Drizzt Nasıl Ölmeli ?

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Valalhi Menzoberranzandan sonra doğal ölüm mekanı olarak buz yeli vadisi kalıyo galiba bir ihtimal Bakiyere de gidebilir onu alabilirler gibi geliyo bana.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Arkadaşlar cidden artık manyadığınızı düşünüyorum!Bu ne kardeşim yaw Catti-brie örümcek kraliçe yok dinin vierna...
Hakkaten frpworld tarihinin en geyik topici kesin budur.Hatta bundan eminim :!:
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

asuthaya katılmamak elde değil
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya ben de dedim kasmayın verin Corax'ın eline koparsın kollarını bacaklarını ham yapsın dedim anlamıyolar Asuthay kardeş :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ama başlık zaten geyik olarak açılmış gibi duruyordu, biz de geyiğe çevirdik. Aslında başka bir başlığa da taşınabilir tabi.
Ve bence güzel yaptık! :D
Tamam Corax sıra sende Drizzt'i öldürmen için sana veriyoruz. Ya öldüreceksin ya da evlendireceksin ama "hoş" bir yol seç sıradan bir ölüm Drizztçiğimize yakışmaz. :D
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki güzel geyik olmayan ölümlere geçelim. Sence Wulfgar nasıl ölür Drizzt bi tasvir etsene türkiyeye Drizzt i tanıtan kişinin ona nasıl bir ölümü layık gördüünü merak ettim. Coraxın yazacaı ölümü de merak ediyrum ama onca hayranının hatrına karşında biraz dirensin bence.. Ama yazarsan zevkle okurum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bak corax güzel hoş
ama bence drizzti öldüremez
daha önce de dedim
bunun fr levelıyla alakası yok
iş levela baksaydı drizzt daha underdarkta nalları dikerdi

corax drizzti niye öldürsün ayrıca?
bence dost olurlar
zira drizzt barbarlarla dost olma konusunda ünlü bir arkadaş (bkz wulfgar)

ben derim ki corax conanla kapışsın (bkz klavyeüstü/ conan)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Peki Drizzt nassı ölürdü sence eğer geyiği bi yana bırakırsak bu arada geyik bi yana akkaten Menzoberranzana dönüp orayı düzelmiş görerek ölmesi bana artık o kadar da saçma gelmiyo Drow kızından sonra neden olmasın ki??? Bence Menzoberranzanda bi şeyler olacak ileri ki kitaplarda..
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Hala cevap gelmediğine göre sanırsam bir sonuç çıkarıyoruz:

Bu Drizzt ölmez ölmeeeez! :D
Taşlar unutana dek...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

***Bence Menzoberranzanda bi şeyler olacak ileri ki kitaplarda...***

tahmininden de fazla şey olacak
ama bu konuda esas mercii norticus ;)
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

r.a. salvatore drizzt olmadan yazamaz gibime geliyo. o bakımdan drizzt'in ölmesine var. hatta bayağı var.

ölümüne gelirsek, sonunda eceliyle ölecek gibi. şöyle 500 kişilik bi aile, 10 kuşak etrafında toplanmış falan. dramatik güzel bi ölüm olur. ama böyle olsa bile salvatore yine de öldürmez drizzt'i. resurrect eder, tanrı yapar. olmadı boyut değiştirir bi şekilde devam eder drizzt. ne de olsa kendisi fantazi aleminin en ölmez karakteri :)
Domine, serva animos nostros...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

pyros bu sözlerini Drizzt'in ölebileceğine dair bir işaret olarak mı algılamalıyım? :D Yoksa Menzoberranzan'daki dengelerin bozulacağına dair mi?

Salvatore ek kitap olarak sanırsam Demonwars diye bir kitap yazıyordu, oraya yeni kapak atmış durumdaydı, belki o tutarsa Drizzt'den vazgeçer ya da wizards derse ki o ayrı konu.

Evet ölümünü bile tam ölüm yapmayacaklar (yaparlarsa) ya ben de ona yanıyorum. Bırakın huzur içinde ölümünü yaşasın illaki fani işlere dışardan gözcülük ettirmesenize. Kendi haline bırakın garip drowu zaten bu işlerle çok uğraştı zamanında. :D
Taşlar unutana dek...
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

aaa geyik mi?!
Ben drizzti evlendirmemek için ne kadar uğraştım, siz geyik deyip geçiyosunuz!
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Görünüşe göre başardın da gibi. :D Az mı gelin öldürdün? Orda Vierna'yı getirmek için Malice'e güzelim Calimport sucuklarını kurban ettirdim o bile işe yaramadı, Drizzt'e kim yan gözle baksa gözü çıktı be! :D

Yoksa...

İleriden bir yerden Erttu'nun korkunç güzellikteki iblislerinden birinin (Wulfgar'ı baştan çıkarmakta kullandığı hani) kahkahası duyulur, iblisin kanat seslerinin eşliğinde nikah marşı çalmaktadır.
Taşlar unutana dek...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

O arada Kara Kılıç, o iblis benim ülen diye olaya atılır. (Kara Kılıç kim mi? Bak bunu söylemem :) ) araştırın biraz ;) )
Post Reply