Menzo ne?
arkadaşlar o guruba almayanlar kimler hemen gidip onlara hadlerini bildirelim. valla biz oyuncu bulamıyoduk (pardıo buluyoduk ama olsun duygu vb.. şeyleri sömürmemize kimse kızmaz di mi) adamların yaptığına bak ya. neyse kitap okumak ta hoştur. bu ara üniye giden biz arkadaşların kartlaştığı gibi bi teoriyi kesinlikle reddediyorum. bizde stres yok. hayatımızda en çok istediğimiz şeyi yapıyoruz ve mutluyuz. günümün yarısı kodlara bakarak geçiyo ama ben şikayetçi değilimö hatta oldukça mutluyum ama sen kimya fizik mat vb... onlarca farklı şele urşmak zorundasın hehe nası da moral bozuyom di mi 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Yo hayır müzik gibi geliyor, ben zaten mat, fen falanı oldukça kolay buluyorum canımı sıkan ingilizce bak, onu da sitede nasıl ilerletiyorum
Boş ver ben zaten beni oyuna almayanların canını yeterince sıkıyorum, ortadan kaybolan kural kitapları, oynadıkları odada kiletli kalma ve daha pek çok esrarengiz (!) olay başlarına geliyor
Boş ver ben zaten beni oyuna almayanların canını yeterince sıkıyorum, ortadan kaybolan kural kitapları, oynadıkları odada kiletli kalma ve daha pek çok esrarengiz (!) olay başlarına geliyor
Okulda kimse bana bulaşmak istemiyor.
Not: Bazen ben de garip olduğumu düşünüyorum. Soruyu sorulmadan cevaplıyorum, geleceğe dair tahminlerimin hepsi tutar ve sinir olduklarımın başına da hep bi şeyler gelir. Kendimden korkarım bazen. :vamp
Karşılarısına dikilip geçen gün kediyi masanıza ben attım desem, en fazla müdüre söylerler.

Not: Bazen ben de garip olduğumu düşünüyorum. Soruyu sorulmadan cevaplıyorum, geleceğe dair tahminlerimin hepsi tutar ve sinir olduklarımın başına da hep bi şeyler gelir. Kendimden korkarım bazen. :vamp
Karşılarısına dikilip geçen gün kediyi masanıza ben attım desem, en fazla müdüre söylerler.
abi bu kız bilgisayarla ilgilenmesin dehşet hacker olur ya dünyada hackolenmedik site kalmaz. neyse ama bak seni uyarıyorum night arkadaşım kural kitabı vb. kitapları bir frp oyuncusunun isteği dışında ödün(çalmak) hiç te akıl karı bişey değildir. valla be milletin romanına bi gün el koyiim demiştim sonra scyte beni lich olmaya zorladı anlıyosun di mi
seni de bi tür undead yapmaya çalışabilirler.
yok yani dikkatli ol diye 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
lindel_melian
- Kullanıcı