Warhammer

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Warhammer

Post by Norticus »

Warhammer hakkında geniş masa üstü dekorlarıyla ve minyatürlerle oynandığı dışında hiç bilgim yok
açıklayabilecek bir yığın arkadaş olduğundan eminim
yani olay nedir, sadece combat mıdır, ne kuralları vardır, falan filan hepsini merak ediyorum...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Bu konuda hikayeler- makaleler başlığında oldukça iyi bir giriş yazısı var. kural kitaplarını her yerden bulabilirsin. Diyarımızda fistandantilus o bölüm hakkında yazılar yayınlıyor. Onunla veya benimle (hayır, ben oynamıyorum, ama sage of the site olmak zor zenaat. takip etmeye çalışıyorum.) irtibata geçebilirsin.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

HArcayacak 2000 3000$ paran yoksa hiç merak etme.

(şaka yapmıyorum)
yola devam...
...barış için
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

muha doğal olarak yok
olsa da buraya haracayacağımdan pek emin değilim
sadece öğrenmek istemiştim, makaleler yararlı olur herhalde
sağolun şimdiden
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
fistandantilus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fistandantilus »

arkadaşlar hepinize yardımcı olacağım elimden geldiği kadarıyla umarım faydalı olabilirim bu konuda ama gerçekten çok pahalı ve bir o kadar da zaman isteyen bir uğraş
karanlıklar içinde kaybolurum...The chaos can begin
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Yok yav.. ne 2000-3000$'ı... Bir kere benim hayatim boyunca gördügüm en iyi oyun... Ayrica bir arkadas grubuyla falan tanismak istersen harika bir tayfasi var.. Ama kısmen sabır istedigi dogru. Zira o minyatürleri boyamak lazim ama yavas yavasta yapilir...

Harika bir oyun oldugunu söylemismiydim?!!

Bir tarafida öyle bir iki sene oynayip sıkılıp bir tarafa bırakacagin bir sey degil... Hemen hemen her oyuncu uzun zaman takiliyor.. Aslına bakarsan ben 2-3 senedir ilgileniyorum ve birkaç arkadasımla 60 yasına geldigimde hala oynuyor olmayı planlıyorum... Harika bir hobi... Ama gerçekten hobi...

Ã?yle 2000-3000$'da degil.. Magic mi bu?! sürekli minyatür almıyorsun ve rare'dır uncommondır falan derdi yok.. ama eger tüm orduyu alacaksan bir anda.. 200-400$ arası degisen ordu fiyatlari var ama benim tavsiyem bir Sihir Cafe'ye git Besiktas'ta özellikle cumartesi günleri sanırım bir yeni gelenler saatleri falan var ve oyunu oynaman için birkaç kural anlatip oynamani sagliyor...

Süper bir oyun en azından nasıl bir sey diye bir günün bir kaç saatini ayırmaya deger..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Bir kere oynadım. Saçmalıktan kırıldığını görünce bıraktım. Bir daha elimi sürmedim. Minyatür olarakda "Chainmail" 'inkiler daha güzeş bence.
from Dawn to Wish...
fistandantilus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fistandantilus »

Sihir kafede bulunmuşluğum var ve açıkçası oyunları da izledim ama ankaradayım ve burada bildiğim kadarılya yetkili dağıtıcı olan oversoul kapalı eğer bildiğiniz bir yer varsa bana yardımcı olun sonuçta süper br hobi olddğu kesin ve boyaması gerçekten zevkli.Tanışmak için ve toplanıp oynamak için ideal bir dünya...İstanbulda olsam neyse de izmir ve ankarada bulmak kafayı yememe sebebiyet verecek nitelikte
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Warhammer insanların sabah kalktıklarında boğazlarına dayalı bir bıçak bulmaktan korktukları için uyumaya bile cesaret edemedikleri, tam bir kaos dünyasıdır. Bir de Warhammer 40,000 var ki onu hiç sormayın
fistandantilus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fistandantilus »

Warhammer 40k açıkçası ilgimi pek çekemedi daha doğrusu birazcık itici bile geldi o yüzden araştırma imkanı bulamadım ama muhakkak ilgilenen arkadaşlar bulunacaktır ...
Ve evet warhammer süper bir dünyadır. efsanedir.
oynanılması ve oynatılası bir oyundur daha ziyade oyun olmanın ötesinde hobi olarak da uğraşılabileceğiniz gibi sizi sürükleyen bir çalışmadır ...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

40kdacok iyidir yaw.Onca teknolojinin olayina ragmen yobazligin diz boyu olmasi.insanlarin gemilerin mototrlarina teknoloji tanrisina iliskin dualar yazmazlarsa ucmiyacaklarini zannetmesi falan.hosdur bence
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

erethan wrote:Onca teknolojinin olayina ragmen yobazligin diz boyu olmasi.insanlarin gemilerin mototrlarina teknoloji tanrisina iliskin dualar yazmazlarsa ucmiyacaklarini zannetmesi
Hiç ilginç değil o zaman. Türkiye'de yaşadığımızın bilmem farkında mısın?
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Biz teknoloji olarak çokmu ileriyiz?
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

değiliz ama frpnin içine teknoloji girince bana itici geliyor nedense
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

O zevk meselesi tabi.Ancak warhammer aslen Strateji oyunudur,masaüstü kısmı ikinci plandadır.Sistem iyidir tabi,öyle her savaşa kolay kolay girilmez mesela, indirirler adamı.
Post Reply