ama işte onu annamadımki şimdi major olunca böle çok güçlü mü olunuyo ki greater dan da güçlü mü olunuyo..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Mystra nın Lloth dan güçlü olduğunu bilmiyordum Lloth bayağı zayıfmış o zaman. Peki Mystra Takhisise karşı ne yapar acaba?
HARBE GİDEN
Arkadaşlar 3'rd ed.'de Major diye bir kavram yok(yani major 2'nd,greater 3'rd,bu ikisi aynı şeyi temsil ediyor),Mystra'da Cyric'de Greater.Ancak bir hata yapmışım ,Lolth fr'de(ki drizzt falan dediğimize göre) Greater değil Intermediate.
Evet LLoth fr tanrısı idi ama intermediedsa ancak çok ufak bir şansı olabilir gibi geliyor bana. Ama bir şansı var özellikle Lloth gibi korkunç kurnaz bir tanrının.. Tabii Takhisis o kadar kurnaz mı onu bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Yok yaa kitap de pek ii sayılmazdı ama torm bana biraz saf gelmişti bee. Hatta üzüldüm kendisine.
HARBE GİDEN
takhisis llothu yere serer yau bide drow adaletini unutmamak lazım bana drowlar öyle bi savaş yaşansaydı llothu bırakıp takhisise yardım ederlerdi gibi geliyo
Justarius wrote:anaa Takhisis öldü mü? (bkz. oleyy ) ya bana bu tanrıların ölmesi çok komik geliyo. hadi başka bi tanrı tarafından öldürülebilir ama...
Ne ölmesi yaw? Takhisis nerede ölüo yaşıo o hala!!! Bence Takhisis Lloth u ezer geçer. Sırf Kara cübbeli büyücüleri ile Nuitari yeter 20.000 Menzoberranzan Drow una.