bu sitedeki diyarişmaya benzedi..... ... "night ın kitap arayışı"...
ya ...sitede onlar hakkında bi makale bile var.... kadınların yönettiği...hatta erkeklerin sadece 1-2 amaç için kullanıldığı... ve hatta onların anadolu yaşadığı bile söylenir...
işte bu sitenin adı da ---------.com ...bildiğine eminim....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Evet karanlığın kuşatmasının en zayıf yanından bahsediyordunuz demek.... Entreri yok Jarlaxle varlık göstermiyor. Uthengral adında birinin iyi bir dövüşçü olma ihtimalini öğreniyor ama bunu hiç göremiyoruz. Kahramanımızın karşısında çok zeki çevik ve benzer tarzda düşman yok kısaca.
dikkat edersen bu kitapta Salvatore birebir dövüş değil, meydan savaşları, toplu arbadeler üzerine yoğunlaşmış...
aslında, her kitapta Drizzt'e dövüşmesi için, tabiri caizse bir "level boss" yaratmak bir zaman sonra kitapları sıkıcı hale getirebilir. Salvatore bu kitapta bana "feyk" atmıştı. Kitabı okumaya başladığımda "aha," demiştim, "Bu kitapta Drizzt Uthegental'e karşı!" ama öyle olmadı. Galiba RAS da bu dediğim noktayı fark etmiş ve küçük bir oyun yapmış
bir sonraki kitabın "kötü adamını" hepiniz biliyorsunuz zaten! Yeterince kötü bir "körü adam!"
Ben hep iyilerin kazanmasından nefret ederim. Drizzt ölsün demiyorum ama, Wulfgara da pek üzülmedim (Zak öldüğünde-yalan söylemiyorum-ağlamıştım.) Grupta en az sevdiğim oydu. Bence Salvatore kitaplarında dengeyi hiç bozmuyor.
Tamam feyk güzel olduda , ben zaten o büyücü ailesine gıcık ötesi gıcığım bide köpek ısırığıyla koskoca uthegental'in ölmesi iyi olmadı.Uthegental'ı catti-brie öldürseydi iyi olurdu.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
bidderdoo önce büyücüydü
yanlış bir iksir karışımı sebebiyle Harpel ailesinin köpeği oldu ve Sıkıntılar Zamanı sırasında büyünün bozulmasıyla tekrar insan haline geri döndü
ama en sonunda werewolf (yani kurtadam) oldu