Drizzt's Bane: Corax Tigerheart Character Sheet

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Locked
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Hiyanet mi etmişim? Zavallı yaratık sen ne biliyorsun ki? Sen ne anlarsın ! Senin gibi zavallılarla konuşmak tanrıların bize verdiği nefesi boşa harcamaktır.
Fazla söze gerek yok.
Düellonu kabul ediyorum.

(Raistlin lütfen benim karakterimin neler yapmış olduğunu sen yazma. Ok? :wink: )
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Strider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Strider »

Sen gücüne çok güveniyosun ve bunun dışında ne tehlikelere atılacağını bilmiyosun...Hiç düşünmüyosun...Bu birgün senin sonun olacaktır...
UNUTMA KONTROLSÖZ GÖÖ DEGİLDİR!
EST SULARUS OTH MITHAS
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Drizzt'i canlandıran arkadaşım Pirelli reklamlarını biraz fazla izlemişsin sanırım... Bu arada benim yalnızca bir barbar değil aynı zamanda savaşçı olduğumu da unutuyorsun...

Benim nasıl düşüneceğimi nasıl davranacağımı sen bana söyleyemezsin çünkü ben buyum nasıl istersem öyle davranırım. Bir gün hepimizin sonu gelecek. Bu sonun ne zaman geldiği değil nasıl geleceğidir önemli olan.

Hayatında ilk kez onurlu bir harekette bulunan Hüküm giymiş bu düşmüş şovalye kısa fakat merhametli bir duello ile ölecek ve ruhunun günahları için yalnızca Tanrılar tarafından cezalandırılacak. Nefesini şimdiye kadar hep boşa harcadın belki şimdi trajik ölümün korumak için mutlak ölüme göndereceğin insanlara bir ders verir ve gerçek düzene sadakatlerini belirtip adil bir şekilde günahsızca yaşarlar.

Dolunay'ın 2. gecesi Icewind Dale dağlarının eteklerindeki Teraka diye bilinen koruluğa gel. Bana güvenmeyeceğini ve şerefime inanmadığını bildiğim için istersen yanında korumalarını da getir... Ben yalnız geleceğim ve bir tuzağı sezersem ortaya çıkmayacağım. Ormandaki bütün hayvanlar büyülenmiştir ve bana ajanlık yaparlar... Bu yüzden mantıksız bir şeye kalkışma çünkü ben de senin onuruna ve sözlerine güvenmiyorum...

Düello tamamen büyüsüz silahlarla ve ekipmanlarla yapılacak. Yanına istediğin büyüsüz bir zırh ya da kalkanı alabilirsin. Neghul'tar scry sayesinde üzerine büyülü bir şey olup olmadığını bana belirtecek ve bir bandana bana üzerindeki büyülü eşyanın ne olduğunu söyleyecek. Aynı bandanayı sana da vereceğim ve sen de benim büyülü bir ekipman kullanamdığımdan emin olacaksın. Eğer istersen yanında büyülü ufak bir eşya getir böylece bandananın görevini doğru yaptığından emin olabilirsin.

Büyülü silahlar ve ekipmanlar kullanmamak bizim gerçek gücümüzü ortaya çıkaracak. şovalyelikten hatırlar mısın bilmiyorum ama zehir kullanmana da izin verilmediğini biliyorsundur. Düellodan önce kılıcını karda temizlemeni isteyeceğim. şovalyelerin düellosunda uzaktan kullanılan silahlar da yoktur bildiğin gibi. Eğer şartlarımı kabul ediyorsan bana söyle böylece onurlu bir savaş yapalım ve kim daha güçlü ve daha yetenekli görelim. Bakalım benim gücüm "kontrollü" mü değil mi...

Cevabını bekliyorum "onurlu" düşmüş şovalye...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Hahaha zavallı sefiller. Corax'ı tanıdığınızı sanıyorsunuz sadece. Onu iyi tanıyan siz değilsiniz benim. Senelerce beraber çarpıştık. Bu ittifakı kolayca bozulacak gibi mi görünüyor. Eğer öyle görüyorsanız. Size sadece birer zavallı kör demekle yetinebilirim. Gözünün önündeki gerçek ve yenilemez güce dizlerinin üstüne çöküp özür dileyeceğinize, bize karşı geliyorsunuz. Ölümünüzü kendiniz hazırlıyorsunuz. Hançerlerimin alevlerini kalbinizde cayır cayır yanarken bakalım aynı şekilde düşünülebilecek misiniz...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eğer duelloyu kabul etmezsen orduma esir düştüğünde Wuroldar senin bedeninle "özel olarak" ilgilenecek. Binlerce yıllık drow işkence teknikleriyle sana her saniye ölümden daha büyük acılar tattıracak ve günahlarının cezasını yalnızca ruhun değil fiziksel bedenin de çekecek...
Ona seni öldürmesi için yalvarırken ölümünün senelerce uzayacağını bilecek ve zihnini aklını herşeyini kaybedeceksin...
Drowları çok iyi tanırım ve bunları yapabileceğini sen de en az benim kadar iyi biliyorsundur...
Öık karşıma ve onurunu ispatla "şovalye" (!)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Söylediğim gibi düellonu kabul ediyorum.
Söylediğin zamanda ve yerde olacağım. Hiçbir büyülü eşya yok, hiç kimse veya yaratık yok.
Sözünde durmaz isen ise ölmüş karım üzerine sana yemin ediyorum. Seni kızartırım! Bunu yaparım...
Ve eğer şansın varsa...hah! Bekle ve gör zavallı şey. Senin gözünde belki düşmüş bir şövalyeden farksızım; ama sen asıl...bekle.
Orada olacağım
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ölmeden önce son tehditlerini savur köpek... Cehennemde sen kızarırken ben burada yaşıyor olacağım...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Yılan başlı kırbaçlarım, alevli bıçaklarım, kaynar sularım onu bekliyor raistlin. Dostum, müttefiğim, silah arkadaşım. Git onu bitir. Sana olan güveni sonsuz. Ama öldürme, vücuden işlevlerini yitirsin o kadaar. Ona işkencelerin en güzellerini tattıracağım. Ama ölümü tabiki senin ellerine bırakacağım. Sonra tekrar dirilttiğimizde ise... :twisted: :twisted: :twisted:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Beni öldürmeni minnetle kabul edeceğim...eğer başarabilirsen; çünkü uzun yıllardan beri bunu bekliyorum. Ama bu demek değil ki döğüşmeyeceğim...Bil ki karşına çıkan herşeyden farklıyım ben Corax! Herşeyden!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Pffff *esner*
Evet evet senden önceki beşbin kişi de öyle zannediyordu...
Bu sözler kırılmış bir cesaretin ve bitmez bir kibirin etkisindeki bir adamın son sözleri. Bunu yüzlerce kez duydum...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Pekala o zaman...söylediğin gün görüşmek üzere.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hahahahaaa pişman olacaksın...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Kesinlikle pişman olacaksın. Ve bu son pişmanlık olacak. Bence ona son bir yalvarma şansı verelim. Öünkü nasıl olsa öldükten sonra bu şansı olayacak. Ve biz onu bir death knight olarak tekrar canlandırdığımızda bizim emirlerimize hükmedecek...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Artık onun için af olmayacak... Tanrılara bile küfreden bir kafire ikinci bir şans veremem...
Onun bu dünyada daha fazla gezinmesini değil daha fazla acı çekmesini ve Tanrılara günahları için yalvarmasını istiyorum... Yalvarmaktan dilinin koptuğu, ağlamaktan gözlerinin kanadığı gün ona ölümü ve huzuru bahşedebilirim...
soth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by soth »

Cıkk..cıkk...cıkk...Kesinlikle yanılıyorsunuz.Wuroldar...Benim oldugum bir diyarda bir death knight sadece ve sadece bana itihat eder....Ve bu duello önceside Dargaardın gücünü kim arkasında isteeyecekse benim çıkarlarımıda bir o kadar gözetmesi gerekecektir....aksi takdirde ölülerin lordunun gazabı çok büyük olacaktır ....

Saygılarımla Lord Loren Soth....
Image
War yaa..şu zırhımı çalanı bi bulayım...
Gitti ulenn karizmaa..
Locked