Midnight Poete Meydan Okuyorum
*odadaki....sarışın büyücü.... bir anda ufak 1-2 söz mırıldanır.....ve iki ozanın tepesinden aşağı gül yaprakları dökülmeye başlar.....
ve büyücü... bu iki üstadı büyük bir zevkle alkışlar......
ve büyücü... bu iki üstadı büyük bir zevkle alkışlar......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Gnom gülleri ellemeye başlar
AAA ne ilginç tekrar gül atsana merak ettim.
Neyse madem atışma da bitti. Bu başlığın en güzel şu şekilde sonlanacağını düşündüm
GNOM OZAN BURADA MİDNİGHT POET NEREDE????
Yahu koskoca atışma bitti hala yok yahu
AAA ne ilginç tekrar gül atsana merak ettim.
Neyse madem atışma da bitti. Bu başlığın en güzel şu şekilde sonlanacağını düşündüm
GNOM OZAN BURADA MİDNİGHT POET NEREDE????
Yahu koskoca atışma bitti hala yok yahu
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
*Yarımelf ozan yavaş ve ciddi bir edayla lirini yandaki bir minderin üzerine özenle yerleştirir, aniden ayağa fırlar ve sevindirik olmuş bir şekilde hoplayarak dans ederken bağırır: "Hehey! Atışmayı beğenmişler! İzliyorlarmış! Biliyordum! Birilerinin izlediğini biliyordum! Sevmişler de! Duydunuz mu? Beğendik diyorlar! Hayır, şaka değil beğenmişler! Cidden beğenmişler!".*
*Bir süre böyle devam ettikten sonra durulur, sanki hiçbir şey olmamışçasına, az önce yaptığı dünyanın en doğal şeyiymişçesine yerine döner. Lirini dikkatle eline laır ve çalıp söylemeye başlar.*
Demek atışmanın tadı damağında kaldı majenta,
şarkılara ne kadar dinlesen doyamamanı dilerim
Yalnız ben durmam, söyle ne çalayım ben sana?
Sen de söyle ne istersin çalam sana galadlirim?
Arzunuzu tek dile getirin de sayacağım onu emirim
şarkılarımı dinlemek isteyenlerin Ã?atlak Kazan'a (Bal Likörü Salonu'nda) sık sık uğramasını tavsiye ederim. Yeni açılıyor ve çok güzel bir yer, kaçırılacak gibi bir eğlence değil içerdeki. Kim koyduysa içerde gülümsetme laneti var diyeyim siz anlayın yani! O kadar!
galadlirim, sen oldukça yeteneklisin. Neden sen de diğerlerine katılıp Ã?atlak Kazan'a gelmiyorsun? Hatta bizi şiirlerinle şereflendirirsen müthiş olur! Tam seyirlik doyulmayası bir eğlence!
*Bir süre böyle devam ettikten sonra durulur, sanki hiçbir şey olmamışçasına, az önce yaptığı dünyanın en doğal şeyiymişçesine yerine döner. Lirini dikkatle eline laır ve çalıp söylemeye başlar.*
Demek atışmanın tadı damağında kaldı majenta,
şarkılara ne kadar dinlesen doyamamanı dilerim
Yalnız ben durmam, söyle ne çalayım ben sana?
Sen de söyle ne istersin çalam sana galadlirim?
Arzunuzu tek dile getirin de sayacağım onu emirim
şarkılarımı dinlemek isteyenlerin Ã?atlak Kazan'a (Bal Likörü Salonu'nda) sık sık uğramasını tavsiye ederim. Yeni açılıyor ve çok güzel bir yer, kaçırılacak gibi bir eğlence değil içerdeki. Kim koyduysa içerde gülümsetme laneti var diyeyim siz anlayın yani! O kadar!
galadlirim, sen oldukça yeteneklisin. Neden sen de diğerlerine katılıp Ã?atlak Kazan'a gelmiyorsun? Hatta bizi şiirlerinle şereflendirirsen müthiş olur! Tam seyirlik doyulmayası bir eğlence!
Taşlar unutana dek...
Vallahi bi ozanın daha bizze katılması güzel oldu yaa ben de çok sevindim bilmiyorum siz ne diyosunuz????? Ã?atlak kazan da her ne kadar yemeklerin suyu akacak olsa da eee şarkı söylemek için gidilebilir.
HARBE GİDEN
Anaa iyi yaa ama bunu belirtin bence yaa insan yemeğin yapıldığı kazanı da çatlak sanacak yahuu... Ben de bi şeyler çalarım artıkbu arada....
HARBE GİDEN
kaldım ne diyebilirim ki. Hanımızda atışma akşamları düzenleyelim.
Ayrıca Firble bizim hanın adı çatlak kazan. Kazanlarımız sağlam ve birinci kalitedir.
Bir gün görmek istersen (eminim ki istersin) sana gösteririm.
Ayrıca şarkı çalana bir yemek bedava
ve... şalgam suyu bile içersin belki.
Ben ozan değilim ama içimden geldi:
Bizim hanın adı çatlak kazan.
Sanmayın ki çatlaktır kazan,
Gir içeri neşene neşe kazan.
Çal şarkını şalgam suyu kazan.
Ayrıca Firble bizim hanın adı çatlak kazan. Kazanlarımız sağlam ve birinci kalitedir.
Ayrıca şarkı çalana bir yemek bedava
Ben ozan değilim ama içimden geldi:
Bizim hanın adı çatlak kazan.
Sanmayın ki çatlaktır kazan,
Gir içeri neşene neşe kazan.
Çal şarkını şalgam suyu kazan.
vaay beee demek kazan çatlak değilmiş. Ama vallahi kontrol edecem tüm kazanlarınızı sonra da size bi şarkı sölerim artık ama hanınızda da buçukluk öldürmeyin lütfen.. Ben buçuklukları çok severim yaa..
HARBE GİDEN