Norticus The Driud Öldü!!
Norticus The Driud Öldü!!
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız, Norticus the Druid öldü.
Kendisi elim bir kaza sonucu tır altında kalmaktan kurtulamadı.
Ama üzülmeyin!
Artık cüce savaşçı Ariel Mountainsmell aranızda!
Ve o köseleri ve sinir bozucu ufaklıkları izaya getirmek için savaş baltası da yanında!
"Paa! Harharhar! Gelin bakiyim sizi tüysüz deliler! Gelin de Pyticus Hanı'nda gerçek içki nasıl yapılırmış görün. İçki dediğin arpadan yapılır! Kılsız ayaklarla çiğnenmiş üzümden değil!"
P.S. Mountainsmell cüce kardeşlerin çalıştırdığı Pyticus Hanı çok yakında Bal Likörü Salonu'nda hizmete girecektir.
Kendisi elim bir kaza sonucu tır altında kalmaktan kurtulamadı.
Ama üzülmeyin!
Artık cüce savaşçı Ariel Mountainsmell aranızda!
Ve o köseleri ve sinir bozucu ufaklıkları izaya getirmek için savaş baltası da yanında!
"Paa! Harharhar! Gelin bakiyim sizi tüysüz deliler! Gelin de Pyticus Hanı'nda gerçek içki nasıl yapılırmış görün. İçki dediğin arpadan yapılır! Kılsız ayaklarla çiğnenmiş üzümden değil!"
P.S. Mountainsmell cüce kardeşlerin çalıştırdığı Pyticus Hanı çok yakında Bal Likörü Salonu'nda hizmete girecektir.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Ne konuşursun bre cevherlerdeki ışıltıdan anlayamayan ırkın soyu.
Hiçbir zaman hiçbir yerde cüceler YETERİNCE olamaz
dünya cücelerindir, onu biz yaptık, biz şekillendirdik.
Hakkında destanlar yazılan silahları bir dövdük
O kokonalarınızın takıp takıştırarak gereksiz yere kirlettiği güzelim mücevherleri biz yaptık.
En güzel içkiyi, şarkıyı biz yaptık.
Sen ne konuşuyosun?
Hiçbir zaman hiçbir yerde cüceler YETERİNCE olamaz
dünya cücelerindir, onu biz yaptık, biz şekillendirdik.
Hakkında destanlar yazılan silahları bir dövdük
O kokonalarınızın takıp takıştırarak gereksiz yere kirlettiği güzelim mücevherleri biz yaptık.
En güzel içkiyi, şarkıyı biz yaptık.
Sen ne konuşuyosun?
In our life, there is if
güldürme beni cüce!!
en güzel içkiymiş...
sakallarınızı kirleterek içtiğiniz o sarı şeyden bahsediyor olmalısın...yazık gerçekten.1 kadeh elf şarabı,ömrün boyunca içeceğin içkiden daha kıymetlidir.
en güzel müzikmiş...hadi oradan.ne zamandan beri saçma çekiç sesleri müzik oldu??eğer anlayacağını bilseydim sana atalarımın zarif ve büyüleyici ezgilerini dinletmek isterdim.
kokonalarmış...seni daha dikkatli konuşmaya davet ediyorum.elf bayanları hakkında böyle konuşmak sadece güzellikten anlamayan birinin marifetidir.senin kokona dediğin leydiler göründükleri her kişiyi kendilerine aşık edebilecek güzelliktedirler.seni bu kişilerin dışında tutuyorum.çünkü gerçekten hiç bir cüce ne zarafetten ne de güzellikten anlar.
en güzel içkiymiş...
sakallarınızı kirleterek içtiğiniz o sarı şeyden bahsediyor olmalısın...yazık gerçekten.1 kadeh elf şarabı,ömrün boyunca içeceğin içkiden daha kıymetlidir.
en güzel müzikmiş...hadi oradan.ne zamandan beri saçma çekiç sesleri müzik oldu??eğer anlayacağını bilseydim sana atalarımın zarif ve büyüleyici ezgilerini dinletmek isterdim.
kokonalarmış...seni daha dikkatli konuşmaya davet ediyorum.elf bayanları hakkında böyle konuşmak sadece güzellikten anlamayan birinin marifetidir.senin kokona dediğin leydiler göründükleri her kişiyi kendilerine aşık edebilecek güzelliktedirler.seni bu kişilerin dışında tutuyorum.çünkü gerçekten hiç bir cüce ne zarafetten ne de güzellikten anlar.
elf bayanlarının güzelliiğiymiş..peh!
daha sakalları bile yok!!!!
kara büyüleriyle erkekleri kendilerine aşık ediyorlar!
şarapmış!! Üzerinde bi karış köpük olmayan içkiye ben olsa olsa kuzu sütü derim! Kuzudan da süt çıkmaz, sen bilmiyosundur diye söliyim dedim!!
daha sakalları bile yok!!!!
kendi ağzınla söylüyorsun işte, senin ırkının bütün kadınları CADI!!!!senin kokona dediğin leydiler göründükleri her kişiyi kendilerine aşık edebilecek güzelliktedirler
kara büyüleriyle erkekleri kendilerine aşık ediyorlar!
şarapmış!! Üzerinde bi karış köpük olmayan içkiye ben olsa olsa kuzu sütü derim! Kuzudan da süt çıkmaz, sen bilmiyosundur diye söliyim dedim!!
In our life, there is if
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Khellendros