SACRED

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

tabiki rpg deyil alakasi bile yok diablo da sacred de fps nin kuşbakisi bakilan hali amac bişiler öldürmek
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Abi oyunu Net Cafede biraz oynama şansım oldu (2 saat kadar) ama hiç beğenmedim; oyun tam aksiyon olmuş; paso kurt felan kesiyoruz; gerçi pek fazla oynamadım ama senaryoda yok gibi bir şey... Aynı dungeon siege gibi olmuş Hiç beğenmedim... (Bi tek izometrik bakışlı, güzel grafikli olması iyi) :no
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Diablo rpgdir. Ama Action-rpgdir. yani hack'n slash tarzı. tahtından inmeyecek olma nedeni oyunun verdiği zevktir. Tamam NwN veya BG ondan rpg olarak daha iyi. çünkü onlar D&D tabnanına kurulmuş oyunlar. ama ben diablodan aldığım zevki alamıyorum hiçbirinde. (tabi burda NwN yi yada BGyi kötülemiyorum o ayrı.onlar da çok güzeldir. Norticus aynı şey Planescape Torment için de geçerli. Sonuçta Planescape'in bilgisayara dökülmüş hali. daha kapsamlı olacak tabi :) )
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Morrowind,might and magic 6-7,fallout işte bunlar rpgdir.D&D'de kullanmazlar
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Abi şu dünyada Morrowind üzerine oyun tanımam, gerçi Morrowind bir oyun muydu yoksa hepsinin üstünde bir şey mi hala farkında değilim...
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

morrowindi hakkını vererek oynadım diyebilecek kadar zaman ayıramadım, ama oynadığım kadarıyla bence rpg olarak bir falloutun, bir bg nin yerini tutamaz
kendimi bildim bileli first person rpglerden hoşlanmamışımdır zaten, might and magic de sevmezdim...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Morrowind'ı ben de oynamıştım. Pardon..özümsemiştim. Evet D&D değil ama yine de diğer rpglere göre kapsamlı bir sistemi var. Morrowind bildiğim kadarıyla eski bi masaüstü oyununun sistemini kullanıyor. Oyunun başına oturdum mu belim tutulana kadar kalkmazdım. Müthiş oyundur kendisi. Akabinde Elder Scrolls serisinin 3. oyunudur. Ayrıca serinin ikinci oyunu da iyidir.
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Bu arada sowtim: Morrowind bir oyun değildir, o bir yaşam tarzıdır. :)
Morrowind yüzünden ırkları değişip ot karışımı olan ve monitör ışığıyla fotosentez yapan tanıdıklarım var. (başta ben) :D
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ben rpg de üç oyun bilirim bg fallout torment
aslinda might and magic de baya rpg ama diger özelliklerinden dolayi çok fazla tutulmuyo
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Morrowindde arkadaş boş boş geziniyim bi şöyle ortamlarda diyip,takılıyordu...Sotha Sil'i buldu.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

dablo hack'n'slash tarzı bi rp bile diildir. hangi görevinde accept reject gibi en azından basit bi seçenek vardı ki? kısıtlı bile olsa seçme özgürlüğü olmayan oyun rp diildir. sacredda bilem var accept reject olayı. ayrıca nortinin dediği gibi first person oyunnardan ben de hoşlanmıyorum. NWNyi çok oynadım ama grafiklerinin güzelliğinden.

gerçek CRPG fallouttadır, ısrarla...
War, war never changes...
Leomar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Leomar »

Yaw beyler ben Sacred in 2 nci bölümünde adam biri su istiyor. aadama suyu nasıl götürdünüz bulamadık yaw deenececem. kesmedik adam kalmadı. pfff imdaaaat..
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

bubasligin 1. sayfasinda beyaz renkle yamisti bir arkadas
Khellendros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khellendros »

erethan wrote:Morrowindde arkadaş boş boş geziniyim bi şöyle ortamlarda diyip,takılıyordu...Sotha Sil'i buldu.
Yaa hakkiaten bende oyuna yeni başladım ve ortamın büyüklüğü yüzünden dumur oldum.Bu arada sotha sil kim?
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Dünyanın tanrılarından birisi.
Post Reply