power play wizard
power play wizard
Valiye eşlik eden bir grup.
Elf ranger,dwarf fighter,human rouge,human wizard.
Vali hödüğü atın üzerinde bile sürekli yorulduğundan(yoksa dm"in oyunu mu??)sık sık mola verir grup.
Bu molaların birinde elf ranger (ben) etrafı biraz geziyim,kolaçan edeyim der.gezinirken karşısında dev gibi bir canavar görür(ne olduğunu anlamaz)gruba bir işaret çakar ve wizard dışında herkes oraya gelir.wizard vali"nin yanında bırakılır göz kulak olsun diye.neyse savaş başlar,darbeler vurulur,darbeler alınır,oyunculardan birinin "durumu nasıl,hala sapasağlam dövüşüyor mu" diye sorması üzerine dm ağzından kaçırır:
300 hp bu daha taş gibi!!
Eee bunu duyan ve 2lvl geride olan wizard durur mu durduğu yerde???alacağı xpleri düşünüp sırıtmaya başlar:
Ben de onların yanına gidiyorum!!!
hemen olay yerine damlar.
Fakat hain dm durmaz!! Canavarımız dwarf"u alır ve fırlatır.nereye mi?tam yaklaşmakta olan wizard"a!!!
Neyse grup dağılmadan geri çakilinir,tekrar kamp alanına dönülür.
Sürpriiiizz:
Hain dm bir oyun daha yapmıştır.kamp basılmış,valinin yanındaki eleman ölmüş ve vali de kaçırılmıştır.
Bakınız powerplay"in zararları!!!siz siz olun,2 lvl için questin içine etmeyin
Elf ranger,dwarf fighter,human rouge,human wizard.
Vali hödüğü atın üzerinde bile sürekli yorulduğundan(yoksa dm"in oyunu mu??)sık sık mola verir grup.
Bu molaların birinde elf ranger (ben) etrafı biraz geziyim,kolaçan edeyim der.gezinirken karşısında dev gibi bir canavar görür(ne olduğunu anlamaz)gruba bir işaret çakar ve wizard dışında herkes oraya gelir.wizard vali"nin yanında bırakılır göz kulak olsun diye.neyse savaş başlar,darbeler vurulur,darbeler alınır,oyunculardan birinin "durumu nasıl,hala sapasağlam dövüşüyor mu" diye sorması üzerine dm ağzından kaçırır:
300 hp bu daha taş gibi!!
Eee bunu duyan ve 2lvl geride olan wizard durur mu durduğu yerde???alacağı xpleri düşünüp sırıtmaya başlar:
Ben de onların yanına gidiyorum!!!
hemen olay yerine damlar.
Fakat hain dm durmaz!! Canavarımız dwarf"u alır ve fırlatır.nereye mi?tam yaklaşmakta olan wizard"a!!!
Neyse grup dağılmadan geri çakilinir,tekrar kamp alanına dönülür.
Sürpriiiizz:
Hain dm bir oyun daha yapmıştır.kamp basılmış,valinin yanındaki eleman ölmüş ve vali de kaçırılmıştır.
Bakınız powerplay"in zararları!!!siz siz olun,2 lvl için questin içine etmeyin
-
legacy_user_1144
-
legacy_user_1144
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

-
winterwolf
- Kullanıcı

-
legacy_user_1144
-
legacy_user_1144
Hehe.Anomen'i sizde tanısaydınız aynı şeyi yapardınız.Ama bizim oyunlarımız fazlası ile geyik geçior bazen.Mesela arkadaşım anomen bi ara
cleric oynatıyordu.
Bakın bi sahne
*savaş zorlukla kazanılır,gruptaki herkes dağılmanın eşiğine gelmiş, ölümle burun burunadır.
Anomen sinirli bi tavırla
-beyler şu allahın cezası 8 liği verin ya off..
(Heal yapacak hepimize tam tehşizatlı ecza dolabı)
biz bi kopuyoruz bu adam bole diyince.of laya of laya bize heal atar.bizde
arkasından
-Oh be kendimize geldik.Saolasın cleric
cleric oynatıyordu.
Bakın bi sahne
*savaş zorlukla kazanılır,gruptaki herkes dağılmanın eşiğine gelmiş, ölümle burun burunadır.
Anomen sinirli bi tavırla
-beyler şu allahın cezası 8 liği verin ya off..
(Heal yapacak hepimize tam tehşizatlı ecza dolabı)
biz bi kopuyoruz bu adam bole diyince.of laya of laya bize heal atar.bizde
arkasından
-Oh be kendimize geldik.Saolasın cleric