ğölgelerle dans ve ben ;)
Tekrar cana büründüm. Tek bir canım olmayanlar arasında tekrar varoldum bir tek seni yok etmek senide yanıma uşak almak için...
HAYATINDA HİÖ UNDEAD DARK ELF GÖRDÖN MÖ?....
BENİM! DRİZZT'İN DİRİSİ BİR BELADIR. AMA ÖLÖSÖ KABUSUN OLUR.
VE şİMDİ EN BÖYÖK KABUSUNLA KARşILAşMAYA HAZIR OL...
HAYATINDA HİÖ UNDEAD DARK ELF GÖRDÖN MÖ?....
BENİM! DRİZZT'İN DİRİSİ BİR BELADIR. AMA ÖLÖSÖ KABUSUN OLUR.
VE şİMDİ EN BÖYÖK KABUSUNLA KARşILAşMAYA HAZIR OL...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bunu göreceğiz aptal barbar! *diye güler drizzt. Suratını göstermemekte niyetlidir. Öldükten sonra aldığı şekli kapatmak için kapuşonu takık gezmektedir. Palalarını kınlarından çeker. Palalar arık simsiyahır ve kırılamaz...*
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
"We ölüyken birşey öğrendim: Asla iyi olma, asla kuralcı olma ve asla adaletçi olma. Hahahaha"
* Aniden bir toz bulutu oluşur. ölümsüz drow, ölüler diyarından bir ölü bir büyücüyü çağırır...*
* Corax'ın gözlerinden öfke kesin bir şekilde okunmaktadır...*
* Aniden bir toz bulutu oluşur. ölümsüz drow, ölüler diyarından bir ölü bir büyücüyü çağırır...*
* Corax'ın gözlerinden öfke kesin bir şekilde okunmaktadır...*
Kahretsin onursuz köpek! Başka bir gün senin olmayan kemiklerini parçalayacağım... Siyah bracerlarına bakar ve bir söz fısıldar... Bir anda her yer büyülü bir karanlığa boğulurken ağır botlardan çıkan hızlı ayak sesleri duyulur...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Corax hanın dışına çıkar ve karanlıklara siner... Hayalet drow dışarı çıktığında onu ve müttefiğiyle ilgilenecektir... Bu tür kaçıp saldırma taktiklerini hayatında birden fazla kez uygulamış ve şaşkınlıktan guardını düşüren adamlara hiç bir acıma göstermemiştir. Sonuçta savaş kazanmak için vardır, riske girmek için değil...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Benim sanatım ise gölgelerde ölümle dans etmek....
Hedefime ulaşırım, canını bedeninden hızlı ve iz bırakmadan çekerim...
Kimi zaman askerlerinin arkasındaki bir komutan kimi zaman birkral ve kimi zaman bir tüccar olabilir...
Hedef ne kadar büyükse ödülüm o kadar fazla olacağı için asla oyalanmam...
Gölgelerden asla ayrılmam...
Kimse beni uyurken yakalayamaz...
Hedefime ulaşırım, canını bedeninden hızlı ve iz bırakmadan çekerim...
Kimi zaman askerlerinin arkasındaki bir komutan kimi zaman birkral ve kimi zaman bir tüccar olabilir...
Hedef ne kadar büyükse ödülüm o kadar fazla olacağı için asla oyalanmam...
Gölgelerden asla ayrılmam...
Kimse beni uyurken yakalayamaz...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı