benim eski kulusturde bir ara o filmin bir iki muzigi vardi ve Aragorn un siirini okuyan bir adam vardi. sırf o seslerden dolayı seyretmek istemistim ama iyi bir sey olmicani zaten tahmin ediyordum.
bir iki formatla o ses dosyalari da ucunca...
ama belki siiri tekrar bulurum bulursam haber veriyim mi?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ben de duymuştum böyle bir filmi olduğunu ama normal 1978 teknolojisi orataya serilince normaldir hele bir de dungeons and dragonsun çizgi filmi vardı adamlar rangera şaovalye diyorlardı ya komikti geçen sene sabah 6:00-6:30 arası yayınlanıyordu show tv de hehe ama bir ilk olarak bence gerçekten iyiydi!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
vaay
ben cizgi filmi duymamistim
hafta icleri mi haftasonlari mi yayinlanito. bi kalakip seyretmeyi deniyim
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Sanırım çizgi filim çoktan yayından kalktı ama zamanında servis için erken kalktığımdan izlerdim. Ama ranger şövalye deiklerini hatırlamıyorum. İçlerinde bir tane şövalye vardı herhalde...
Yüzüklerin Efendisi'nin filmine gelince, bende biraz izlemiştim ama rezalet bir şeydi. Hatta b,r yerlerde okuduydum, o filmin yarım kalmasının nedeni, eseri hiç beğenmeyen Tolkien hayranlarının birleşip bir kaç sinemeyı ateşe vermeleriymiş. Ama ne kadar doğru bilemem...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"