Karargaha Hoşgeldiniz!
İçerdeki gürültünün yanında güçlü kahkahaları da rahatlıkla duyan kara derili , güçlü kişiliğine rağmen , içeri girdiğinde şaşırmadan edemedi.Kara derili ne kendisine çevrilmiş gözleri , ne de ihtişamlı silahları seçebiliyordu.Karşısında bir drow , bir ırkdaş , kendisi gibi şaşkın gözlerle kendisine bakıyordu.Hayatında yaşadığı yerden dolayı bir çok kara derili görmüştü fakat bu handa bir drow görmeyi hiç mi hiç beklemiyordu.Drowların kötü şöhreti yüzünden birçok yerde , hor görülüp sövülmüştü , fakat bu hanın farklı olacağını sezmişti ve işte buradaydı.Asuthay kendisinin bir drow olmadığını pek az kişiye anlatabilmişti.Asuthay bir kara deriliydi , bir kara elfti ama asla bir drow değil... O drowlar gibi kötü tanrıların elinde bir kukla olmamış , yüzeyde efsanesi heryere yayılmış ama kimsenin yerini bilmediği , ''sırkoru'' da yaşıyordu.O diğerlerinin deyimiyle bir yüzey drowuydu fakat drow olmadığını herkese anlatmak için fırsat kolluyordu.Diğer drow kendisinden biraz daha uzun olmasına rağmen kara derili , daha kalın görünüyordu.Üstünde koyu yeşile çalan dar bir zırh altında ise simsiyah poantalon ve sivri uçlu botları vardı.şaşkınlığını atlattığında , kimsenin bilmediği lisanda yazılmış , beyaz harflerin birer martı gibi üstünde uçuştuğu siyah kabzalı ve siyah çelikli uzun kılıcını çıkarırken sanki cebinden para çıkarıyordu.Diğerlerinin şaşkınlığının sorularla bezenmesini bekleyerek drowun yanına oturdu...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
uzun süredir pek çok savaşçı konuşmuyor bunun nedeni, diyarda hüküm süren savaş rüzgarı. Savaşçılar kendilerine uygun gördükleritanrıların yanına sığınmış durumdalar. açıkcası karargahı bu konuda pek ipleyen kalmadı ve bazı densizler kendilerine karargah kurmay kalktı. bu yüzdendir ki savaşçılar bir arada bulunamıyor artık...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
şövalye ardan umarım densizden kastın Dragonfire inananlarının yaptığı karargah değildir.
ordaki iki genç şövalye bu diyara düzeni ve iyiliği getirmek için çabalıyor.
bence buralarda kimlerin densiz olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz.
ha ayrıca şimdi benim söylediklerimi duyanlar yarası olan gocunur edebiyatı yapacaklar .. buna eminim...
ama ne olursa olsun hiçbir yanlış anlaşılmaya ve dil uzatmaya prim veremem.
ordaki iki genç şövalye bu diyara düzeni ve iyiliği getirmek için çabalıyor.
bence buralarda kimlerin densiz olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz.
ha ayrıca şimdi benim söylediklerimi duyanlar yarası olan gocunur edebiyatı yapacaklar .. buna eminim...
ama ne olursa olsun hiçbir yanlış anlaşılmaya ve dil uzatmaya prim veremem.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Kastım onlardı evet! kendilerine yolladığım bildiriyi kale alıp karargah komutanı paladyneey benimle irtibata bile geçmedi! ben karargahımın içinde bu gibi ayrılmalara göz yumamam! her önüne gelen bir karargah kuramaz!
Ben yapacağım teklifleri yaptım lakin bir cevap alamadım...
Ben yapacağım teklifleri yaptım lakin bir cevap alamadım...
Hükümlü haklı gibi görünüyor , ne bu bölünmemi başladı?
Neden savaşçılar bu hana gelip , bizlerle tanışmıyorlar.Oyunu biraz abarttık galiba forumun bu bölümünde...
Herkes bişeyler yazsın , anlamıyorum bu forumda olmazdı böyle şeyler , hepimizi olağanüstühal durumuna geçmeyi davet ediyorum.Savaş mavaşta iki kişi arasında geçiyor artık gibime geldi bana...
Neden savaşçılar bu hana gelip , bizlerle tanışmıyorlar.Oyunu biraz abarttık galiba forumun bu bölümünde...
Herkes bişeyler yazsın , anlamıyorum bu forumda olmazdı böyle şeyler , hepimizi olağanüstühal durumuna geçmeyi davet ediyorum.Savaş mavaşta iki kişi arasında geçiyor artık gibime geldi bana...
Kuvvetler arasında çekişme Asuthay. zaten savaş iki kişi arasındaydı hep. iyilik, kötülük bunların hepsi bahane. tek şey için savaşılıyor güç. tapınaklardan sonra tapınakların koruyucuları(tanrılar) kendilerine bağlı birlikler kurmaya karar vermişler anlaşılan. ne yazık ki 'şu anda' benim yapabileceğim bir şey yok.
güçler ayrılığı savaşçılara da yansıdı ama ana karargaha sadık senin gibi bir savaşçı gördüğüme sevindim.
güçler ayrılığı savaşçılara da yansıdı ama ana karargaha sadık senin gibi bir savaşçı gördüğüme sevindim.
güç mü... aslında biz seninle aynı yoldayız şövalye ama sadece biraz fazla heyecenlı ve sinirlisin. dragonfire ve yoladaşlarının tek amacı diyara düzeni getirebilmek. ayrıca biz bir ayrılık yapmayı asla düşünmedik.
eğer şövalye maeglin sana cvp vermediyse eminim bir açıklaması vardır. ben ona ulaşırım ve vuraya gelmesini sağlarım.
ama tavrın pek hoş değil ve haksız yere yaygara yapıyorsun.
rp dışı: asuthay sanırım bu ayrılık sadece rp içinde oldu. sanırım herkes gelip burda hala muhabbet etmek ten hoşlanır. bence forum içinde bir ayrılık söz konuısu değil. böyle bir yanlış anlaşılma varsa bunun hemen düzelmesi gerekir.
ve ben hükümlünün bu olayı rp içi algıladığını düşünüyorum.
eğer şövalye maeglin sana cvp vermediyse eminim bir açıklaması vardır. ben ona ulaşırım ve vuraya gelmesini sağlarım.
rp dışı: asuthay sanırım bu ayrılık sadece rp içinde oldu. sanırım herkes gelip burda hala muhabbet etmek ten hoşlanır. bence forum içinde bir ayrılık söz konuısu değil. böyle bir yanlış anlaşılma varsa bunun hemen düzelmesi gerekir.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
AZALIN bana hitaben söylediğin sözlerde haklısın ben forumu genelledim ama yanlış kelime kullandım : doğru bölünme rp içinde , ama daha öncede söylediğim gibi , bu rp olayı çok ama çok abartıldı ve de bu olayın kontrol altına alınması gerekir.Nihayetinde hepimiz ARKADAşIZ.iyi rolu yapanlar kötülere laf atacak , kötüler gelip laf konduracaklar , bunlar hoş şeyler ama, en güzel örnek ülkemizdeki futbol seyircisi olur.Herkes beraber maç izlerdi , şimdi her maçta adam kesiliyor.Benim gs li arkadaşım var , ama maçta görsem döverim... gibi...AZALIN wrote:güç mü... aslında biz seninle aynı yoldayız şövalye ama sadece biraz fazla heyecenlı ve sinirlisin. dragonfire ve yoladaşlarının tek amacı diyara düzeni getirebilmek. ayrıca biz bir ayrılık yapmayı asla düşünmedik.
Hepimizi daha dikkatli davranmaya davet ediyorum.Hükümlü'nün heyecanını hoş görmeliyiz , fakat kötü niyetli yapılmayan ve yanlışlıkla oluşan bölünmenin sorumlularınıda suçlamadan ve de elden geldiğince bu karargahı düzeltmenin uğraşları içine girmeliyiz.Hepimiz arkadaşız.
Saygılar...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Herşeyden önce futbol la frp arasında çok büyük farklar var
frp de bir rekabet ya da fanatiklik yok...
herkes kendisi için oynuyo..
ben de başkası da
hatta forumlarda benim yanımda yer alan insanlar bile benim için değil kendileri için oynuyorlar ve bunu kafa dağıtmak , eylenmek için yapıyorlar..
ben bi convention a giderken fırlatmak üzere sert cisimler alan birini ne gördüm ne de duydum..
Sitemizde forumun belli bir kısmında ilerleyen bir RP var ve bu da bizim ayakta tutup geliştirmeye çalıştığımız diyarımızı oluşturuyor..
insanlar bu dünyaya adım atarken günlük hayattaki kimliklerinden sıyrılıp yeni karakterler oluyorlar..
kimsenin kimseye kin duyması gibi bi durum söz konusu olamaz, olmamalı...
frp de bir rekabet ya da fanatiklik yok...
herkes kendisi için oynuyo..
ben de başkası da
hatta forumlarda benim yanımda yer alan insanlar bile benim için değil kendileri için oynuyorlar ve bunu kafa dağıtmak , eylenmek için yapıyorlar..
ben bi convention a giderken fırlatmak üzere sert cisimler alan birini ne gördüm ne de duydum..
Sitemizde forumun belli bir kısmında ilerleyen bir RP var ve bu da bizim ayakta tutup geliştirmeye çalıştığımız diyarımızı oluşturuyor..
insanlar bu dünyaya adım atarken günlük hayattaki kimliklerinden sıyrılıp yeni karakterler oluyorlar..
kimsenin kimseye kin duyması gibi bi durum söz konusu olamaz, olmamalı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Evet düzeltmelerinizden sonra yanlış anladığımın farkına vardım.Özür dilerim fakat , kimsenin neden hala buraya msj atmadığını merak ediyorum.Bu başlığı beğenmediklerinden olduğunu sanmıyorum , çünkü gayet iyi gidiyordu sohbet ama...Hükümlü wrote:ben orda 'RP' içi konuşmuştum asuthay arkadaşım...sanırım bu sitede hiç kimse güç için mesaj atmıyor. keşke biraz daha özenli okusaydın bunun rp olduğunu anlardın. bu forum içinde RP dışında bir çekişme yok...
Saygılar ve Sevgiler...
-
winterwolf
- Kullanıcı

Karargahın kapısından içeri garip görünüşlü bir adam girdi.
Griye çalan saçları, fazla güneş görmediğini belli edercesine açık olan teni, bir metre yetmiş santimlik boyu ve yapılı vücudu değildi onu bu karargahta sıra dışı gösteren. Zira bu karargah ondan çok daha uzun ve daha yapılı savaşçılarla doluydu. Onun tüm bu savaşçıların arasında garip görünmesine neden olan şey, bakışlarındaki umursamazlıktı.
Bir elfinkini andıran badem gözleri, tüm karargahı bir kerede taramıştı. Onlarca maharetli savaşçıya neredeyse hiç aldırmaksızın, ifadesizce bakıyordu. Sadece ve sadece, geniş salonda çekinmeksizin oturan kara derili figürlere bakarken yüzünde küçük bir merak belirtisi belirip kayboldu. Dünyayla fazla içe içe değilse de bu durumun pek de normal olmadığını biliyordu. Ama bu detay bile yeterince fazla ilgisini çekemedi yarım-elfin. Tıpkı dünyada ki diğer detaylar gibi"
Adam soğukkanlı bir şekilde boş masalardan birine çöküverdi. Karşısına gelen garson kıza sorma fırsatı vermeksizin, bir şarap ısmarladı. Daha sonra biraz acele ettiğini fark etmişti tabi, ama buna aldırmadı. O kadar uzun süredir yalnızdı ki diğer canlılarla olan muhabbetini hep kısa keser olmuştu. Birkaç ay önce terk ettiği on kasabada da bu yüzden bir miktar vahşi olarak bilinirdi. Hatta küçük bir çocuğun ona kışkurdu diye seslendiğine bile tanık olmuştu.
Bu kadar kalabalık bir yerde bulunmayalı ise kimbilir kaç yıl olmuştu...
Griye çalan saçları, fazla güneş görmediğini belli edercesine açık olan teni, bir metre yetmiş santimlik boyu ve yapılı vücudu değildi onu bu karargahta sıra dışı gösteren. Zira bu karargah ondan çok daha uzun ve daha yapılı savaşçılarla doluydu. Onun tüm bu savaşçıların arasında garip görünmesine neden olan şey, bakışlarındaki umursamazlıktı.
Bir elfinkini andıran badem gözleri, tüm karargahı bir kerede taramıştı. Onlarca maharetli savaşçıya neredeyse hiç aldırmaksızın, ifadesizce bakıyordu. Sadece ve sadece, geniş salonda çekinmeksizin oturan kara derili figürlere bakarken yüzünde küçük bir merak belirtisi belirip kayboldu. Dünyayla fazla içe içe değilse de bu durumun pek de normal olmadığını biliyordu. Ama bu detay bile yeterince fazla ilgisini çekemedi yarım-elfin. Tıpkı dünyada ki diğer detaylar gibi"
Adam soğukkanlı bir şekilde boş masalardan birine çöküverdi. Karşısına gelen garson kıza sorma fırsatı vermeksizin, bir şarap ısmarladı. Daha sonra biraz acele ettiğini fark etmişti tabi, ama buna aldırmadı. O kadar uzun süredir yalnızdı ki diğer canlılarla olan muhabbetini hep kısa keser olmuştu. Birkaç ay önce terk ettiği on kasabada da bu yüzden bir miktar vahşi olarak bilinirdi. Hatta küçük bir çocuğun ona kışkurdu diye seslendiğine bile tanık olmuştu.
Bu kadar kalabalık bir yerde bulunmayalı ise kimbilir kaç yıl olmuştu...
Hanın kapısı açıldı içeriye 2.5 metre boyunda bir half-orc girdi. Sırtında kocaman bir balta asılıydı. Yüzü ve vücudundaki yara izleri girdiği savaşları gururla tanıtmasına yardımcı oluyor ve ona ayrı bir hava veriyorlardı. Boynunda üzerinde siyah bir kurt kafasının olduğu bir madalyon sallanmaktaydı. Kulağında ayı dişinden küpeler bulunuyordu. Gri gözleriyle etrafı taradı. Sanki birisini arıyor gibiydi. Tam kafa silkip içeri doğru yönelecekken bir drowun orada olduğunu farketti. Bir adım geriye atıp elini refleks olarak baltasına doğru uzattı. Sonra durdu. Sakinleşmeye çalıştığı besbelliydi. Bir müddet sonra rahat gözükmeye çalışarak boş bir masa bakındı ve gördüğü ilk masaya doğru ilerleyip oturdu. -drowdan uzak ilk boş masaya-