Fallout
Bu kadarda olmazki hakkaten hanzo olmuş bu karakter ben skill bazlı cthulhu oyuncusu oldugumdan skilleri yüksek tutma egilimim var ondan o tip bi karakter yaptım belki ama senin bu karakter durumu abartmış biraz sende bariz adam ezmek isterim egilimi var 
Kargaşada doğdum...Entropi ile yoğruldum...
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
Kaosdur akan kanım... Karmaşadır her adımım...
Bildiğim tek gerçeklik... Evren kaosdur,düzense hiçlik...
Antimodes the Wild
falloutun CRPGsinde tek karakterle oynandığı için bi nevi her şeyden annayan bi karakter yaratma durumunda kalıyodum. yani statları hep ortalama değerler veriyodum. ama masaüstünde oynarken -nortinin hanzo gibi- tamamen bir-iki stata ve skille abanma durumu olabiliyo. mesela beniö oynattığım gruptaki 3 kişinin 3ü de birbirlerinden habersiz şekilde farklı karakterler yarattılar, gayet dengeli bi grup oldu şindilik. tabi biraz ateş gücü eksik ama olsun. o da olur zamanla
War, war never changes...
ah ah
keşke ankarada olsaydım da bozar ile ekibin ateş gücüne !ağır! katkıda bulunsaydım. NAsıl canım çekti.
Zaten bu aralar fallout aşeriyorum resmen. herkesle fallout muhabbeti çeviriyorum. of ulan off
Zaten bu aralar fallout aşeriyorum resmen. herkesle fallout muhabbeti çeviriyorum. of ulan off
yola devam...
...barış için
...barış için
şaka maka adamlara bozar versem -afedersiniz- yeni gelin gibi kullanıcaklar, hakkını veremiycekler. adamların big gun 6%-10% arasında sürünüyo. ha, şimdi beni SIFATLI dm olmakla suçlayacaklar. hatta sen ver olm bozarı, biz kullanırız demeye getircekler ama dm dediğin adam böyle provakasyonlara itibar etmez.
-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

kardeş sen gifted'ı tatmamışsın diyorum. fazladan 6 stat point in tadını hiç bi skill veremez. ayrıca skiller fazlasıyla yetiyoda artı. ha "ben bütün skillerimi full yapçam", "ne iş olsa yaparım abi olcam" diyosan sen bilinAntimodes wrote:Fallout kitabını okuyunca yarattıgım karakter
ST 3 Traits: Skiled,good natured
PE 7 Tag S.:First aid 80%,Doctor 70%,Speech 85%
EN 4 Vault cityli doktor olan bir karakter.
CH 7
IN 8
AG 5
LK 6
Gördüğünüz gibi çok degişik karakterler yapılabilinir ben şahsen bu karakteri oynamak isterdim gifted almakta kesinlikle istemezdim çünkü skillerden ilerledikçe çok yer. Ben stat ve perklerden daha çok skiller yönünden iyi olan bir karakter yaratmak amacındaydım bu karakteri hazılarken.
-
XtroTheArctic
- Kullanıcı

ben DM e ipne DM demem DM ipne olmadıkçaburock wrote:şaka maka adamlara bozar versem -afedersiniz- yeni gelin gibi kullanıcaklar, hakkını veremiycekler. adamların big gun 6%-10% arasında sürünüyo. ha, şimdi beni SIFATLI dm olmakla suçlayacaklar. hatta sen ver olm bozarı, biz kullanırız demeye getircekler ama dm dediğin adam böyle provakasyonlara itibar etmez.
Yav ne güzel hepiniz oynamışsınız. Bi ben varım oynayamayan sanki.
Bizimde oynamaya çalıştığımızı söylemiştim. Aha benim karakterim de bu.
STR:6 Trait:Gifted,skilled
PER:8 TAG:Repair,Science,Small guns
END:4 Junk city diye biryerde tamirciydi
AGI:8
INT:10
CHR:4
LUCK:6
Yaratım aşamasında gifted olayını herkes alıyor diye düşünmüştüm. Ancak demek ki öyle yapmayanlarda varmış (Helal olsun cesur adammışsın).
O kadar karakter yaratıpta DM ye yardım ettikten sonra tek bir seans sonrası oyunu bitirmesi beni çok üzmüştü. Hatta oyun boyunca hiç görev alamamızda cabası. (Aslında görev almış olsaydık daha çok üzülürdüm.)
Bizimde oynamaya çalıştığımızı söylemiştim. Aha benim karakterim de bu.
STR:6 Trait:Gifted,skilled
PER:8 TAG:Repair,Science,Small guns
END:4 Junk city diye biryerde tamirciydi
AGI:8
INT:10
CHR:4
LUCK:6
Yaratım aşamasında gifted olayını herkes alıyor diye düşünmüştüm. Ancak demek ki öyle yapmayanlarda varmış (Helal olsun cesur adammışsın).
O kadar karakter yaratıpta DM ye yardım ettikten sonra tek bir seans sonrası oyunu bitirmesi beni çok üzmüştü. Hatta oyun boyunca hiç görev alamamızda cabası. (Aslında görev almış olsaydık daha çok üzülürdüm.)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
fallout 1 bizim erethanda var ama biz ankaradayız. seni ankarada bi misafir edelim, o zaman veririz.
gifted traiti hakikaten güçlü ve alınası bi trait. stat artışından gelen bonuslar kaybedilen skill puanlarını tamı tamına olmasa bile karşılayabiliyo ve artmış statlarımız yanımıza kar kalıyo. ama fast shot traitini ben pek sevmiyorum. nişan alarak atış yapmak critical chance'e inanılmaz bonuslar veriyo ve kalkındırıyo. hedefleyerek atış yapabilmek lazım.
gifted traiti hakikaten güçlü ve alınası bi trait. stat artışından gelen bonuslar kaybedilen skill puanlarını tamı tamına olmasa bile karşılayabiliyo ve artmış statlarımız yanımıza kar kalıyo. ama fast shot traitini ben pek sevmiyorum. nişan alarak atış yapmak critical chance'e inanılmaz bonuslar veriyo ve kalkındırıyo. hedefleyerek atış yapabilmek lazım.
Biz oyun kurallarında end. nin bonuslarını biraz arttırmıştık, yoksa pek bir işe yaramıyordu. Ancak per. yükselmesi ile vurma şansının artması arasındaki bağlantıyı kurmakta biraz zorluk çekmiştik. Siz bunu nasıl yaptınız?
Science yanına başka bir skillgeldiğinde bazı şeyleri yapmaya ve geliştirmeye başlıyordun.
science+doctor: İlaçlar (stimpack rad avay gibi)
science+repair: Her türlü aletin geliştirilmesi
science+pilot: Arçlar
science+small guns: küçük silahların geliştirilmesi
...gibi
Hatıladığım kadarıylada herşeye belli bir science puanı veriyorduk ve ve o anki science puanın kaç ise şu kadarını buna yapmaya harcadın diyorduk. (Mesela stimpack 15 puandı ve 15*4=60 science ve doctor'ı olan stımpack yapabiliyordu) Eğerki oyunu gerçek anlamda oynayabilseydik daha fazlasını hatırlardım.
Science yanına başka bir skillgeldiğinde bazı şeyleri yapmaya ve geliştirmeye başlıyordun.
science+doctor: İlaçlar (stimpack rad avay gibi)
science+repair: Her türlü aletin geliştirilmesi
science+pilot: Arçlar
science+small guns: küçük silahların geliştirilmesi
...gibi
Hatıladığım kadarıylada herşeye belli bir science puanı veriyorduk ve ve o anki science puanın kaç ise şu kadarını buna yapmaya harcadın diyorduk. (Mesela stimpack 15 puandı ve 15*4=60 science ve doctor'ı olan stımpack yapabiliyordu) Eğerki oyunu gerçek anlamda oynayabilseydik daha fazlasını hatırlardım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
end.in katkısı aslında az diil. hp arttırdığı gibi bazı skillere ve resistancelara katkısı iyi bence
bizim ilk değiştirdiğimiz kurallar first aid ve doctor skillerinin ilgili donanım olmadan kullanılamaması üzerine oldu. yani doctors bagi olmayan doctorluk yapamaz gibi. çünkü kural kitabında FA ve DOC için daily limit vardı ki bu çok saçma.ne yani adama senin daily limitin doldu yapamazsın mı diycen, olmaz. doctors bag ve first aid kitlerin de belli kullanım sayıs var. fena olmadı yani.
benim grupta bi tane science+repairci bi eleman var. ben science skillini, identify gibi kullanıyorum. yani scienc skilli yüksek olan adam, bi nesnenin ne işe yaradığını, ne tür maddelerden/bileşenlerden oluştuğunu tahmin edebilir mesela; ama tahmin edebilmesi apabileceği anlamına gelmez. yapmak için repair kasması gerek; çünkü bu skill tamamen mekanik. ha, mesela silah yapıcaksa small guns skillinin yüksek olması bi sinerji bonusu ağlayabilir tabi, o ayrı. Ben böyle kullanıyorum
bizim ilk değiştirdiğimiz kurallar first aid ve doctor skillerinin ilgili donanım olmadan kullanılamaması üzerine oldu. yani doctors bagi olmayan doctorluk yapamaz gibi. çünkü kural kitabında FA ve DOC için daily limit vardı ki bu çok saçma.ne yani adama senin daily limitin doldu yapamazsın mı diycen, olmaz. doctors bag ve first aid kitlerin de belli kullanım sayıs var. fena olmadı yani.
benim grupta bi tane science+repairci bi eleman var. ben science skillini, identify gibi kullanıyorum. yani scienc skilli yüksek olan adam, bi nesnenin ne işe yaradığını, ne tür maddelerden/bileşenlerden oluştuğunu tahmin edebilir mesela; ama tahmin edebilmesi apabileceği anlamına gelmez. yapmak için repair kasması gerek; çünkü bu skill tamamen mekanik. ha, mesela silah yapıcaksa small guns skillinin yüksek olması bi sinerji bonusu ağlayabilir tabi, o ayrı. Ben böyle kullanıyorum
bu arada o hanzoyla neredeyese oyunu bitiroyodum
yalnız şunu söliim masaüstünde ben dm olsam, gifted isteyene zar attırırım
yani herkes gifted ister, ama kaç kişi gifted olabilirki dünyada
mantıksız yani,
burası wastelands, burada herkes hediyeli (allah kahretsin)
yalnız şunu söliim masaüstünde ben dm olsam, gifted isteyene zar attırırım
yani herkes gifted ister, ama kaç kişi gifted olabilirki dünyada
mantıksız yani,
burası wastelands, burada herkes hediyeli (allah kahretsin)
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...