Silah seçimi...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ben Baldurs Gate derim başkada birşey demem. Diyalog burda , item burda, quest burda ee ibrde 2'nd edition daha ne isteyeyimki?
İwD'de birde 2 karakter yaratıp ilerleyin 10 dk. bir lvl geliyor. Sorcer ve cleric alın ilk lvl'ları. Canavar gibi oldu . deneyin deneyin çekinmeyin
.
İwD'de birde 2 karakter yaratıp ilerleyin 10 dk. bir lvl geliyor. Sorcer ve cleric alın ilk lvl'ları. Canavar gibi oldu . deneyin deneyin çekinmeyin
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
!!!
düşününce en etkili silahı heavy flail olarak görüyorum,gücünüz normal bi savaşcıdan fazlaysa ve bu silahla hayatınızın büyük bi bölümü geçtiyse karşısında hiç bi silah duramaz bence...
mountains of might
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

katılıyorum.. ayrıca bunun yanına morning star'ı eklemek istiyorum. hem bludgeoning hem piercing dmg, 1d8, skeletal yaratıklara karşı penaltı yok, kullanmak için feat gerektirmiyo, büyücü hariç her sınıf kullanabiliyo, nadir diil, ucuz...Oren_Dautry wrote:tabki katana
ii bir savaşçı için mükemmel
zorunlu olarak hepsi masterwork
d10 vurur
speedi düşüktür
hem slashing hem piercing kullanılabilir
tek dezavantajı nadir olması ve bakımı ...
özellikle bolca undead içeren campaignlerde kullanılası
War, war never changes...
Scimitar+ dagger ya da short sword + dagger
bir drow olarak bu ikisiyle her türlü savaşçıyı devirebilirsiniz. sizin gibi dövüşenler hariç. o great sword veya giant axei kaldırana kadar koltukaltına, zırhın zayıf olduğu (ve kolların kalkması için zayıf olmak zorunda olduğu) yere daggeri saplayıp atardamarlarını parçalar ve çok çabuk ölmesini sağlarsınız. ayrıca bunu yaparken diğer elinizdeki swordla da rakibi oyalayabilrsiniz. ayrıca birini öldürmek için karanlık bir köşeden çıkıp sırtına ya da boynuna hançer saplamak en iyisidir
bir drow olarak bu ikisiyle her türlü savaşçıyı devirebilirsiniz. sizin gibi dövüşenler hariç. o great sword veya giant axei kaldırana kadar koltukaltına, zırhın zayıf olduğu (ve kolların kalkması için zayıf olmak zorunda olduğu) yere daggeri saplayıp atardamarlarını parçalar ve çok çabuk ölmesini sağlarsınız. ayrıca bunu yaparken diğer elinizdeki swordla da rakibi oyalayabilrsiniz. ayrıca birini öldürmek için karanlık bir köşeden çıkıp sırtına ya da boynuna hançer saplamak en iyisidir
hmm. bana birisini hatırlattı bu ama... çıkartamadım. neyse,...Justarius wrote:Scimitar+ dagger ya da short sword + dagger
çifte silahla dövüşmek ancak rogue karakterler için avantajlı olabilir diye düşünüyorum ben... iki silahı birden efektif bi şekilde kullanabilmek için alınması gereken featlerin çokluğu nedeniyle pek tercih edilesi bi karakter geliştirme yöntemi olduğunu düşünmüyorum. ama bir rogue için mümkün bu. iki silahla birden sneak attackın bonuslarını almsı, yüksek seviyeli bi rogue'yi damage canavarı yapabilir.
ama burası savaş karargahı ve konu da en iyi silah. ve ben ne scimitarın n de daggerin morningstar veya katanadan üstün olduğunu düşünmüyorum
War, war never changes...
Evet bence senin de hatan greataxe ya da greatswordu kullananları sıska adamlar zannetmen. O heriflerlere senin kullandığın silahlar çöp gibi geldiği için büyük silah kullanıyolar zaten. Hatta bazıları senden bile hızlı saldırabilir o silahlarla. Bence çok dar düşünüyosun derim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power