Haksızlık bu ya!
Entreri ve Drizzt (Yıldızsız geceyi okuyanlar iç
Yaa galiba karşılaşacak bee şu silent blade denen kitabın ingilizce tanıtımında galiba entrarinin adı geçiyordu o halde her halde karşılaşacaklar di mi???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
gerge ve night,
sizden ricam spoiler niteliğindeki tartışmalarınızı özel mesajla yapın
gerçekten de okurken sevinmek, şaşırmak, üzülmek gibi hisleri yaşamayı isteyen insanlar var, onların bu hakkını ellerinden almayalım
ayrıca night nasıl ayrıldıklarını öğrenirsen
koca silent bladein sonunu mahvetmiş olursun
hiçbir zevki de kalmaz
bu arada yeni serilerde ikisi karşılaşacaklar mı ben de merak ediyorum ama pek ihtimal vermiyorum zira Salvatore'un "bu ikisinin yollarını bir şekilde birbirinden ayırmam gerekli," gibisinden bir laf sarfetmiş olduğunu hatırlıyorum
sizden ricam spoiler niteliğindeki tartışmalarınızı özel mesajla yapın
gerçekten de okurken sevinmek, şaşırmak, üzülmek gibi hisleri yaşamayı isteyen insanlar var, onların bu hakkını ellerinden almayalım
ayrıca night nasıl ayrıldıklarını öğrenirsen
koca silent bladein sonunu mahvetmiş olursun
hiçbir zevki de kalmaz
bu arada yeni serilerde ikisi karşılaşacaklar mı ben de merak ediyorum ama pek ihtimal vermiyorum zira Salvatore'un "bu ikisinin yollarını bir şekilde birbirinden ayırmam gerekli," gibisinden bir laf sarfetmiş olduğunu hatırlıyorum
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Madem öle spoyler yapmayalım ama tahmin etmekte sakınca yok değil mi??? O zaman ne bizi cidden şaşırtır.. Beni Entrerinin yola gelmesi ve Drizzt ile can ciğer dost ayrılması şaşırtırdı cidden hakkaten de Salvatore bunu yapabilir bence zaten Drizztin Entreriyi yola getirmek gibi bir hedefi de yok muydu sanki???????
HARBE GİDEN
Bence Cattie Brie eğer yola gelirse Entreri ile iyi çift olur hatta gelmezse de iyi çift olur ulan Cattie Brie de zaten hafif bi Entreri hayranlığı vardı ister misiniz Drizzt i de Wulfgarı da satıp Entreri ile dünya evine girsin böle boy boy ocukları olsun. Vallahi bu da ilginç olmaz mıydı sizce?????????
HARBE GİDEN