ay'ın ve güneşin şarkısı
Hi ho ha.. Elektrik büyüsü yapar olmaz mı??? Umarım şiiri beenmişsindir Galadlirim. Senin beenmenin benim için özel bir önemi var.. Yahuuu zaten şunun şurasında kaç ozanız burda di mi ama???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yav içindeki sesi dinledikçe başarılı olursun hani derler yaa müziyen kulağı diye işte o odur aslında... şiirlerinizi senin ve paladeeynin bekliyoruz sitenin her yerinde hatta... Ozan sayısını arttırmalıyız artık.. Di mi ama 
HARBE GİDEN
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
çok beğendim firble teşekkür ederim gerçekenFirble wrote:Hi ho ha.. Elektrik büyüsü yapar olmaz mı??? Umarım şiiri beenmişsindir Galadlirim. Senin beenmenin benim için özel bir önemi var.. Yahuuu zaten şunun şurasında kaç ozanız burda di mi ama???
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
vaaay beee çok orijinal fealn bi ozan olacaksın düşünsenize diyarlarda metal müzik yapan bi ozan vallahi gölgede kalacaımdan korkmaa başladım beee
HARBE GİDEN
[quote]majenta cidden sen de iyisin bence, çok hoş mısralar kurmuşsun paldyneey ile atışmanda. Bence sende kulak var, yetenek de var. paldyneey zorlanacak gibi.[/quote]
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince döktürüyorum
[quote]vaaay beee çok orijinal fealn bi ozan olacaksın düşünsenize diyarlarda metal müzik yapan bi ozan vallahi gölgede kalacaımdan korkmaa başladım beee[/quote]
Dehşet bişey olurdu herhalde..
Teşekkür ederim. Elimden geldiğince döktürüyorum
[quote]vaaay beee çok orijinal fealn bi ozan olacaksın düşünsenize diyarlarda metal müzik yapan bi ozan vallahi gölgede kalacaımdan korkmaa başladım beee[/quote]
Dehşet bişey olurdu herhalde..
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Yaa elektro gitar metal müzik için kullanılmıyo mu yoksa daa ... farklı müzikler de çalnıyo mu onlaa??? Bi elektro gitar besteni sölesene buraya bee Galadlirim merak ettim vallah..
HARBE GİDEN
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Elektro gitar için söz yazmak oldukça zor olsa gerek, hiç yazmışlığın var
mı? Bir gün senin sözlerine beste yapıldığında hep beraber alır dinlerdik
hani.
Neyse bu arada bu başlığa bakan arkadaşlar benim Aşk Oyunu isimli bir
şarkının sözünü verip tutmadığımı sanabilirler, yazdım ve Ã?atlak Kazan'da
galadlirim'in şerefine söyledim. Bakmak isteyenler için link:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 1&start=21
0
Uzun oldu ama bence değdi.
mı? Bir gün senin sözlerine beste yapıldığında hep beraber alır dinlerdik
hani.
Neyse bu arada bu başlığa bakan arkadaşlar benim Aşk Oyunu isimli bir
şarkının sözünü verip tutmadığımı sanabilirler, yazdım ve Ã?atlak Kazan'da
galadlirim'in şerefine söyledim. Bakmak isteyenler için link:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 1&start=21
0
Uzun oldu ama bence değdi.
Taşlar unutana dek...
Vaay bee okuyim bu bi elektro gitar parçası mı?? Bu arada Galadlirim bir ara Buyday tanesinden içeri girdiini açıkla bi sürprizim olacak sana : ))
HARBE GİDEN