frpworld convention "bahar 2004"

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şey arkadaşlar ben olabilirsem yardımcı olmaya çalışırım. şey elimden geldiğinc görev yaparım İki şşey olabilir ya farklı yerlerde mesela bi yıl istanbulda bi yıl Ankarada bi yıl Bursa da falan olsun. Ancak eğer böyle olacaksa eğer her yıl olacağı şehirde yaşayan sorumlular mutlaka olmalı. (hatta onların organizasyon becerisine göre illere puan bile verilebilir (biraz abarttım mı? ) ) Ya da farklı şehirlerde farklı conlar yapılıp sonra bir yerde türkiye con yapılabilir. Ve benim fikrimce üniverste conları birçoğumuzun isteğini veremiyor bir kısmı muhteşem organizasyonlar ancak hepsi ne yazık ki kendi üniverstelerinin dar çerçevesini aşamıyorlar. Bizim ilk başta onların bir bölümüne yaklaşmamız bile zor ama ilerleyebileceğimiz nokta daha ötede kimbilir belki resmi türkiye conventionını yapabiliriz. Hayal gücümüzü sınırlamamk lazım. Evet benim fikrim budur.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?ncelikle con. hazırlamanın zorluğunu bilen birisi olarak destek vermek isterim. İl olarak ankarayı öneririm. Zira FRPWorld ankara tabanlı evrensel bir site. Bununla beraber benim elim kolum bağlansada Ankaralı dostlarıma haber veririm böylece katılım,tanıtım ve yardım konularında bir nebze olsun nefes alabilirsiniz.
şayet istanbulda olursa bunada tam destek veririm. Zira orada yapılamsı gereken işler biraz daha az olur en azından bizim açımızdan.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Sanırım bu açıdan Quelin admin oluşu bir avantaj sağladı artık istanbulda da yetkili bir adminimiz bulunuyor. Bence site hem İstanbul hem Ankarada Convention düzenleyecek güce sahip. Tabanımızla sınırlı kalmadığımızı da böylece göstermiş oluruz.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

kesinlikle katılıyorum ve istanbuldaki arkadaşlar da oldukça fazla geçende 15 e yakın kişi buluştular ve benim gibi işi olan arkadaşları da eklersek sanırım istanbul bunu yapabilir
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

re:

Post by occultsearcher »

Ben de buralardayım. Ankara'da. Zaman zaman da Kırıkkale'de.

Bir yardımım dokunursa, yaparım bir şeyler...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Son derece güzel olur üniverste tabanlı olmayan conventionlar bildiğim kadarı ile çok az oluyor böyle bir şey kesinlikle gerekli.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Bence biraz uğraşsak İzmir Antalya ya da Bursa da olabilir tabii oradaki arkadaşların çabası da gerekiyor biraz.
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

izmir, antalya, bursa, istanbul, ankara derske eğer her con'da beş altı masa açılır, çok dağılırız kanımca.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

burock wrote:kişisel alma konuyu kirshamor. ben frp ile bayağı alakadar bi insan olmama rağmen bu siteyi yaklaşık 1 ay önce tanıdım. insanlar siteden haberdar olmayabilir. Ya da nasıl bi yardım isteyeceklerini bilemiyo olabilirler. bence varolan conların kalitesini arttırmak yeni con düzenlemekten daha öncelikli bi iş
valla ben sitenintanınması adını önüme gelen heryere frpworl.com yazıyom inşallah meyvelerini hep birlikte yiycez yani yeni üyeler KATILICAK başkaonuçlarçıkarmayın
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Doğru aslında önce ankara ve istanbul olsun. Ya da yazın hep beraber başka yere gidelim mesela Antalyaya tüm frpworld. Orada frp oynayalım yüzelim. Life oyun oynayalım yüzelim. Ve saire ne dersiniz siz varsanız varım? Siz var mısınız?
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Merhaba Arkadaşlar,

Bursa grubunu toparlamaya çalışıyorum ama uzun süre yurt dışında olmam nedeniyle biraz kopukluk oldu. Artık yine memleketteyim ve Bursa'lı arkadaşları toparlamaya çalışacağım... Yıllardır MetuCon'a katılmaya niyetleniyorum ama bir türlü fırsat olmuyordu. Bu yıl olursa katılmak, ortamı görmek istiyorum...

Bunun haricinde yukarıda bir yerlerde bazı arkadaşlar belirtmişler, üniversite con'ları iyi güzel ama genellikle yakın çevrelerine hitap ediyorlar gibime geliyor... üniversitelerden bağımsız, örneğin FrpWorldCon, bir organizasyon'un belki daha geniş çevrelere ulaşma şansı olabilir diye düşünüyorum...

İlk etapta ankara veya istanbul seçenekleri arasından ulaşımın daha kolay olması nedeniyle şahsen istanbul'u tercih ederim. (Bugün kendi grubumdaki arkadaşlarla MetuCon'a gitme konusunu tartıştık, açıkçası biraz üşeniyorlar...)

İstanbul veya Ankara seçeneklerinin ardından ileriki yıllarda Bursa'da da böyle bir organizasyon yapılabileceğini düşünüyorum, zira şu ana kadar yazmış olduğum Bursa'da FRP başlığındaki yazışma trafiğine bakılacak olursa şimdilik Bursa'da böyle bir organizasyon için yeterli potansiyel görünmüyor...

Bursa'daki potansiyeli arttırmak ve canlandırmak için grubumdaki arkadaşlarla bu aralar bir frp sitesi projesi başlatma aşamasındayız... başlangıç için kendi oyunlarımızın hikayelerini ve oyun sırasında çektiğimiz "screen shot" ları siteye koymayı düşünüyoruz... Sonrası duruma göre gelişmeye açık...

Selamlar,

AkinnikA
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama arkadaşlar bi önce Bursa için ayrı site olsun mu bilmiyorum öyle bölmek falan bildiğim kadarı ile bu site tüm türkiyeyi birleştirmek istiyor ama Bursa güzel şehir oradaki frpyi geliştirmek isteyenlere de destek veririm (uludağda ne live olur be hatta oyun için gerçek aslan kaplan bile bulunabilir)
Bu arada bence yazın olacaksa yine de Antalya güzel olur Ankarada deniz yok istanbulda var ama girilmiyor. Antalyada var ve giriliyor. Ulan conventionı teknede bile yaparız bile ... Yapar mıyız yaparız? Vallahi yaparız isteyen alkol de kullanır ben kullanmam içen olursa da sarhoş olmayan birisi olur hem....
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Mesaj konusu:

İstanbul da İstanbul derim ben. Ã?ünkü burası convention açısından fazlasıyla bakir kalmış durumda. Ankara'da her sene 3 tane yapılıyor en azından. Hem biz İstanbulluların en büyük sıkıntısı (özellikle çalışanların) hafta sonu dışında boş vaktimizin olmaması. 6 şar saatten 12 saat yolculuk hafta sonunu öldürüyor zaten. Bir de bunun yanında yolculuk dönüşü işe gitmek var. Sırf bu yüzden Ankara'da yapılan organizasyonları kaçırıyoruz.Koordinasyon ve organizasyon konusunda da elimden geleni ardıma koymam. Eskişehir'de kurduğumuz FRP kulübü ve Eskişehir tarihinde ilk ve tek olan ESKCON benim ve şu anda %70'i burada bulunan arkadaşlarımın eseridir. E bizim CV'miz de az da olsa kabarık :wink:
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

pelinpel bu onuda deneyimli bir arkadaştır, kendi adıma referans veririm :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İyi o zaman istanbulda yapalım ben de gelebilirim istanbulda ama orada da nerede yapabiliriz sizce. Ama en azından adalarda falan yapsak daha iyi olmaz mı sizce?
Oralarda kalacak yer bulunur mu bilmiyorum? Siz ne diyorsunuz istanbulda neresi vardır? Saklıkent diye bi yer varmış diye duydum ama orada da pek oraya yeni gelenlere sıcak bakmıyorlarmış diye duydum
Bilmiyorum başka neresi aklınıza geliyor.
Post Reply