HIRSIZ AHLAKI

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Abi benimle savaşacak olsaydın gercekten 5 metre uzagimda olman lazimdi yoksa supreme cleave ile 5 feet yuruyup arkadaslara da vurabiliyorum. Daha kendime gelemeden bir attack daha yapmis oluyorum kendi arkadaslarima bosuna...
Cleric'i öldürünce çok eğlenmiştim ama kimseye raise dead yapamadı niahahaha!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

hadi cleric ölmeseydi bari o yapardı ama kendine nasıl yapsın öldükten sonra zavallı :P
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

True Resurrection scrolunu okumayı denedim ama olmadı :P
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Peki siz ortalığı bir hırsızla müttefiklik yapmak için gönüllü binlerce kişiyle dolu mu görüyorsunuz. Bir hırsıza güven olmaz gene de bir hırsızı başka bir hırsız anlayabilir. Öıkarlar yeterince örtüşüyorsa olabilir, olur, olmalıdır da.
Guildler hırsızlığın yalnızlıklarının avantaj olmaktan çıkıp dezavantaja döndüğü durumlarda işe yarayan kurumlardır. Guildlerimize birlik diyemiyorsun haklı da olabilirsin. Gene de guildde alabileceğin eğitim desteği, kaçak hırsızlık malzemeleri (sokakta herhangi bir dükkana girip büyülü bir maymuncuk satın alamazsınız.), civardaki güzel işlere dair bilgiler ve kendi işlerin sırasında ihtiyaç duyduğun istihbarat desteği (civar bölgedeki labirentimsi lağımların detaylı bir haritası bazen hayat kurtabilir) kesinlikle bir hırsız için gerekli şeyler.
Guild olmadan her işinde tekerleği yeniden icat etmen gerekebiliyor. Tekerleği icat etme konusunda hiç zorluk çekmemek alışkanlık kazanmak da güzel gene de can sıkıyor ve ucuz bir iş.
Guildler gereklidir. Guildler sizin hareketlerinizi yönetmediği sürece.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Guildler diğer aptal hırsızları "yönetirler" zaten... "Yönetilemeyen" başına buyruk ve zavallı guilde ihtiyacı olmayan hırsızlar asıl başarılı olanlardır. şehirlerde hayatta kalmak tek derdiniz olmuş. Vahşi doğaya da bekleriz... Drowlar seni doğada kalbur yapar ister en korkunç guild'in basşkanı ol, ister japon balığı kılığına gir...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Guild zayıflıktır. Ona buna iş verir kendileri yatarlar. Madem bu işi yapabiliyorum. Niye tüm serveti kendime saklamayayım :)
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ya zaten senin guildle filan işin olmaz. Baksana kendisi söyledi Estebin... Eğitim filan veriyorlarmış... Öömezlerin çırakların doluştuğu zeki hırsızların diğerlerini yönetmek için yaptığı bir düzenleme işte. Hatta bence dilenci mafyasından başka bir şey olamaz...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hah walla çok doğru söyledin tam oldu bu söz. Dilenci mafyası . Hahaha
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Öoluk çocuğu kaçırıp bir yerlerini kırık gibi göstertip dilendiriyor ya da hırsızlık filan yaptırıyorlardır... Komik adamlar başka türlü para kazanamazlar tabii. Erkek gibi karşılıklı savaşacak ve paralı askerlikle yaşamlarını sürdürebilecek ne cesaretleri ne yetenekleri ne de güçleri var... Yazık... Anca çulsuz halkın kapısının kilidini açar, tuzaklarını çözer, cüzdanlarını yürütürler...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

ehh hangi guild'in büyük iş yaptıı görülmüş ki. Hele hırsız guildlerinin...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Aralarında çok boş bırakıldıkları için şans eseri adam gibi iş yapabilenler çıkmıştır belki... Benim üzüldüğüm bütün hırsızların bütün bu guildleri CIA filan gibi bir şey zannetmeleri... Öünkü çok hatalılar...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Cıa ha? hahaha. Onlar olsa olsa L. A.P.D (Los Angeles police department)fln olur. Hatta o bile olamas yani. Kısaca ocak diyebiliriz bunlara...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Öhem son dediğini duyarlarsa oyarlar seni aman diyeyim :)
Bu arada LAPD hiç fena değildir Los Angeles'da Türk polisi harcanırdı yani ama adamlar ne manyaklarla uğraşıyorlar ben helal diyorum adamlara yani :D
Vampire the Masquerade'in en iyi bilgi organizasyonunu da Nosferatular oluştururlar :) Adamlar gölgeye dönüşebildikleri için hiçkims eonları farketmeden çok gizli bilgilere ulaşabilirler :)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Oooo Nosferatular iyidir. Aklıma geldi, alakasız olacak ama bi masaüstü Wampireda ABD başkanı wampir oluyo. Amacı tüm ülkeyi wampir yapmak sonra dünyayı fln. Bizim grupta wampir ama iyiyiz hepimiz iyi wampiriz. Ama emmeye gelincede emiyoruz o ayrı...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Humanity denen bir olay var zaten ya o oyunda... İnsanlara ne kadar değer verirsen o kadar insana benziyorsun ve hayvana dönüşme ihtimalin de o akdar azalıyor. Yani bir vampir ne kadar insansa o kadar güçlü de diyebiliriz rahatça...
Post Reply