elfler, cüceler...
O halde gönderiyorum.
*kitabın detaylı tasviri*
Hardcover, üzeri gümüş ile işlenmiş.
Sayfa 1: Ã?nsöz (...Bana ilham kaynağı olan aileme, hocalarıma, müdürlerime, ve vefakar dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim)
Sayfa 2: İçindekiler
Sayfa 3: (Ortalamış ve büyük harflerle) "Herşeyi dinle, fakat işine gelmeyeni duymamış gibi yap"
Sayfa 4-51: Sponsorlar ve Reklamlar
Sayfa 52-54: İndeks
*kitabın detaylı tasviri*
Hardcover, üzeri gümüş ile işlenmiş.
Sayfa 1: Ã?nsöz (...Bana ilham kaynağı olan aileme, hocalarıma, müdürlerime, ve vefakar dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim)
Sayfa 2: İçindekiler
Sayfa 3: (Ortalamış ve büyük harflerle) "Herşeyi dinle, fakat işine gelmeyeni duymamış gibi yap"
Sayfa 4-51: Sponsorlar ve Reklamlar
Sayfa 52-54: İndeks
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Evet, bu tür eleştiriler aldım, özellikle kitabın (sadece ve sadece kitabı raflarda korumak amacıyla) kapalı poşet içinde dağıtılması konusunda şikayetler geldi. Ama kaliteden ödün veremem, ayrıca kitabın kapağında hiçbir masraftan kaçınmadan 900 ayar gümüş kullanılmıştır.
Ancak serinin ikinci kitabında, sayın okuyucularımın yapıcı eleştirilerini dikkate alarak, söz konusu bölümlerin %50 oranında azaltılmasına karar verdim.
PEK YAKINDA
"Ayak oyunları Seri No:2 - Anlamadığın konularda düşünüyormuş gibi uzaklara dalmak"
Ancak serinin ikinci kitabında, sayın okuyucularımın yapıcı eleştirilerini dikkate alarak, söz konusu bölümlerin %50 oranında azaltılmasına karar verdim.
PEK YAKINDA
"Ayak oyunları Seri No:2 - Anlamadığın konularda düşünüyormuş gibi uzaklara dalmak"
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
?
yaw konu nasıl buraya geldi bilemiyorum ama karalamalarımı siteye gönderebilirim, güzel fikir!