elfler, cüceler...
"Ah ortağım Azalin bana bu konuda söyleyecek pek birşey bırakmamış burada." der yeminer ve azaline kısa bir bakış atar.
"gücün nereden geldiği ve nasıl geldiği hiç önemli değildir. Kazanç>kayıp denkleminin şartlarını sağlayan her şey uygundur."
"bu arada bir gnom güç hakkında ne bilebilir ki"
" şu elf cüce tartışmasına gelince, hayattayken bir elf olduğumdan dolayı cüceleri pek sevmem ama aynı zamanda kendi ırkdaşlarım(eski)dan da çok haz ettiğim söylenemez ama bence güç kesinlikle madenlerine kapanıp taş peşinde koşan cücelerin yanında değil elflerin yanındadır" der yeminer'in alışıldık çürümüş sureti. bu suret belki binlerce yıl önce bir elfe aitti ama artık ondan çok az eser taşıyordu tabi hala yeminer'in özellikel iyi baktığı sivri kulakları hariç ki buda lanetli varlığını tamamlayan başka bir etmendi.
"gücün nereden geldiği ve nasıl geldiği hiç önemli değildir. Kazanç>kayıp denkleminin şartlarını sağlayan her şey uygundur."
"bu arada bir gnom güç hakkında ne bilebilir ki"
" şu elf cüce tartışmasına gelince, hayattayken bir elf olduğumdan dolayı cüceleri pek sevmem ama aynı zamanda kendi ırkdaşlarım(eski)dan da çok haz ettiğim söylenemez ama bence güç kesinlikle madenlerine kapanıp taş peşinde koşan cücelerin yanında değil elflerin yanındadır" der yeminer'in alışıldık çürümüş sureti. bu suret belki binlerce yıl önce bir elfe aitti ama artık ondan çok az eser taşıyordu tabi hala yeminer'in özellikel iyi baktığı sivri kulakları hariç ki buda lanetli varlığını tamamlayan başka bir etmendi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
*odaya giren yeminer i gören azalin.. onu başıyla selamlar...
"hoşgeldin...kadim lich.. sana bir yere kadar katılıyorum...ancak bu gnomların keskin zekalarını ve büyüye yatkınlıklarını unutmamak gerekir...
"elfler ve cücelere gelince ...ben ki bir zamanlar bir insandım.... ancak artık kimin ne olduğunu önemi yok... önemli olan onlardan nasıl çıkar elde edileceğidir..."
"yanılıyor muyum ortak??????"
"hoşgeldin...kadim lich.. sana bir yere kadar katılıyorum...ancak bu gnomların keskin zekalarını ve büyüye yatkınlıklarını unutmamak gerekir...
"elfler ve cücelere gelince ...ben ki bir zamanlar bir insandım.... ancak artık kimin ne olduğunu önemi yok... önemli olan onlardan nasıl çıkar elde edileceğidir..."
"yanılıyor muyum ortak??????"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
biz ortak olabiliriz...olmayabiliriz de ....NIGHT wrote:Yine böldüm ama;
Siz ortak mısınız?
Sitede ortak bulmak için bir bölüm falan var mı?
sitede her yerde kendine ortak bulabilirsin.. ama önemli olan doğru ortakları seçmektir....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
ah ortak bulam için yer mi var? senin ortakların kimler night yoksa unuttun mu.
biz ikimiz dost değiliz. iki evil arasındaki en mantıklı birliktelik ortaklıktır ve çıkarlarımız Azalin ile birleştiğinden dolayı biz de ortağız.
bu arada bölmek diyorsunuz. ben bu başlığa kota konulduğunu ve yeminer ve azalin haricindekiler sadece 2 mesaj atabilir dediklerini hatırlamıyorum.
istediğiniz kadar bölün hiç çekinmeyin
bu arada azalin. tamamen kişisel bir olayı genellemişim haklısın ne anlar sözü sadece eğlenceden başka bir şeyi düşünmeyen gnom içindi. haklısın.
insan elf cüce meselesine gelince bu da bir genellemeydi yoksa ben bencil olan cücelwerle çalışmayı daha çok severim daha iyi anlaşırız. tabi yanlarına bu kılığımla gitmediğimde
biz ikimiz dost değiliz. iki evil arasındaki en mantıklı birliktelik ortaklıktır ve çıkarlarımız Azalin ile birleştiğinden dolayı biz de ortağız.
bu arada bölmek diyorsunuz. ben bu başlığa kota konulduğunu ve yeminer ve azalin haricindekiler sadece 2 mesaj atabilir dediklerini hatırlamıyorum.
istediğiniz kadar bölün hiç çekinmeyin
bu arada azalin. tamamen kişisel bir olayı genellemişim haklısın ne anlar sözü sadece eğlenceden başka bir şeyi düşünmeyen gnom içindi. haklısın.
insan elf cüce meselesine gelince bu da bir genellemeydi yoksa ben bencil olan cücelwerle çalışmayı daha çok severim daha iyi anlaşırız. tabi yanlarına bu kılığımla gitmediğimde
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yavv naapacaksın cüceyi yaa gnom var burda gnom.. Gnom cücenin sakalını çekiştirmeye başlar.. Yaaa hep merak ediyom bu çalıyı nasıl yetiştiriyonuz çenenizde.. Çok ilginç bir şey yaaa.... Ben de örensem işime yarayabilir bi gün belki yaa..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Cüce gnome a nefretle baktı ve "sakalımı bırak seni aşşağılık Gnome" diye bağırdı.İçinden Gnomeu doğramak ve ufak parçalarına ayırmak geliyordu ama kendi kendine bu Gnomeun bir rahip olduğunu hatırlatıyordu.Gnome cücenin sakalını bıraktı ve hızla geriye çekildi.
Gözlerini kırpıştırarak cücenin neden böyle garip davrandığına bakıyordu.
Gözlerini kırpıştırarak cücenin neden böyle garip davrandığına bakıyordu.
Yok yaa ben senle ilgili şarkı yazacam yaaa. Buyday tanesindeki ilk şarkım senle ilgili olabilir hakkaten izin verirsen tabii verir misin ki???
Bu arada bence sen de dene şarkı sölemeyi içinde bir ozanın olup olmadıını denemeden anlayamazsın.
Bu arada bence sen de dene şarkı sölemeyi içinde bir ozanın olup olmadıını denemeden anlayamazsın.
HARBE GİDEN