Megadeth
-
Khellendros
- Kullanıcı

-
Khellendros
- Kullanıcı

arkadaşlar aranızdan megadeth adlı "bir zamanların ilah grubu"nun "risk" adındaki iğrenç albümünü dinleyen var mıdır?
cryptic writings'de adamlardan iyice soğumuştum
risk son noktayı koydu...
ah nerede o rust in peace'teki dinamizm
nerede o countdown'daki teknik
nerede o youthanasia'daki melodi zenginliği....
cryptic writings'de adamlardan iyice soğumuştum
risk son noktayı koydu...
ah nerede o rust in peace'teki dinamizm
nerede o countdown'daki teknik
nerede o youthanasia'daki melodi zenginliği....
Bırakalım abi Megadeath'ı artık
Süper gruplar var piyasada; Bi In Flames, bi Opeth hepsini mudara eder walla....
İsteyenlere biraz öneride buluniim:
Bleak - Opeth
Demon of the Fall (duymayan kaldı mı acaba?) - Opeth
Ever Lost (Part 1) - In Flames
Ever Dyinng - In Flames
Artifacts of the Black Rain - In Flames
Lord Hypnos - In Flames
.... Dinleyin kulaklarınızın pası gitsin biraz....
Süper gruplar var piyasada; Bi In Flames, bi Opeth hepsini mudara eder walla....
İsteyenlere biraz öneride buluniim:
Bleak - Opeth
Demon of the Fall (duymayan kaldı mı acaba?) - Opeth
Ever Lost (Part 1) - In Flames
Ever Dyinng - In Flames
Artifacts of the Black Rain - In Flames
Lord Hypnos - In Flames
.... Dinleyin kulaklarınızın pası gitsin biraz....
ewt risk en iğrenç albümdür
ama 1- crushem
2- prince of darkness ın hakknı yedirmem
bu arada son albüm The World Needs a Hero da bence countdowmn to extinctiona yaklaşmış, megadeytjhin özüne dönmeye yakın bi albümdür, çok da hojjdur
ama 1- crushem
2- prince of darkness ın hakknı yedirmem
bu arada son albüm The World Needs a Hero da bence countdowmn to extinctiona yaklaşmış, megadeytjhin özüne dönmeye yakın bi albümdür, çok da hojjdur
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Megadeth pek hastası olduğum bir grup değil ama dinlerim severim. Tabi son albümlerinden çıkan Motopsycho parçasını ve klibini pek takdir ettiğim söylenemez. Bence daha çok manowar tarzı bir yapısı vardı. Her neyse grubun dağıldığını duyduğumda sevindim çünkü İstanbul ' a konser vermeye geldiklerinde imza gününde içeri girmeyi son anda başaran ve plağına imza attırarak Dave abiyi yakından görerek Türk kucaklaşması yapan son insanlardan biri olma şerefine nail olduğumu düşünmüştüm. E tabi grubun yaniden toplandığını duyunca bütün hayallerim yıkıldı.
Devam etsinler tabiyyy ama bozmasınlar tarzı.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Benim çok hoşuma gitmişti Motopsycho....pelinpel wrote:Megadeth pek hastası olduğum bir grup değil ama dinlerim severim. Tabi son albümlerinden çıkan Motopsycho parçasını ve klibini pek takdir ettiğim söylenemez. Bence daha çok manowar tarzı bir yapısı vardı. Her neyse grubun dağıldığını duyduğumda sevindim çünkü İstanbul ' a konser vermeye geldiklerinde imza gününde içeri girmeyi son anda başaran ve plağına imza attırarak Dave abiyi yakından görerek Türk kucaklaşması yapan son insanlardan biri olma şerefine nail olduğumu düşünmüştüm. E tabi grubun yaniden toplandığını duyunca bütün hayallerim yıkıldı.![]()
Demek ki Manowar 'da dinlemek lazım...
brotherhood of heavy metal......
Ve tanrı heavy metali yarattı
ne diyim manowar yıllarca bozulmamış bir grup. Adamların biraz psikolojik sorunları var ama müzikalite süper.
Ve tanrı heavy metali yarattı
ne diyim manowar yıllarca bozulmamış bir grup. Adamların biraz psikolojik sorunları var ama müzikalite süper.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?