Pijama Partisi

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Pijama Partisi

Post by Firble »

Arkadaşlar bir sonraki öneri benden gelsin gelsin mi gelsin. Bence pijama partisi yapın eğer boş bir ev felan bulabiliyorsanız. Sayı sizi korkutmasın bence... Çok yüksek sayılarla bile bu partinin yapıldığını duymuştum. şiddetle öneririm belki ben de size müzik yollarım bu arada.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Firble :) - Aslına bakarsan son buluşmada bunun geyiğini yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.. Bir bakalım, fena da olmaz hani... Uygun bir ev bulunur, pazar sabahı güzel bir kahvaltı edilir sonra malak gibi yayılınır. Bu yayılma esnasında birbirine kuruyemiş fırlatma, ya da pişpirik oynama gibi faydalı etkinliklerle zaman geçirilebilir.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Çok mantıklı. Uygun bir ev bulduktan sonra oldukça da güzel yapılır. Hatta gitar falan çalmayı bilen birisi olursa canlı müzikle daha bile şen olur, müzik seti falan da oldukça iş görebilir. Bilimum abur cubur alınır toplaşılır, çeşitli oyunlar oynanabilir. Tüm herkesi içine katacak oyunlar bulunabilir de sanıyorum. Bence güzel bir olay, yalnız ev bulmak lazım uygun.

Bir de komşuları o günlüğüne o evden uzak durmaya ikna edebilirsek fena olmaz. :P
Taşlar unutana dek...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ikinci dediğinin bunun gerçekeşmesi için şart olduğunu düşünüyorum:mrgreen:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Ã?yle olmazsa da olur da o zaman çılgın müzik olayına girilemez. Daha slow veya daha az hareketli müzikleri arka fondan vermek de fena olmayabilir. Ancak böyle bir ortamda canlı müzik yapabilen birisinin değerinin yüksek olduğu mutlak. Bir gitardan çıkan ses hem komşuyu rahatsız edecek düzeyde olmaz hem de dinleyenlerin çok hoşuna gider, ortak bir şey paylaşılmaktadır.

O zaman da komşuları içeri girmemeye ikna etmek gerekebilir. :P
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arada flüt dinlemenzi şiddetle öneririm yan flüt özellikle...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Müziği bir yana bıraktık da cidden ne yapılır pijama partilerinde?
Ben hiç katılmadım, tanıdıklarımdan da katıldığını söyleyeni duymadım açıkçası. Mesela cidden öyle çizgili pijamalarınızı mı giyip oturuyorsunuz yoksa eşofman sweat shirt benzeri şeylerle mi? Oturup televizyon mu seyrediliyor ne oluyor? Pijama partilerinin zevki nerden gelir?
Taşlar unutana dek...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ulen onun yerine toplanıp FRP oynasanıza! Yada Larp filan iyi gider :)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Pijama ile LARP oynayalım olur di mi????
HARBE GİDEN
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Hatta live da yapılsın :mrgreen: apartmandaki her kapının zilini çalıp dungeon diye içeri atlarsınız :P pijamalarda uykudan yeni kalkıp "şişşşt.Cüce. Kalk bi iki undead keselim. Rüyamda gördüm canım istedi." diyen bi yarı orc yüzünden üstünüzde kalmış olur :lol:
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Hiç şüphe duymuyorum ki diğer apartman sakinleri de bu etkinliğe destek verip ork olarak ellerinde bilimum gereçle live oynayanlara karşı "rp" yapacaklardır. :D
Taşlar unutana dek...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

yavv apartman kapatalım yaa olr mu öle şey olur vallahi ilerde belki tüm frpworldlüler aynı apartmanda oturur rahat rahat life yaparız olmaz mı olur?
HARBE GİDEN
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ã?höö öhööö birisi ev mi lazım dedi...
Arka masadan birisi kalkar yüzündeki gülümseme hiç de yabancı değilidr...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

anaaa demek evin var Dragonfly ee artık ne diyim hayırlı hayırlı otur.. Ama içinde bi LARP bile oynanmayacaksa o evi niye aldın di mi ama???
HARBE GİDEN
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Ben size pjama partisinde yardımcı olurum amam kesınlıkle evımın kurasalarına uyulacak...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Post Reply