Ufak bi Öadır
Gnom cevap verdi öyleyse eğitim alacaksın sadece rahiplik değil dövüş konusunda da usta birisi tarafından ve ne zaman hazır olduğuna o karar verecek. Yolun zorlu... Sonunda aradığını bulmanı dilerim. Yüce Rahip Majenta seni eğitmenine götürecek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Just ard arda ortamdaki büyülerin doğasını çözmeye başlar. Büyücünün koyduğu alarm sesle çalışa bir alarm sistemidir. Ayrıca ilüzyonla gizlenmiş bir merdivenin yerini artık görebilmiştir. Kafesin kapısında ise dışarıdan kapıyı açanı eritecek bir büyü vardır. Ancak Just Win gülümseyerek bir açık farkeder içerden kilit açıldığında (evet mümkündür bu büyü devreye girmeyecektir. Ya da bir olasılık daha vardır.
HARBE GİDEN
tanrısına yalwardı çünkü diğer arkadaşı ile telepatiye geçmeye çalışıyordu cleric
*dedi ki tanrım senin yardımına bir kez daha ihtiyaç duydum ne olur bana yardım et ki bu arkadaşımızı kurtarabileyim...
*sen ki yardım edersen bana
bil ki olmayacaktır heba
istediğim yardımındır ki
kurtaracak onu illaki
yardımına muhtacım ulu tanrım
yardım etsin bana inancım
*dedi ki tanrım senin yardımına bir kez daha ihtiyaç duydum ne olur bana yardım et ki bu arkadaşımızı kurtarabileyim...
*sen ki yardım edersen bana
bil ki olmayacaktır heba
istediğim yardımındır ki
kurtaracak onu illaki
yardımına muhtacım ulu tanrım
yardım etsin bana inancım
çok zaman geçti çok şey değişti...
Diğer arkadaşının kıpırdandığını hisseder. Adam garip şekilde etrafına bakıp durur. Galiba Just Win telepatiye geçmeyi başarmıştır. şimdi onunla konuşabilecektir.
HARBE GİDEN
kardeşim anlamış bulunmaktayım ki sen bir tuzaklar silsilesi içindesin öğrendim ki eğer dışarıdan bu büyüyü bozmaya çalışırsam yok olmamı sağlayacak bir düzenek kurmuşlar sana yardım edebilmem için senin o kapıyı içeriden tek başına açman gerekli eğer bu gücü kendinde bulabilirsen seni kolayca kurtarabilirim fakat eğer ki yapamazsan farklı çözüm yolları arayışına girmem gerekecek benimle birlikte konsantre ol we ne şekilde bu kapıyı açabileceğini bir düşün
cleric tanrısına tekrar yalwarır
tanrım esirgeme lütfunu benden
ki kurtulsun bu yandaş acelesinden
wer ki bu gücü bize kudretle birlikte
tez zamanda kurtulsun bu esir şevkle
cleric tanrısına tekrar yalwarır
tanrım esirgeme lütfunu benden
ki kurtulsun bu yandaş acelesinden
wer ki bu gücü bize kudretle birlikte
tez zamanda kurtulsun bu esir şevkle
bu sırada büyücüye silence büyüsü yapmak için tanrıma tekrar tekrar yakarıyorum
*görevimizin sağlığı we başarılılığı için senden yardım bekliyorum lord Dragonfire sen bana yardım etmezsen ben senin zavallı kulun olarak hiçbir şey yapamam sana yakarıyorum büyücünün ne duyabilmesi ne de konuşup büyü yapabilmesi için bana bu silence büyüsünü yapmamda yardım et
sen ki zamanın efendisi
et bana bir yardım
ki arkadaşımı kurtayım
dualarım ise hep sana we senin uğruna
*görevimizin sağlığı we başarılılığı için senden yardım bekliyorum lord Dragonfire sen bana yardım etmezsen ben senin zavallı kulun olarak hiçbir şey yapamam sana yakarıyorum büyücünün ne duyabilmesi ne de konuşup büyü yapabilmesi için bana bu silence büyüsünü yapmamda yardım et
sen ki zamanın efendisi
et bana bir yardım
ki arkadaşımı kurtayım
dualarım ise hep sana we senin uğruna
Büyücünün uyurken çıkardığı sesler birden kaybolur büyü işe yaramıştır.
Bu arada adamın sesini zihninde duyar anahtar onu almadan buradan çıkamam. Fareyi bir şekilde buraya getirmelisin.
Bu arada adamın sesini zihninde duyar anahtar onu almadan buradan çıkamam. Fareyi bir şekilde buraya getirmelisin.
HARBE GİDEN
tekrar tanrısına yalwarmaya başlayan just_win'in bu seferki isteği de fareyi ya ikna ederek ya da charm ederek anahtarı kafesin içine sokmasını sağlamaktır
*tanrım sen ki bize bu büyük güçleri weren bizi bu kadar kutsal ruhbanlara dönüştüren sen, bana bir kez daha gücünden bahşetmeni istemekteyim bak we şu zorlu halimde bana yardım et, yardım et ki kilitli yandaşımızı kurtarabileyim
sen ki zamanı kontrol eden
et bana bir yardım daha
ben şu küçük fareyi charm ederken
sen de ona emret bir daha
de ki götür anhtarı wer ona
*ardından büyüsünün hareketsel bileşenlerini yapmaya koyulur...
*tanrım sen ki bize bu büyük güçleri weren bizi bu kadar kutsal ruhbanlara dönüştüren sen, bana bir kez daha gücünden bahşetmeni istemekteyim bak we şu zorlu halimde bana yardım et, yardım et ki kilitli yandaşımızı kurtarabileyim
sen ki zamanı kontrol eden
et bana bir yardım daha
ben şu küçük fareyi charm ederken
sen de ona emret bir daha
de ki götür anhtarı wer ona
*ardından büyüsünün hareketsel bileşenlerini yapmaya koyulur...
Büyü başarılıdır. Fare hızla anahtarı adama götürür adam kapıyı açar ve aşağı iner büyücünün alarmının devreye girdiğini büyüyü hisseden Just win anlar ama silence büyüsü kalkana kadar bu işe yaramayacaktır. Adam aşağı inmiştir. Ancak kapıya gidip gitmeme konusunda kararsızdır. Arkada muhafızların olduğunu bilmektedir.
HARBE GİDEN
tanrısından tekrar yardım isteyen cleric bu sefer çok daha sıradışı bir şeydi cleric tanrısından kendisine we 1 yandaşına diğer insanlardan çok daha farklı bir zaman kullanımı istiyordu yani zaman onlar için normal akarken kendisi için çok daha yavaş geçecek yani onlardan çok daha hızlı bir hareket yapmış olacaktı