Entreri ve Drizzt (Yıldızsız geceyi okuyanlar iç
drizzt e en müstakbel gelin Matron Ana Baenre 
Last edited by Norticus on Mon Apr 26, 2004 5:05 am, edited 1 time in total.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Vallahi o olmazsa eğer onun bir boy genci niye olmasın Sos umtu felan mesela... Ya da Lilliel hem güzel hem zengin hem soylu hem de iyi huylu -sayılır yani bir drow için- bir elf başka ne ister beraber oturur akşam yemeği sofralarında eski anılarını yaad edip gülerler artık.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Entreri ve Drizzt'in son karşılaşması:
Drizzt ciddi bir miktar düşmanın içinde sıkışmıştır. Adım adım bir uçurumun kenarına doğru çekilirken aklındaki tek düşünce Guen'i kurtarmaktır. Bu zor durumda sol tarafta bir mücevher parıltısı görür. Süvari kılıcını ve mücevherli hançerini çekmiş Entreri önündeki düşmanları keserek Drizzt'e doğru bir yol açar ve birlikte savaşmayaa başlarlar. Entreri hafif bir tebessümle 'Formdan düşmeye başlamıssın' der. Ã?nlerindeki düşmanları yoketme noktasına gelmişlerdir ki, Bu durumdan sorumlu olan kudretli bir varlık karşılarına çıkar. Birlikte onu da öldürürler fakat Entreri de ölür...
(Ciddiye almayın tamamen salladım)
Drizzt ciddi bir miktar düşmanın içinde sıkışmıştır. Adım adım bir uçurumun kenarına doğru çekilirken aklındaki tek düşünce Guen'i kurtarmaktır. Bu zor durumda sol tarafta bir mücevher parıltısı görür. Süvari kılıcını ve mücevherli hançerini çekmiş Entreri önündeki düşmanları keserek Drizzt'e doğru bir yol açar ve birlikte savaşmayaa başlarlar. Entreri hafif bir tebessümle 'Formdan düşmeye başlamıssın' der. Ã?nlerindeki düşmanları yoketme noktasına gelmişlerdir ki, Bu durumdan sorumlu olan kudretli bir varlık karşılarına çıkar. Birlikte onu da öldürürler fakat Entreri de ölür...
(Ciddiye almayın tamamen salladım)
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Bence de Drizzt ölsün Entreri son anda yola gelsin. Ya da yola gelmiş numaraları ile Cattie-Brieyi etkilesin. Ve onunla evlensin. Olamaz mı??
HARBE GİDEN