Kenderler
(Genelleme yapıyorum): Buraya üye olmaya karar veren ve devam eden kişiler, hayata geniş açı ile bakmayı öğrenmişlerdir, diye düşünüyorum. İster sululuk yap, istersen felsefe.
Saat 2:30 olmuş, ben burda mesaj yazıyorum. Uyumazsam yarınki buluşmaya geç kalabilirim. Sitede "Gaz Verici Sistem" kurulduğundan şüphelenmeye başladım.
Saat 2:30 olmuş, ben burda mesaj yazıyorum. Uyumazsam yarınki buluşmaya geç kalabilirim. Sitede "Gaz Verici Sistem" kurulduğundan şüphelenmeye başladım.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.
Abi pardon ne dediğini anlamadım. (Wıs:3 galiba!) Site güzel, hayat güzel Eskişiehirde hava güzel, 15 dakika sonra ders var ama ben hala buradayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şu maddeyi biraz az salgılasanıza kardeşim. Zaten wıs. düşük saveler tutmuyor. Bütün üyelerinizin kurbağa gibi pörtlek gözlü olmasınımı istersiniz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
AAAAAAAAA!!!!!!!! Norticus'un altında diyarın hakimi diye bir yazı var.(
) Demek diyarın hakimi diye bunu demek istiyordun.
Yav bu arada kender arkadaşımız nerede? Hayatta olduğuna dair bir işaret istiyoruz.
Yav bu arada kender arkadaşımız nerede? Hayatta olduğuna dair bir işaret istiyoruz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
sanırım hapiste falan. umarım orada fazla sıkılmaz. sitede bağlayıcı birşeyler olduğuysa kesin kimsenin şüphesi olmasın. ama bunu sitede değil arkadaşlarımızda arayalım. bu kendi başarınız (tabi sitenin hoş arayüzü vb. gibi şeylerinde oldukça fazla etkisi vardır ama genelde giren kişler ve forumlarda devamlı seviyenin korunmasından dolayı böyle diye düşünüyorum)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
şaka bir yana gerçektende çok güzel site. Üstünde uğraşılmış ve uğraşılmayada devam ediyor. Yani aslında bilgisayardan bağımlılık yapıcı gaz salgılandığı gerçek değil
. İnanan var ise kendini camdan aşağı bıraksın
. (Ya bırakmayın sonra televizyonda "Sürekli frp sitesine giren adam kendini camdan atarak intihar etti " gibi şeyler yazılır.)
Bir zaman öncesine kadar sadece forumlarda geziyordum. Geçende indirelecekler bölümüne girince çok güzel şeyler gördüm. Daha indirmek nasip olmadı ama kesinlikle oralarıda aşındıracağım.
Bir zaman öncesine kadar sadece forumlarda geziyordum. Geçende indirelecekler bölümüne girince çok güzel şeyler gördüm. Daha indirmek nasip olmadı ama kesinlikle oralarıda aşındıracağım.
Eskisi ka
Eskisi ka
- biluanders
- Kullanıcı

- biluanders
- Kullanıcı