Kenderler

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Bir düzeltmede bulunmak istiyorum ben ne Firble'ın ne de karşıtı olan kişinin tarafını tutuyorum... Benim ilgimi yalnızca galadlirim'in yazdığı "tek küçük varlık bile yaşamın akışını değiştirebilir ama insanların yaşamı sadece nefes alarak varolmaya dayanmaz anlatabildimmi?" cümlesi dikkatimi çekti ve örneklemek istedim...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hımmmm sevindim yaaa Sowtim senle arkadaş olabiliriz ne dersin??? Bence senin de içinde bir ufak ırk var??? Bu arada sen hangi ırktansın??? Buradan boyunu seçemedim de...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bence o biraz büyükçe ırklardan mesela black dragon olabir ama bence sen onunla arkadaş olamya çalış. kim bilir belki seni yemez :wink:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Bu ne cüret???!!! Benim gibi bir ejderhanın bir gnom ozanla arkadaşlık yaptığı nerede görülmüş....

:P :wink:
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Puuuhahaaa...Abi yıkılım gülmekten yaa :D :D :D
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Eğer ben kendimi gerekli hissetmiyorsam,benim için yaşamamın da bir anlamı kalmamıştır.
Evet herzaman düşünerek konuşulmaz.Ama hayatının büyük bölümü düşünmeden konuşarak geçerse gereksiz adam olursun.(hala diretiyorum :) ) Senin dediğin gibi yalnızca *eğlenirken* düşünmeden konuşursan birşeyin olmayacağını biliyorum.( ben "senin heralanda düşünmeden konuşmak olur" dediğini sanmıştım.)
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi o zaman senle de anlaştık her halde Majenta ne güzel yaa. Bak ama arkadaki o kanatlı figür olacağı aklıma gelmezdi Sowtimin ama uzunlardan da daha büyükmüşsün sen yaa gel bi yolunu bulup boyunu ufaltalım senin rahat et hem kafan falan da tavana çarpıyordur değil mi yaaa???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Demek sen de sevindin yaa ama aneyse acele etme o kadar.. Ã?nce biraz üzerine binebilir miyim şöyle biraz gezsek... Ama önce İskendere de sorayım belki o da gelir. Biliyo musun daha önce hiç uçan bi şeye binmedim.
HARBE GİDEN
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

GGGRRRROOOOOAAARRRR!!!

Küstah bücür!!

GEL karşıma ki sen ve tüm ırkını yok edeyim!

:veerymad: :vamp :vmad :mad :kill :evil:
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

küçük ırkları hoş gör kudretli ejderha
şanına yakışır bir ağırbaşlılık göster
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama ama ama neden beni gezdirmek iste miyorsun yaa aben sana bi şey yapmayacaktım ki. Küçüğüm de beni kaldırmak o kadar zor da değildir ne bileyim yaaa????
HARBE GİDEN
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Firble wrote:Ama ama ama neden beni gezdirmek iste miyorsun yaa aben sana bi şey yapmayacaktım ki. Küçüğüm de beni kaldırmak o kadar zor da değildir ne bileyim yaaa????
???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....................................................

(.....................................................)= zaptedilemeyen öfke...
:vamp
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Alla alla yaa Ejderha dostum sen de biraz fazla gerginsin yaa kız arkadaşından falan mı ayrıldın bilirim aşk acısını Biraz flüt çalayım da sakinleş. Gnom flüdünü çalmaya başlar...
HARBE GİDEN
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

Sowtim kanatlarını açar, artık bu sinir bozucu gnomla tartışmayacaktır...

Mağarasına doğru yola çıkar....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaaa ama neden gitti yaa belki yarın gelir o zaman binerim o büyük kanatlı arkadaşın sırtına...
HARBE GİDEN
Post Reply