>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Majenta tezgahın yanında duran adama "arkadaşım şimdi sizinle ilgilenecek" dedikten sonra Justarius'un peşinden gitti. Ã?ıkarken Efla'nın "şöyle köşeye buyurun hemen servisinizi yapıyorum" dediğini duydu. Göz ucuyla adamın dövüşten en az hasar almış köşeye oturduğunu gördü.

şimdiyse drowun yanında duruyor ve ne yapacaklarını düşünüyordu.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

"Onu iyileştirebilirmisin?" diye sordu drow. Zira iyileşmezse cevap alamazlardı ve savaş yüzünden az da olsa soğukkanlılığını yitirmiş olan majenta'nın da düzelip sağlıklı düşünmesi gerekiyordu bunun için. Drow başını sağa sola salladı ve hanın arka çıkışının merdivenlerine oturup majenta'nın cevap vermesini bekledi.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce dışarıya çıkanlara baktı ve omuz silkerek bir masaya doğru ilerledi.Çok eğlenceli zaman geçirmişti.Uzun süredir hiç bu kadar güzel dövüşmemişlerdi ve kendisine yeni dostlar bulmuştu.Bir cücenin olabileceği en sessiz şekilde masaya oturdu ve yine bir cücenin olabileceği en sessiz şekilde olanları izlemeye başladı.
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

"Denerim."dedi ve buçukluğun yanına diz çöktü.Kısa bir konsantrasyon ve Lorduna ettiği duanın ardında buçukluğa dokundu.Ellerinden çıkan beyaz ışın buçukluğun bedenine yayılırken majenta da yavaşça yorulduğunu hissetti.Büyü tamamen bittiğinde ve buçukluk huzurlu uykusuna geçtiğinde Majenta tamamen bitkin haldeydi. Ayağa kalktı ama dengesini sağlayamadı.Ellerinin üzerine düştü.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Drow arkadaşının -artık koruma, işveren ilişkisinden çok arkadaşlığa, dostluğa dönmüştü olay- yere düştüğünü görünce onu omzu ve kollarından tutup kaldırdı. Koluna girdi ve buçukluğu da sırtına attı. İkisini de han götürdü ve Efla'ya teslim etti. Efla ince yapılı drowun bu kadar güçlü oluşuna kısa bir süre şaşırdıktan sonra majentayı odasına buçukluğu da hanın en ucuz odalarından birine götürdü. Efla geri döndüğüne drow bu gecenin artık bitmesi için dua ediyordu.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yemeği hazırlamak için mutfağa gitti. Han daha açılmamıştı ki.. Geyik etinin olmaması çok normaldi. Özür dilemek için geri döndü. Adamın yanına yaklaştı. "Özgünüm sanırım hazırlıksız yakalandık. Aslında hanımız daha açılmadı. Bu yüzden geyik yok. Onun yerine size kurutulmuş sıır eti getirebilirim" dedi. Memnuniyetsiz bir şekilde onay aldıktan sonra Sıcak kırmızı şarapla sığır etini takdim etti. Majenta ve Justarius un yokluğunu fark etti. Aradan neredeyse zaman geçmemişti ki Majentayı veJustarius'u gördü. buçuklşuğu ucuz odalardan birine götürdü. Yatırdı. . Bir gün içinde ne çok şey olduğunu düşündü. İç geçirdi uyumak için can atıyordu. odadan çıktı kapıyı kapattı.Elini kilide dokundurdu. Biriki sözcük mırıldandı. Kapıyı böylece kilitledi.Aşşağı indi. Adam sığır etini iştahla birtirmişti. Bu beni bile yiyebilir diye geçirdi içinden. Adam hesabı ödedi ve çıktı. Derin bir nefes aldı. Night'ın geldiğini gördü. Cüceye döndü. "Sanırım kalacak biryere ihtiyacınız vardır. Yardımınızın karşılığı değil ama bu gece misafirimiz olmanıza izin verin"dedi cüce memnuniyetle.

Herkes odasına çekildi. Başını yastığa koydu.. Aklı miğfere gitti ve bugün olan birçok şeye fazla sürmedi. Derin ve huzurlu bir uykuya daldı.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Düzeltme:
Cüceye döndü. "Sanırım kalacak biryere ihtiyacınız vardır. Yardımınızın karşılığı değil ama bu gece misafirimiz olmanıza izin verin"dedi
Cüce memnuniyetle kabul etti
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

[rp dışı: buçukluğun dönüştüğü yaratığı az çok aşağıdakine benzetebilirsiniz]

Image
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan ortalığı yatıştırmak için bir müzik çalmaya karar verdi. Durdu, aklına buçukluk geldi ve muzip bir şekilde gülümseyerek şarkısını söylemeye başladı.

Bir vakitler varmış keyfine düşkün mü düşkün bir hobbit
Günde altı öğün yer diğer vakitlerde pipo içip yatarmış
Kullanmadığından yürüyüş sopasının dolabına vurmuş kilit
Bir gün bu hobbitin kiremit tavanlı evi çok fena su sızdırmış
Diğerleri kaçışmışlar aktarması gerekmiş tek başına kiremit
Kendini ikna etmiş sağlam bir yemek sonrası çıkmaya hazırmış

Dayanamamış gene dama çıkarken almış yanına bir kaç kek
Aklınca çalıştıktan sonra bir dahaki öğüne onları yiyecek
Daha iki kiremit aktarmadan burnunda tütmüş kek börek
Kekler de gözüne takılınca demiş sonra yesem ne gerek
Almış da tıkınmış güya erzağı olan kekleri iştahla tek tek

Kekleri yiyince aklı başına gelmiş gitti ya tüm erzak
Kiremitler kenarda, oturup düşünmüş şimdi ne yapsak
Kek yedikten sonra ayıp olur bir fincan çay almamak
Ã?aydan sonra her daim de çekerdim kendime pipo kıyak

Ã?şenmemiş inmiş aşağıya ne de olsa çayla pipo maksat
Kiremit aktarma değil ki bu bahane bulasın bende yok takat
Ã?ayla pipo yanında börek de çıkarmış sanki hobbit değil at
Yoldan geçen Palisdan'a teklif etmiş yağmur için şemsiyeni sat

"Hatıram olsun hediyemdir. Sen yeter ki gönlünce yat
Seni biraz korur. Bu dam aktarmaya usta ister fakat."
Sözlerim boşa gitmiş hobbitin uykusu derinken kat kat
şemsiyeyi koyup çekilmişim bırakıp hobbiti oracıkta rahat
Taşlar unutana dek...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

paldyneey içeri girdiğinde palisdanı gördü."geldiğimde paladindim şimdi şovalyeyim...."diye düşünüp güldü etrafta gelmediği için özür dileyeceği üstadını aradı ama o yoktu gidip yatmaya karar verdi ve odasına çıkıp yoğun bir uykuya daldı
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble buçukluğun cesedini görünce şok geçirmiştir. Onu kurtarmanın yolunun olmadığını düşünür hayır henüz bunu yapacak her hangi bir gücü yoktur şok içindedir ve hanı o gece için terkeder. Her zaman ki gibi yıldızları görerek geçireceği geceyi yaşamak için.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

mrk edenlere Tapınak: KAOSUN VE Ã?LÃ?MÃ?N TAPINAğI)

Oren kılıcı sıkıca kavradı ve Eski savaş tanrısı Malovan'ın gücünün benliğine akışını hissetti, gözleri zevkle parladı ve tapınağı yakın kasabalardan hatta Ufak Ã?adırdan bile duyulabilecek....korkutucu bir kahkaha kapladı.....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ertesi sabah,

dostlarının açmış olduğu hana bir türlü gitme fırsatı bulamamış olan firan tam çatlak kazan hanının kapısını açmıştı ki kulakları birden çok tanıdık bir kahkaha ile yankılandı. Çok iyi biliyordu be sesin kaynağını. "Oren Dautry "nin çarpık, kaos ve nefret dolu gülüşüydü bu. "diyarların sonu umarım iyi olur diye düşündü." firan.

Bunu dışarı yansıtmasa da içi bir an titremişti kadim büyücünün. 2-3 saniye sonra toparlandı ve handan içeriye girdi.

sabahın erken saatleriydi ve handa hazırlıklar sürmekteydi.

firan sabah erken kalkıp çalışmaya başlamış olan arkadaşlarına baktı.

"yardıma ihtiyacınız var mı acaba???" diye seslendi.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Palisdan hanın kahkaha ile soğuyan ortamını yeniden ısıtmak için lirini eline alıp eski sıcak bir ezgiyi çalmaya başladı

Palisdan'ın bildiği bir cüce vardı devamlı ocakbaşında eli işte
Hani çalışmak dışı hayat nedir dinlence sorsan bilmez de
Seyrederken dayanamadım biraz dinlen dedim anlatayım bir hikaye
Ã?ekiç metale vururken ben kime demişim ha örse ha cüceye
Cüce tınmadan çalışmaya devam eder aklı başında başka alemde

Palisdan halini seyrederken kafasında bir meşale yandı
Yüzüne bir gülümseme yayıldı ki görsen en muzırı
Sana bir numara yapacağım cüce bulacağım bir yolunu
Ne olduğunu anlayana kadar dinlendireceksin o kolunu

Palisdan cüceye telaşlı haber verdi karın yemiş bozuk pirinç
şimdi görsen dişi kuşunun yüzünün rengi olmuş sanki kerpiç
Cüce durmadı, dedi ki benim hayatımın biricik aşkı bu çekiç
Ona da kıymadım nikah ocakbaşından ayrılmamak için hiç

Palisdan bir daha denemiş, demiş evinde başlamış yangın
Koş hadi söndürmeye acele et yetiş sönmeden ocağın
Ã?ekiç örse cüce bana kahkaha attı, sen burayı ne sandın?
Evim dediğim yer zaten bu ocakbaşı örs yanı her tarafın

Palisdan pes etti lirimin telleri koptu bu kadar yeter dedi
Bir döşeğe atıp liri kendi de yanına kıvrıldı kıskansın kedi
Palisdan şaştı birden cüce işini bırakıp döşek yanına geldi
Konuştu "Ã?rslük işim bitti de lirinin tellerini tamir edeyim mi?"
Taşlar unutana dek...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

cleric geri geldiğinde duyduklarına inanamadı hemen we bir daha hanın üzerine güçlü bir BLESS büyüsü yaptı ardından da majentanın yanına gitti drow a sordu:
*nesi war?
drowdan gelen cwpla ona da bir BLESS yaptı ardında yorgun arkadaşının yatağa yatmasına yardım etti duyduklarından etkilenmişti majentaya doğru:
*biliyorsun ben bir ruhbanım ama şöyle ki tanrıma inancım sadece onunla büyümemden kaynaklanıyordu ama gördüm ki tanrın çok kudretli beni de dininize kabul edip tanrınıza ruhumu sunmamı sağlar mısın? diye sordu.
çok zaman geçti çok şey değişti...
Post Reply