Kenderler
Kenderler
Sanırım bu forumdaki ilk kenderim ama bu diyarı sevdim kalacağım anladığım kadarı ile çoğunuz beni bela olarak görüyor olsun.
En azından ufak ırktan birkaç kişi bulabileceğimi umuyorum.
öncelikle hoşgeldin tasslof, "ooops" demediğin ve bizlerden birşey ödünç almadığın sürece kimsenin birşey diyeceğini zannetmiyorum..bir tek, o benim mouse'um...hah....herneyse...bu diyarda pek fazla kender olduğunu sanmıyorum, hatta bunu umut ediyorum 
ama ben kendimi uuznca bir süre kender sanmıştım, taki bir half-elf olduğum gerçeği ile karşı karşıya kalana dek
şaka bir yana, yeniden hoş geldin, ne iyi ettinde geldin.
ama ben kendimi uuznca bir süre kender sanmıştım, taki bir half-elf olduğum gerçeği ile karşı karşıya kalana dek
şaka bir yana, yeniden hoş geldin, ne iyi ettinde geldin.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

e kenderler bu kadar sessiz olmaz ama ... her mesaja cevap yazmalı milleti siniretmelisin kiSanırım bu forumdaki ilk kenderim ama bu diyarı sevdim kalacağım anladığım kadarı ile çoğunuz beni bela olarak görüyor olsun.
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Re: Kenderler
Özülme arkadaşım tek bela olarak görülen sen değilsin. Senden önce bende bu gelişme ve teknoloji karşıtı siteye üye oldum. Sitenin kendine böylesine bağlama nedeni sanırım iyi olmasından değilden de salgıladığı bağımlılık yapıcı bir maddeden kaynaklanıyor. Yaptığım araştırmalar beni böyle düşünmeye sevk etti. Araştırmalarım hakkında daha fazla bilgi isteyenler olursa bana yazsın. Bu sitenin ileride dünyayı ele geçiçrmeye yönelik çalışmaları olduğuna dair şüphelerim var. (Peki ben bunları neden buraya yazıyorum!tasslof wrote:anladığım kadarı ile çoğunuz beni bela olarak görüyor .
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ne, nasıl yani? Cidden mi? Ben de niye bu sitenin önünden niye kalkamıyorum diyordum. Daha 10 gün falan oldu, yapıştım kaldım buraya. Dün gece de saat 4'ü bulmuşum, haberim yok.
Neyse, aysonu gelecek olan tel. faturası beni uyandırmaya yeter herhalde.
Neyse, aysonu gelecek olan tel. faturası beni uyandırmaya yeter herhalde.
Boşuna mutluluğu aramayın, ancak acılarınızı azaltabilirsiniz.