FRP DE AşK DA VAR MI acaba?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
isKENDER
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by isKENDER »

Palisdan wrote:*Yarımelf kenderi sakinleştirmek için konuşurken olabildiğince uzak kalmaya dikkat etmektedir.*
Ağlama ağlama bulursun elbet. Yalnız ırkının içinde birisini aramanı tavsiye ederim. Ya da üstünde değerli bir eşya olamayacak kadar fakir ya da eşyalarının kaybolmasını umursamayacak kadar zengin birisini bulabilirsen ve seversen onları da seçebilirsin.

ama neden üstünde değerli bir eşya olamayacak kadar fakir ya da eşyalarının kaybolmasını umursamayacak kadar zengin birisini bulabilirsem daha iyi olur :mad: :?
kötülüğe dayanamam , yapanıda affetmem
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Firble wrote:Güzelmiş yaa bizim dm de şu aşk işinden anlamıyoo bi türlü bütün kızlar bana soğuk bakıyooo en iyi bakan şirin şey felan diyor. Tamam şirin olmak da güzel şey ama en azından biriniz de aşkıma karşılık verin be yaaa
Benim oynadığım bir barbar karakterinin (evet barbar çok şaşırdınız di mi :P) fahişe bir aşkı vardı yaşadığı korsan adasında, benden para istemezdi. Ben kazandığım paranın 4'te birini ona verirdim her adaya geri dönüşümde. Biraz Ağır Roman tarzı olmuştu fikir ama kadını işgale uğrayacak adadan kurtarmak için elimde ne varsa ne yoksa harcadım healing potionım bile yoktu valla :). Hatta onun için katil bile oldum. Ama macera için yanımıza alamadım. Ölür giderdi garibim. Kırmızı saçlı 16 charismalı 10 hitpointli level 1 bitch'ti kadın, güzel oyundu ya sevmiştim onu :)

Ama sonunda ayrı düştük ben ondan haber alamadım o da benden. Acı son... Onun sonunda Level 5 barbar/Level 2 fighter olmuştum. Keşke korsan olup peşinden denizdeki bütün adaları araştırmaya gitseydim. Aşk kolay kolay bulunmuyor :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

ama neden annatım beni özendiriyosuun yaa. Naapalım İsKENDER yaa bu kızlardan hayır yook hakkaten dee. Yaaa ama bakalım ben yeni bi han açtım umutluyum bak sen de gel oraya bence orda buluruz gibi geliyor. Vallahi genciz çekiciyiz. Öle han işine filan de girince tüm kızlar bizi bulacak bence yaaa. Gel kesin gel.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Bak seen rp'de aşk güzel oluyor deyince hemen forum içinde denemeye başladınız demek. :D İyi walla, bence zevkli de olabilir hani. :D
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

hadi bakalım bence kızlar bu son han açma meselesini duyunca öle oluk oluk akacak bizim hana bana öle geliyo en azından.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Vahhh acıdım size inanın bana...
Han olayıda ayrı bir mesele...
Evli olmanızı isterdim...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

Ya aslında arkadaşlar ne biliyo musnuz işin en noksan kısmı...burada olay olmayack durumda bitiyo...alınmayın ama frp de aşkın en güzel yanı gerçek hayatta o kibarlığı başaraamdıkları için hayaldeki erkeği bulmakta.. :P

düşünsenize kims size arkanızdan gülle dansa kaldrırı ya da leydimd diye gelip iltifatyın en incesini edebilir...KİMSE:( ya da ben karşılaşmadım....benim genelde odunlardan yana açık talihim belki ondandır yine de bu iş böyle... :cry:
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok yaa vallah öle şeler olmuyo benim oyunlarda. Gerçekteeeen
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Nasıl yani? Oyunda aşık olunma konumunda bir leydi var ve kimse ona leydi demiyor gülle dansa kaldırmıyor adına şarkılar yazmıyor ve odun bile değil kurumuş kütük gibi davranıyor öyle mi?
Bence sen şansızmışsın. şahsen ben npc ve aşığım olmayan bayanlara bile daha ince davranıyorum bahsettiğinden. Grubumdakiler de öyle aşırı katı değildi leydilere karşı. Biz çok özel değilizdir herhalde?
Taşlar unutana dek...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Palisdan wrote:Nasıl yani? Oyunda aşık olunma konumunda bir leydi var ve kimse ona leydi demiyor gülle dansa kaldırmıyor adına şarkılar yazmıyor ve odun bile değil kurumuş kütük gibi davranıyor öyle mi?
Bence sen şansızmışsın. şahsen ben npc ve aşığım olmayan bayanlara bile daha ince davranıyorum bahsettiğinden. Grubumdakiler de öyle aşırı katı değildi leydilere karşı. Biz çok özel değilizdir herhalde?

Sanırım Rose'un kastettiği oyunlardaki bu inceliği gerçek hayatta göremediği. Eh sanırım senin şanssızlığın bu Rose :), ama meraklanma şanssızlık da bir yere kadardır.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Oyunlarda bir yere kadar da gerçek hayatta göremiyorsa gerçekten yoğun bir şanssızlık altında kalmış.
Bence sadece şanssızlık, tesadüf, rasgelme eee...o seferi mi diyorsun onda kesin merdivenden düşülmüştür... diğerinde mi?...eee... kapı çarpmış olmasın?
Yok canım hiç olur mu tüm herkes birden centilmenliklerini yitirsin, sevdikleri kişiden aldıkları ilhamla yaratıcı olamasın. Olmaz tabi. Bir denk gelmeme olayı.

Ben mi ne yapıyorum, laf dolaştırıp saçmalıyorum. Kusura bakmayın. Sustum. Tıp! (bir süreliğine. Tıp!)
Taşlar unutana dek...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

gerçektende kalmadı böyle erkekler..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Oyunlarda gerçekten kendini tatmin etmek için oynayan ve bunu gerçek hayata yansıtmayanların sayısı ne yazıkki gerçek FRP bilenlerin sayısından çok az....
Benim canlandırdığım karakter şu anda evli ve hayatının en güzel günlerini yaşıyor...Karakterimi empoze etmeye çalışmıyorum lütfen yanlış anlamayın...Ã?rnek olsun diye söyleyebileceğim bir şey var ki o da benım karakterimle aynı duyguları gerçek hayattada yaşamam...
Bunu geç olsada şu anda biliyorum ve karakterim ne yapmak isterse ounda ona istediğini yaptırıyorum ve bunu gerçek hayattta da uyguluyorum...
Saygılarımla Maximilian Dragonfly Doğu Limerik ' in Druidi Armonianın Tabiat rahibi
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Pardon ben mi yanlış anlıyorum yoksa rol dünyasında evli olduğun için gerçek hayatta da öyleymiş gibi mi davranıyorsun ve bunu doğru buluyorsun? Ne yaptığını sormamda sakınca yoksa sorabilir miyim? Yani mesela gerçek hayatta rol hayatında eşine sadakatsizlik olmasın diye kızlarla mı ilgilenmiyorsun ne yapıyorsun? Duyguları yaşamak derken kastın ne? Kafam karıştı mesajını okuyunca kusura bakma o yüzden soruyorum.

Bunun dışında gerçekten ilginç bir şey var, biz ilişkilerin duygusal yanına önem veren kızlar kalmadı derken kız arkadaşlar da tam tersini söylüyor. Gerçekten ilginç. Acaba bunun özel bir nedeni var mı?
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yavv Ghost bence de sen şanssızmışsın neyse bundan sonra şansının yerinde olması dileği ile ;) Sana da Galadlirim. Yaa senin şeyin de hoş yanlış anlamıyorsam gerçek karakterinden dersler alıp bunların yardımı ile kendi hayatını da düzenliyorsun di mi?? Ã?rneğin ben de rp den kızları tavlma metodları öğreniyor ve bunları bugün uygulanışına göre değerlendirip uyguluyorum gerçi işe yaramadı daa.
HARBE GİDEN
Post Reply