EDEBİYAT MI YOKSA OYUN MU?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
ejderçocuk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ejderçocuk »

Okumak okumak okumak.
FK FK FK
Ayda 4 kitap alıyorum abi.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
Malagar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Malagar »

Bana sorarsanız bence kitap okumak kesin lazım hem zaten kitap okumazsan nasıl oynuyacan ki bu oyunu :?
Kelebek gibi uçamayıp,arı gibi sokamassam aslan gibi parçalayamassam tilki gibi kurnazlık yapamazsam işte o zaman......
Aeron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aeron »

Kitap okumak, evet. Okuduğun herşey az yada çok sana birşeyler katar. Ama bu kitapların mutlaka bizim diyarlardan olması da gerekmiyor.
İşin kilit noktası hayal gücü. İster sadece oyun oyna, ister kitaplara dal, hayal gücün yetersizse hiç bir şey ifade etmez.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
porco
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by porco »

bide hayalgücü olupta ciddi şeylerle uğraşınca bişey olucağını zannedenler var onlar beni delirtiyo
:lol:
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

beni delirtenler frp deyip ne olduğunu anlatınca boş işlerle uğraşma, hayal onların hepsi gerçek bi şeyler yap deyenler.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
sowtim
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sowtim »

éokué
...
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

beni delirtenler frp deyip ne olduğunu anlatınca boş işlerle uğraşma, hayal onların hepsi gerçek bi şeyler yap deyenler.

majenta boşwer sen onları..benim etrafımdada- belki frpyle ilgilenen çoğu kişinin etrafında- war böle tipler...takma kafana..ben alıştım artık..hatta onlara inat frpnin zewkini çıkarmak müthiş bişey.. :D
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

Aslında hayal gücünü yadsıyp gerçek!! dünyaya dönmemizi istyenler tümüyle kurgulanmış bir dünyada yaşadıklarının ne kadar farkında acaba?
Ã?oğu, tümüyle kurgulanmış bir TV dünyasının karşısında pasif olarak tüketmeye alışmış insanların aktif olarak birşeyler yarattığımız frp dünyalarına laf etmeye ne kadar hakları olduğu tartışılır ama onların yüzüne bunu çarptığında bunu anlamamak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar.

Yani salla bunları, doğru bulduğun neyse onu yapmaya devam et.

şövalye Kirshamor[/quote]
yola devam...
...barış için
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

şu söylediklerinin herhangi 2-3 kelimesini o tür insanlara söylesen andawalca bakışlara maruz kalırsın kirshamor
War, war never changes...
Kirshamor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kirshamor »

biliyorum. (tecrübeyle sabit:))

ama sonuçta Hülya Avşar'ın kocasıyla yaptığı medya kavgasına ya da X mankenin futbolcu sevgilisinin izin vermemesine ağzı açık ayran budalası gibi bakanlara laf anlatmaya çalışmaktan zaten uzun süre önce vazgeçtim. Ben sadece kendimi duruşumu kendime ispata çalışıyorum.
yola devam...
...barış için
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

çok şövalyesel bi duruş bu. hayatta seni çok üzmesi/sinirlendirmesi kuvvetle muhtemel
War, war never changes...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Ben gerçekleri yaratan herşeyin bir zamanlar hayal olduğunu bildiğim için onları pek takmıyorum.Zaten frp de hayal gücünün en iyi dışa vurumudur. Ama böyle boş yorumlar yapmaları ve Kirshmor'un dediği gibi "gerçek" sandıkları boşluklarda dolaşmaları ne biçim düşünce sistemi diye de düşünmeye zorluyor.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

aralarında seçim yapılırsa oynayacağım guruba bakarım. şimdiye kadarki gurubum iyi olduğu için FRP oynayacağımız gün içimden öyle kitap oynayasım gelmedi. Ama kitaplar olamdanda iyi roll kesmenin zor olacağını düşünüyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

frp+rpg+fantastik kurgu kitaplar =fantastik dünya
Eh bu en basit açıklama olsa gerek. Bu üçlüyü anlayan ve yorumlayan ufak bir topluluk olsak da buluşabileceğimiz mekanlar, tartışabileceğimiz ortamlar var. Medya da her gün sansasyonlar yarattığı iddia edilen kişilerden ve onları sürekli takibeden kalabalıktan farkımız bu. :wink:
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

evet kesinlikle fantazi edebiyat ve rp olarak ayrılmamalı çünkü benim de katıldığım görüş : tolkien yazmasaydı eğer, diğer tüm kitaplar olmasaydı bu oyunlar varolabilirmiydi? açıkçası ben direkt bir arkdaşla rp yapmayı severim ama kitap okumayı da severim ve ikisinde de düşünüyor insan.. hayalgücünü çalıştırıyor .o ayran budalalarıyla çevrili etrafım ve onlara hala azimle laf anlatmaya çalışıyorum.. bunları geçin bize çok sıradan gelen bizi çok mutlu edebilen bir elf büyücüymüş gibi şeylerden bahsedince deli diyecekler neredeyse.. daha bugün blind guardian ın oldukça anlamlı bir parçasını dinliyordum sordular türkçeye çevirdiğimi ne dediklerini bildiğimi söyledim,bakışları öyle boşça ve aptalcaydı ki.. böyle insanlara sadece acıyor ve küçük dünyalarında yaşamalarını izliyorum..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Post Reply