maç İTÃ? halı sahasında 15 mayıs cumartesi(veya 16 mayıs pazar) günü akşam saatleri(17-19:00) saatleri arasında bir saatlik yapılacak.kişi başına 2.5 milyon civarı bi ücret ödenecek.
2. takım çıkmaması halinde İTÃ? matematik mühendisliği bölümünden bi takım ayarlıycam.
hımmmm bu uzun süredir warhawk'ın iştediği bir şeydi. Siz sahada koşuşturun ben de tezahürat yaparım
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
asuthay da kesin geliyo desenize... talep yok da ne demek.. warhawk da varmış bak... norticus un paslandım dediğine de kimse inanmadı değil mi ? sowtim sen merak etme ben seni alırım iskeleden...
YA YA YA şA şA şA FRPWORLD ÇOK YAşA
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
heeeyyyy neredeyse kadro tamam. Bu cumartesi mi olacak?
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
daha baya var maç tarihine(15 veya 16 mayıs).millet şöyle bi hazırlasın kendini bi kondisyon depolasın .sonra yenilince kıvırmayalım"yok efenim kondisyonsuzdum" diye.
Theocumm benden asana tavsiye
bu sefer sutunu icmeye simdiden basla...
antrenmanlari da aksatma sonra gecen sene oldugu gibi bi gol bile atamadan ayrilmayin takimcak...
eheheeee!!!! (o macin sonucu 5-0 miydi ne???)
*Theo Squvanin kafaya vidi vidi yapmak icin atilir... ancak son anlasmayi hatirlayarak eli bos doner... ( :cikcik vidi vidi yok!!!)*
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki