Fantastik Kurgu hakkında en iyi yazılmış kitap..
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

-
ejderçocuk
- Kullanıcı

Sana katılmamak ta elde değil.Firble wrote:Yaa arkadaşlar niye hep o elfli cüceli kitaplara sıkıştırıyoruz kendimizi bence böyle yaparak fantastik kurgunun sınırlarını daraltıyoruz ki bu yanlış bi şey değil mi sizce yaaaa??????
Oz Büyücüsü, Camelot Efsaneler(Merlin, Yuvarlak Masa şovalyeleri...) Alice Harikalar Diyarında, Denizler Altında Yirmibin Fersah...
gibi bir çok eser var aslında. Ama okumuyoruz.
Ã?ünkü bunları bulmak zor.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
doer ulu streea zhah har'oloth
Denizler altında yirmibin fersah muhteşemdi hala ama nemonun gerçek amacı neydi bilmem. Adam neden denizaltı ile gezip gemi batırıyordu. Ama kitaptaki sahneler muhteşemdi. Kral Arturla ilgilenenler Avalonun sislerine bi bakın muhteşem hatta Ravenloft un sisleri kavramının oradan geldiğini bile düşünüyom arasıra. Gerçekten muhteşem bir kitap. Alis harikalar diyarının tam hikayesini hala örenemedim ama bir gün örenecem sonuçta onun da Olmayan ülke gibi başlı başına bir dünya olduğunu duymuştum ama biraz fazla 19. yüzyıl ingilteresinin takliti diye de duymamış da değilim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Tomas Brezina'nın 4kafadarlar takımı nı nokuyan bilen var mı
ilk okul sonu orta 1 civarı okurdum bunları
günümüz almanyasında geçer, 10-12 yaş arası dört çocuğun maceralarıydı
geçen yaz oturdum okudum ve sıkılmadım...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Norticus wrote:Tomas Brezina'nın 4kafadarlar takımı nı nokuyan bilen var mı
ben okudum
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Ben onun seriyi tamamlıyordum nerdeyse...Tomas Brezina'nın 4kafadarlar takımı nı nokuyan bilen var mı
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Aaa ben o tür kitapları çok severim bana yollasanıza bi de macera çocukları diye bi seri vardı.. Bu arada siz küçük vampir serisini biliyo musunuz ilkokulda okudum süperdi ama sonra devamını bulamadım.
HARBE GİDEN
Yav vallahi bence yok yaaa. Hele bi de vampirin öle amcası halası felan yok muydu mütişti yaa. Vampir avcılarından nefret ediyodu insan o kitabı okuyunca.. Vallahi bir vampirden çocuk kahramanı yaratmışlar mütiş bir şey yaa. Bir de peynir felan yiyen küçük kız vardı...
HARBE GİDEN