Ankara/ Yok mu oyuncu Arayan???
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Birader sen de bendensin galiba;ama ben biraz senin içi geçmiş halinim.OYNATICI olayından BUCAK BUCAK kaçarım vallahi..Hikaye yazarım hem de SEVE SEVE;ama oynatmaya gelince sıvışırım Diyarlardan o'na göre!
ANKARALI oyuncu BEKLEMEDE selamlar,sevgiler...
ANKARALI oyuncu BEKLEMEDE selamlar,sevgiler...
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
BEn burdayım
oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım oynayalım sevdiğimi anlayın diye uzun yazdım copy kullnılmadı
:

obedire est vivere
vivere est obedire
vivere est obedire
Tufan, bana ulaşır mısın? ashen_thief@yahoo.com
arkadaşlar ben ankaradayım üstelik boş we uygunum ama şöyle bir sorunum war cmt we pazar saat 14:00dan sonra buluşabiliriz hafta içi olması ise mümkün değil şimdi kimler oynamak istiyor bu arada dungeons and dragons 3e oynatıyorum we ne karakter seçtiğinize göre oyunu orada sıkacağım ki sıkış gücüm iyidir bazıları buna hayalgücü de diyor ama benim yorumum sıkışgücü:)
bir de kimler oynamak istersen bir msj atıwersin bu odaya bakalım kimler oynayacak bir de kaç kişi olacağız bekliyorum inşallah siz de benden memnun kalacaksınız
bir de kimler oynamak istersen bir msj atıwersin bu odaya bakalım kimler oynayacak bir de kaç kişi olacağız bekliyorum inşallah siz de benden memnun kalacaksınız
çok zaman geçti çok şey değişti...
- InglorAncalime
- Kullanıcı