rouge kitleri ve prestige kaslarını paylaşalım

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Aslında pek çıkartasımda gelmedi iyi özellikler falan veriyodu (fire ve cold resistance mesela)...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Peki tek lanet çıkartılamaması mıydı? Elbette başka kötü özellikleri de vardır yoksa bir lanet değil lütuf olurdu...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

- 5 attack'mı ne veriyordu. Birde bir iki şeyi daha vardı. Hah yüzük takılıyken bandage kullanamıyordun...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"-5" atak mı ohara
iyiymiş :)
ama tam büyücüye göre...
büyücü atağa kalmışsa o combat bitmiştir zaten büyücü için
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Zırhın laneti hakkında doğru düşüncelere sahipsin. Savaş karargahında zırhın özelliklerini Malovan söylemişti. İki büyülü sözcüğü var. Birisi sıradan bir deri zırh gibi görünen gölge zırhın gölgeden harikulade bir zırha dönüşmesini sağlıyor. Diğeri ise zırhın etraftaki tüm kalabalığın kör olmasına (zırhı giyen dahil hatta özellikle o amaçla yapılmış. zırhı yapan büyücü zırhı verdiği kişiden korunmak istemiş bu sözcükle.) neden oluyor.

Gene de hikayede zırhı giymememin sebebi o değildi. Spymasterin özelliklerini okuduysanız çalışma tekniklerimi de kestiriyorsunuzdur. Ayrıca bu zırhın büyüsü aktif değilken normal bir siyah deri zırh gibi gözüktüğünü de belirtmeliyim.
Üstünüzde bir deri zırh varsa girebileceğiniz kılık sayısı manyaklar gibi azalıyor. Savaş sırasında adamlar sizi yenmeye başladılar diyelim. Arka sokaklardan birisine tüyüyorsunuz. Kesin dövüştükleriniz de sizi takip eder. şehrin başka bir sokağında yerde oturarak ağlamakta olan bir çocuğu sakinleştirip spymasterin nereye gittiği soruyorlar ve gösterdiği yöne gidiyorlar. Peşlerinden ağlayan çocuk kalkıyor ve ters yönde başka bir sokağa yönelirken yüzünde bir gülümseme oluyor. Üstünüzde siyah deri zırh varsa bunu yapamazdınız. Kim bir çocuğun siyah deri zırh giymesini mantıklı görür ki. Hançerim bile kılık değiştirmeme olanak sağlayacak türden.
Uygun sözcük söylenmediği zaman avucun içinde 1 santimetrekarelik ufak bir dövme gibi duruyor ve ancak sözü söyleyince ortaya hançer çıkıyor. Yani çocuğun herhangi bir yerinde hançer yoktu. Dövmeyi görseler bile doğum izini andıran bir şey ve böyle bir doğum izine sahip olduğun için seni öldürmezler değil mi?
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben çocuğu yanıma alıp öyle giderdim (heavy load 1040 lbs)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ooo 40 silah taşıyacak kapasiteye sahipsin bakıyorumda :):):)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hatta anvil ve forge'u bile taşırım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

sen direk ağac sök falan taşı ha? İyi olur. Tek kişil kapı yıkma ordusu modeli :mrgreen:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Zaten kabilem dağlı odunculardan oluşuyor...
Kapı kırmaya gelince...
Destructive Rage diye özel bir feat'ım var. Sabit objeleri kırmak için deliriryorum ve normal 20 strli bir savaşçının +5'i vardır bir kapıyı kırmak için...
benim +6(str) +2(rage) +5(frenzy) +8(destructive rage) sayesinde +21'im muahahahaha. Öelik kapıları yıkabilirim :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Peki senin silah büyülü mü? Diil herhalde. Sadece silahlarını ve özelliklerini yazsana...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oynadığım oyunda çok rare artifact silahlar vardı... Bu yüzden silahım çok güçlü değildi ama işe yarıyordu... Greatsword +5 vampiric touch'lı bir kılıçtı...
Ama hikayede yazdığım kılıç çok daha fantastik...
Yıldız kılıcı dedim adına ve greatsword+5, defender+1, holy+2, lawful+2
Ayrıca bazı paladin büyüleri filan yapabilecek ama henüz bu kılıcı görmediniz :mrgreen:
Zırhım da +3'lük bir mythril full-plate ama hikayede büyülü bir leather giyiyorum...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Benimkilerde iki elde iki hançer biliyosun: Dagger +3 (+ 2 fire damage)
Bide zehirli dartlarım var. Ama hikayede crossbow kullanıorum biliosun...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Favorim keen ve vampiric touchdir bir silahta...
keen özelliği critical range'i ikiye katliyor
vampiric touchda isminden anlasildigi gibi dusmanlarindan can caliyor...
Mukemmel ozellikler ikisi de :)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ewet ikisinide biliyorum. Icewind Dale ve Neverwinter N. wampiric touch'lu silah kaynıyodu. Ben daha çok fire, frost, electiricity damage fln veren silahları seviyorum...
Post Reply