrote:Ve bu duello önceside Dargaardın gücünü kim arkasında isteeyecekse benim çıkarlarımıda bir o kadar gözetmesi gerekecektir....aksi takdirde ölülerin lordunun gazabı çok büyük olacaktır ....
Düello sonrası ölen tarafta yer almışsan zaten senin için hiç bir anlam ifade etmeyecektir. Bu yüzden düellonun sonucunu beklersin sanırım. Sonuçta sen de bir zamanlar onurlu bir şovalyeydin ve bir duelloya saygı duyacağını zannediyorum... Sonuçta senin hala önem verdiğin en önemli şeylerden birinin "şovalyelik onuru" olduğunu biliyoruz...

Bizler Tanrılar adına bir savaşa girişiyoruz ve sen yanımızda da olsan karşımızdada olsan biz bu savaşı yapacağız. Ölüm ve nefret kusmak değil Tanrılar tarafından yönetilmeyen günahkar ruhları yola getirmeye ve af dilemeyenleri cezalarını çekmeleri için cehenneme göndermeyi amaçlıyoruz. Karablık Kraliçe'ye kulak ver ve seninde hangi tarafın doğru olduğunu göreceğini biliyorum. Bu basit bir kişisel çıkar savaşı değil... Tanrın ve onun düzeni için savaşacaksan bizimle olacaksın... 10 Towns'ın günahkar ve isyancı ordularının değersiz ve onursuz komutanı ile hiç bir şey elde edemeyeceğini bile bile savaşacaksan yine senin bileceğin iş...

Müttefiklerimin arasında Kara Tanrıça Lloth'un en güçlüe rmişlerinin seni tek sözle bu dünya ve alemden yokedebileceğini fiziksel büyülü formunu sonsuza dek yokedebileceğini senin de bilmeni isterim bu yüzden senden hiç bir korkumuz yok... Bizimle omuz omuza savaşırsan zaman kaybetmez, Tanrıça'nın gözünde yükselir ve seni gücüyle daha fazla sarar... Bunu düşün ve bizimle konuş... Savaş yakın...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Tanımak istemeyeceğiniz ama onurlu bir tanrıçam var. Ve onuruna leke sürenleri asla ama asla affetmez. Lloth adına KİMSEDEN KORKUMUZ YOK. Eğer gerçekten cesaretiniz varsa gelip bize yalvarırsınız. Öünkü bize karşı gelmek şu anda cesaretliğe bir adım bile yaklaşamyan sadece aptallık olarak nitelendrebileceğim bir durumdur...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrılar bizi gözetiyor... Karanlık güçlere ve Tanrılara maydan mı okuyacaksın Lord Soth? Hayatının tek anlamını red mi edeceksin? Varlığının kaynağına karşı mı savaşacaksın?
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Benim gücümü çok hafife alıyorsun Raist ...Tanrımın en sağdık ve en gözde hizmetkarı olarak geçmişin ve gelecein en büyük güçlerinden biri olduğumu unutuyorsun..ve bu güç benim tanrıma ait bir iki death knight a yetmiyecekse, ben buzaman kadar olan ünvanımı boşuna kazanmışım demektir....

Savaşınız benim umurumda deil budalalar, ben burada sadece kanlarınızla günahlarımı tazelemk için varolacağım...değersiz canlarınız işe yaramaz tanrılarınız ve bedenleriniz...benim tanrıma güç katacak ve yeni her cesetle beraberinde ,karanlığı ışığa dahada yaklaştıracak...........

Ve bu işin sonunda ölü bedenlerinizden bana kim daha büyük bir hizmetkar olacaksa ,ben o tarafta olacağım...Sonuçta kim kazanırsa kazansın bu savaşta var olduğum sürece asıl kazanan ben olacağım....
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Karının kayıp ruhunu bulabildinmi Kngihtflame.....Uzun zaman oldu eski dostum ve düşmanım...ama kaybedilen savaştan bu yana ne ben değiştim neden gücüm......Nede intikamım için ettiğim yeminim...
Image
Gitti ulenn karizmaa..
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Kendini güçlü mü sanıyorsun. GÖLDÖRME BENİ ZAVALLI. Tüm bansheelerinide getirsen, tüm hizmekarlarınıda peşine taksan bize vız gelir. Unutulmuş diyarlar, unutulmuş diyar olalı böyle bir ordu görmedi.

Corax liderliğinde bereketli tundraların en güçlü barbar kabileleri, Wuroldar liderliğinde karanlıkaltının en tehlikeli ve acımasız savaşçıları kara elfler, Baron Sengir liderliğinde diyarın en ürkütücü topraklarından wampir, werewolf ve bir dlou undead ordusu. Ve bir ordu dolusu ibizle birleşme inancını gösteren mantıklı insan, goblin, orc, cüce ve daha niceleri. Ne kadar kalabalık olduğumuzu tahmin bile edemezsiniz. Asıl şimdi kork Soth. ASIL şİMDİ KORK...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

nıhaa bukadarmı..bunların içinden bana zarar verebilecek olan hangisi çok merak ediyorum doğrusu..kurtadamlarmı...bir kaç ölümlü mü..yoksa gündüz bile önünü göremeyen vampirler ve drowelfler mi....Ve bunların bir çoğu meydana geldiğinde seninde dediğin gibi Wuroldar sadece kalabalık oluyor başka hiç bir şey deil ne yazıkki.....

Ama siz faniler bana ettiğnğz bu atıflarla neyazıkki bir müttefik değil düşman kazanıyorsunuz yavaş yavaş......

Saygılarımla Lord Soth...
Image
Gitti ulenn karizmaa..
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hahaha. Bnular çok gülüşlerin. Ordumuzun büyüklüğünü ve kudretini gördüğünde açık kalacak ağızına hançerimi geçrimek için sabırsızlanıyorum. Sadece bu aniin sabırsızlanıyorum. YAşAMIN HANÖERİMİN UCUNDA TAMAMEN SONA ERECEK...

Bekle ve gör, şimdiden korkunu hissedebiliyorum...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

haha...korkmakmı...yaşamama son vermekkmii.....Beni gördüğünde hakkımdaki düşüğncelirinin değişeceğine seni teğmin ederim..kara elf....ve emin ol beni daha görmeden bile korkunun tadını 1 mil ölteden alacaksın..
Image
Gitti ulenn karizmaa..
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Korkunun değil ama pis kokunun üzerimdeki etkisini daha şimdiden hissedebiliyorum. Anlaşılan dünyadan bir pislik bir daha gelmemek üzere silinecek... Ve bu da sen ve senin kibirli ruhun olacak...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Sana bu zamana kadar Lloth un bile tattıramadığı bir karanlığı tattıracağım seni göndüz körü lağım faresi....Bir ölümlünün hiç yaşamadığı eziyeti göreceksin ellerimden....Öığlıklarını duyarak uyanacak,geceliri 10 towns ın ufak veletleri..........

Yeni müttefiğine saygılarını göster Hükümlü...çünkü artık bu savaşta senin yanında ölülerin lordu savaşacak....Ve bu savaş süresince tek bir kılına bile zarar gelmeyecek ne benim neden ordum tarafından....sana Onurum üzerine yemin ederim Hükümlü.....Ve bu unutulmuş diyarlara Afetin neye benzediğini göstereceğiz beraberce ,yeni müttefiğim......
Image
Gitti ulenn karizmaa..
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ne kadar komik! Sözlerimi nasılda çarpıtıyorsun Corax! Ne zaman ağızımdan soth'la işbirliği yapmak çıktı!
Saçmalamayalım!

Soth seninle asla bir ittifak kurmam! Sen onursuz bir kişi değilsin; ama yavuklumu elimden alan kişisin! Onu bana karşı yapan kişisin! Senin intikam yeminlerin kulaklarımda Soth! Seninle aynı saflarda vuruşmak aklımın en ücra köşesinden geçmiyor.
Ben yapılanları unutmam! Unutulamaz!
Yaram hala çok derin!
Benim kapımı ikinci bir kere çaldı ve ikinci bir şekilde rezil bir şekilde geri çevrildin! Bu sefer kimin canını alacaksın, benimkinden başka!
İşte senin yarattıklarından uzaklaşırken, yaratanla yeniden karşılaştım.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Locked