Ya Oren Bruenor'un adını unutmak olur mu
fighter mı mage mi
çağırdıkları varlıklar diyorsan necro lar çok daha sağlamdır bence. ama benim demek istediğim pasif savaş tı hani biyerlerde tuzak kurmak vs..
açıkçası bana sadece rp adamı gibi geliyorlar.
tabi muhakkak üstün özellikleri var ama çok da değil.
açıkçası bana sadece rp adamı gibi geliyorlar.
tabi muhakkak üstün özellikleri var ama çok da değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
evet haklı olabilirsin. ben şu druidlere bir kez daha bakiim öleyse. her ne kadar büyücü ile asla değişemesem de belki bir tercişh olabilir. bu arda sanırım fark etmişsinizdir ama monk gerçekten çok abartı bi karekter olmuş 3rd edition da
güç amacın, k
güç amacın, k
Bence tabiki fighter daha avantajlı ama ben kendimden örnek vereyim 3 -------- 20-19-20 attım , karşımdaki fighter ise düşük zarlar atınca sonuçta dövdüm omu bir de atraksyon yapıp üstüne ayağımı koyup elimdeki sopayı kaldırdım ve "gölgelerin gücü adına güç bende artık dedim" 
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
bizim 20 mage 3000 orku bi kac roundda yerle bir etmişti, ogün bügündür nezaman bi mage gorsem ortaokulda zorla
istiklal marsı okuyormus gibi bi hisse kapılıp, hazır olda dururum..
2nd da colorspray gibi bi olay varki sleepten beter eder adamı..
mage figtheri wrestling mesafesine yaklastırmadıkca hiçbir figther (anormal level farkı olmadıkca) mage'i yenemez..
ben lvl 7 mageken arenada ölümüne dövüşte 2 lvl7, 2 lvl5 figtheri aglata aglata öldürdüm.. özgürlüğümü kazandım..
2nd da colorspray gibi bi olay varki sleepten beter eder adamı..
mage figtheri wrestling mesafesine yaklastırmadıkca hiçbir figther (anormal level farkı olmadıkca) mage'i yenemez..
ben lvl 7 mageken arenada ölümüne dövüşte 2 lvl7, 2 lvl5 figtheri aglata aglata öldürdüm.. özgürlüğümü kazandım..
kesinlikle katılıyorum, aynı lvl a sahip bir fighter ve mage i yan yana koyalım hele bu biraz high level olsun.. fighter ın "normal zarlar " altında pek de fazla şansı olmaz.
unutmayın diyarlarda (fr,dl...vs.) en çoık korkulan saygı duyulan tipler her zman büyücülerdir. bunun sebebi inanılamaz güçleri ve hırslarıdır
.
unutmayın diyarlarda (fr,dl...vs.) en çoık korkulan saygı duyulan tipler her zman büyücülerdir. bunun sebebi inanılamaz güçleri ve hırslarıdır
.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
mage nin gücü yaklaşık olarak 5. levelde fighter'ı aşıyor ve artık bir daha yaklaşmamacasına fark atıyor. hiçbir mage nin bi savaşçı gibi rakibinin karşısınıa düello pozisyonu çıkmayacağını düşünürsek savaşçının şansı çoook az ama asla yok da diyemem.
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

tabi ki feat ve zart zurt durumuna göre değişir ama ben Neverwinter multiplayer'ın da level 1 büyücü olarak exp için level 1 fighter'a saldırdım. Bu konuda tek bişi söyleyebilirim: İlk ben saldırmama rağmen genelde adamlar saveleriyle kaçtıkları için BEYNİME VERDİ. O günden beri artık denemiorum! 
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas