Gelin savaşçılar kötülüğe karşı sava
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Karanlık hımmm aklıllardaki karanlık.
Sanırım sizin kudretinizi göstermek için insanlara ihtiyacınız var peki onları var eden tabiatı yok edersenız sizin işkence ve güç yaptırımlarınızı kimler yapacak...
Halksız bir kral kime hükmeder...
Sanırım sizin kudretinizi göstermek için insanlara ihtiyacınız var peki onları var eden tabiatı yok edersenız sizin işkence ve güç yaptırımlarınızı kimler yapacak...
Halksız bir kral kime hükmeder...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Dragonfly wrote:Savaş olmadığı sürece hiç birşey zarar görmez diyicem ama olmadığı zamanlarda bile yinede tabiat zarar görüyor.Bunun acısı yavaş yavaş sizden ve doğaya zarar verenlerden sorulur...
Barış elçisi değilim...
Savaşmanızı engellemekde istemem insanlarınızı öldürün kadınlarınızı kocasız bırakın çocuklarınızı da babasız bu beni bir parça bile etkilemez...
quote]
Hiç sanmıyorum Dragonfly yaşayan her canlı doğanın bir parçasıdır.
sana gelince King of Damned
güçlüsün ama sözlerinde bilgelikten eser yok..
Farkında değilmisi yeryüzüne düşen güneş ışınlarının yeşil parlak yapraklar ve kalın gövdeler tarafıdan kesildiğinin
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
karanlığın kukları sizi... karanlık canlıdır... ve hizmetkarlar kullanır....
nerden mi biliyorum..bir zamanlar en büyük hizmetkarlarda biriydim...
ama artık lord umun kutsamasıyla aydınlandım....
king of damned ve cyan sizler daha neye hizmet ettiğiniz bilmiyorsunuz ve anlamamışsınız...
bu diyarlar da hem karanlık hem aydınlık üstünde hükmü olan kadim varlıklar tarafından yönetiliyor....sizler neyin kralı yada efendisi olduğunuzu söylerken daha dikkatli olun... lanet ve kutsama burda siz den çok daha güçlülerin elinde....
ve unutmayın herşey doğanın bir parçasıdır..... karanlık da aydınlıkda......
nerden mi biliyorum..bir zamanlar en büyük hizmetkarlarda biriydim...
ama artık lord umun kutsamasıyla aydınlandım....
king of damned ve cyan sizler daha neye hizmet ettiğiniz bilmiyorsunuz ve anlamamışsınız...
bu diyarlar da hem karanlık hem aydınlık üstünde hükmü olan kadim varlıklar tarafından yönetiliyor....sizler neyin kralı yada efendisi olduğunuzu söylerken daha dikkatli olun... lanet ve kutsama burda siz den çok daha güçlülerin elinde....
ve unutmayın herşey doğanın bir parçasıdır..... karanlık da aydınlıkda......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

HAhahaah
işte ihanetin sesi....
kaçyüzsene yaşadığın önemli değil Firan önemli olan hala hiçbirşey görmediğin
Diyara geldiğinde de kördün hala körsün..
Ama şunu da söylemeliyimki diyarlara ayak bastığından beri ilk defa doğru birkaç kelime sarfettin...
sadece birkaç....
işte ihanetin sesi....
kaçyüzsene yaşadığın önemli değil Firan önemli olan hala hiçbirşey görmediğin
Diyara geldiğinde de kördün hala körsün..
Ama şunu da söylemeliyimki diyarlara ayak bastığından beri ilk defa doğru birkaç kelime sarfettin...
sadece birkaç....
Peki şunu düşündüm mu Draonfly yani şeyi insanlar kocasız ve anneler çocuksuz kalırs doğa ne olacak doğa sence bunlardan bağımsız yaşıycak mı?? Bunları nasıl önemsemezsin Dragonfly? Doğa bu kadar acımasız olabilir mi? Eğer öle ise neden tek bir ağacın ölümünü insanlar önemsesin de diyebilir. Doğaya kalıcı olmayan zarar vermek bu mantıkla mümkün olabilir. Di mi ama??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
lord oren dautry tanrılık mertebesine çıksanda içinde malovan dan bir parça olsada hiç bir şekilde affın yüceliği ve gücünü göremeyecek kadar kör olan sensin.....
için kin, nefret dolu..senin için üzülmemek elde değil...
keşke bir yolu olsada biraz ama biraz içinde af ve merhamet için yer olsa...
diyarı korku içinde tutmak sana zevk verio..... yazık!!!
sana acıyorumm....!!!!!!
için kin, nefret dolu..senin için üzülmemek elde değil...
keşke bir yolu olsada biraz ama biraz içinde af ve merhamet için yer olsa...
diyarı korku içinde tutmak sana zevk verio..... yazık!!!
sana acıyorumm....!!!!!!
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
İnsansız bir doğa.Acaba ilk insandan önce bu dünyada ne vardı sorarım...
Doğa o kadar acımasızdırki dengesini bozanın üstüne kızgın taşlar yağdırır,bir anda dondurrur,sularında nefessiz bırakır,toprağının içine alır...
Tanrımın yüce gücünün farkında olmayan insan oğlu hep ona zarar vermiştir.Sorarım hangi hayvan yerleştiği yerdeki verimli toprakları çoraklaştırır,tüm kaynaklarını kurutur...
Doğa o kadar acımasızdırki dengesini bozanın üstüne kızgın taşlar yağdırır,bir anda dondurrur,sularında nefessiz bırakır,toprağının içine alır...
Tanrımın yüce gücünün farkında olmayan insan oğlu hep ona zarar vermiştir.Sorarım hangi hayvan yerleştiği yerdeki verimli toprakları çoraklaştırır,tüm kaynaklarını kurutur...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

İnsan nankördür...bu bir gerçek
Azalin sana ise kızgınım ve benden af bile dilemedinki affedeyim...
Kimse özürsüz affedicek kadar yüce olamaz.. İster Malovan ister başka bir tanrı...
Sen ise ilkönce seni destekleyene ihanet edip ardından aşşağılamaya üste çıkmaya çalışıyorsun..
ASIL TÃ?M DİYAR SANA ACISIN.........
Azalin sana ise kızgınım ve benden af bile dilemedinki affedeyim...
Kimse özürsüz affedicek kadar yüce olamaz.. İster Malovan ister başka bir tanrı...
Sen ise ilkönce seni destekleyene ihanet edip ardından aşşağılamaya üste çıkmaya çalışıyorsun..
ASIL TÃ?M DİYAR SANA ACISIN.........
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bu cümleler ağzından çıkarken arkasından gelen bir haykırışla geriye dönen Dragonfly karşısındakinin dışarda duyduğu isimle Oren_Dautry olduğunu fark eder...
Bir anda düşünceleri değişir.aklını karamsar bir düşünce sarar bu kadar kudretli kişilerin arasına neden geldim ki??
Bir anda düşünceleri değişir.aklını karamsar bir düşünce sarar bu kadar kudretli kişilerin arasına neden geldim ki??
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Demek insanı önemsemiyorsun Dragonfly. İnsanın doğayı felaketlerden korumak için yaptıklarını da önemsemiyorsun her halde.. Doğaya zarar verenler aynı zamanda da onu iyileştirmek için de çaba hacar ayrıca sence... Hem ayrıca insanlar dışındaki ırklar da bu savaştan zarar görecek hatırlatıım. Belki bunları da önemsemiyorsun ama dört bir yanı ormanlarla kaplı ve biri ariç hepsi göl kıyısında oln nkasaba doğaya zarar vermeden nasıl savunulabilecek benim aklım almıyor. Bence her ne kadar bu kasabaları önememiyor da olsan onlara bir öneri ile eldiğince bence bir çözüm de getirmelisin beraberinde. Bu arada onkasaba savaşında Lrd Dragonfire bir tarafın başında değildi zaten bunu yapmasına kadim güçler izin vermez. Onkasaba ordularının başında sanırım Fingolfi blunuyor ve her hangi bir öneriyi ona getirme gerektiğini düşünüyorum. Lordum haksız durumda olanlara destek vermekle yetinecektir. Ki bu desteği boyutları da henüz belli değil.
Ancakbu arada eğer doğnın diyarların varoluşundan beri yaşadığı çıkmazı çözmeyi önerirsen bnu çözmeye çalışabiliriz senle ki bence öncelike insanları elfleri gnomları orkları hepsini doğanın parçası olarak görmekle başlamak geekiyor. Billmiyorum senne düşünüyorsun?
Ancakbu arada eğer doğnın diyarların varoluşundan beri yaşadığı çıkmazı çözmeyi önerirsen bnu çözmeye çalışabiliriz senle ki bence öncelike insanları elfleri gnomları orkları hepsini doğanın parçası olarak görmekle başlamak geekiyor. Billmiyorum senne düşünüyorsun?
HARBE GİDEN
senden af dilemek benim için gereksiz oren dautry...
ve bunu zaten istemem....
ben daha önce yaptıklarım için zaten Lord Dragonfire tarafından affedildim... ve kutsandım..tekrar senin affına ihtiyacım yok...
hem ayrıca sen ve yandaşlarının ne kadar aciz olduğu ...bana karşı son yaptığınız oyundan da belli oluyor...
eğer çıkması muhtemel bir savaşta da hedefiniz küçük çocuklar olacaksa ki benim oğlumu kaçırdınız.... ben bu savaşta yokum...
ve bunu zaten istemem....
ben daha önce yaptıklarım için zaten Lord Dragonfire tarafından affedildim... ve kutsandım..tekrar senin affına ihtiyacım yok...
hem ayrıca sen ve yandaşlarının ne kadar aciz olduğu ...bana karşı son yaptığınız oyundan da belli oluyor...
eğer çıkması muhtemel bir savaşta da hedefiniz küçük çocuklar olacaksa ki benim oğlumu kaçırdınız.... ben bu savaşta yokum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bir Vistani kıvraklığıyla düşünce değiştiriyorsun Azalin..
Yaaptığın yanlış Lord Dragonfire a mı ki ondan özür diliyorsun...
Neyse senle uğraşmaya değmez Firan ya da herkimsen şimdi görüyorum, zaten senin bana faydan olmazmış.
belki de Lorduna teşekkür etmeliyim zayıfları ordumdan ayıkladıpı için.....
Oğlunu ise kaçırmadım..
ama benim yanımda olduğu kesin..
ve eğitimini bizzat üstleneceğim.. ve onu bir savaşbüyücüsü haline getirdikten sonra tapınağımın kutsal şovalyelik ünvanıyla onurlandıracağım...
Yaaptığın yanlış Lord Dragonfire a mı ki ondan özür diliyorsun...
Neyse senle uğraşmaya değmez Firan ya da herkimsen şimdi görüyorum, zaten senin bana faydan olmazmış.
belki de Lorduna teşekkür etmeliyim zayıfları ordumdan ayıkladıpı için.....
Oğlunu ise kaçırmadım..
ama benim yanımda olduğu kesin..
ve eğitimini bizzat üstleneceğim.. ve onu bir savaşbüyücüsü haline getirdikten sonra tapınağımın kutsal şovalyelik ünvanıyla onurlandıracağım...
hala anlamıyorsun ....lord oren.....
lord dragonfire beni daha önce yaptığım kötülükler ve karanlık çalışmalarım için affetti...
ben öğrendim lord oren.. bu diyarda herkese ikinci bir şans verilmeli.. lord dragonfire bana bunu verdi.. bana kutsamasını sundu.
sen ise daha hala çarpıtmalar ve kaotik davranışlarla yaşananları çarpıtmaya çalışıyorsun......
ama doğru sen kaossun.... yani..düzensizlik ve kuralsızlık...
ama gücün ancak çocuklara yetiyor....
lord dragonfire beni daha önce yaptığım kötülükler ve karanlık çalışmalarım için affetti...
ben öğrendim lord oren.. bu diyarda herkese ikinci bir şans verilmeli.. lord dragonfire bana bunu verdi.. bana kutsamasını sundu.
sen ise daha hala çarpıtmalar ve kaotik davranışlarla yaşananları çarpıtmaya çalışıyorsun......
ama doğru sen kaossun.... yani..düzensizlik ve kuralsızlık...
ama gücün ancak çocuklara yetiyor....
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı