frp dünyasına bende geldim!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

frodocuğum

bahsi geçen hadise, Margaret Weis & Tracy Hickman'ın kaleme aldığı Ejderhamızrağı Efsaneler üçlemesinin, İkizlerin Savaşı adlı kitapta yer alır

Serinin okuma sırası ise şöyle

1-İkizlerin Zamanı
2-İkizlerin Savaşı
3-İkizlerin Sınavı

(tabii bu kitaplardan evvel Ejderha Mızrağı Destanı (chronicles /ne alakaysa?) serisi var onun da sırası şöyle

1-Güz Alacakaranlığının Ejderhaları
2-Kış Gecesi Ejderhaları
3-İlkbahar şafağı Ejderhaları

okumak için yeni kitap arıyorsan tavsiye ederim, bu iki seri en iyi ejderha mızrağı serileridir :)
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

!!!

Post by Ortegon »

bu iki seri en iyi ejderha mızrağı serileridir
nayır nolamaz en iyi seri:) ruh döveni ve silah kardeşliğini bunlardan sonra okumalısın:)
mountains of might
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet daha sonra da

ikinci nesil
ve yaz alevi ejderhaları

ana seri böyle gidiyor

(çocuğun gözünü korktuttuk bin tane kitapla :))
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et :)
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

biluanders wrote:biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et :)
Ya sabirrr!!!!

dur iste aceleye getirme!!! yazacaz elbet bi gun. belki pyros abimiz bi gun listeye bizi de alir di mi amma????

sen sakin ol...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

kusura bakma canım...bilirsin bazen böle şeler yaparım.. :???: azimle bekliorum :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

frodo wrote:Darkgnome imzanı okudum da bu olay hangi kitapta yazılmış merak ettim.
Amma yüzsüzüm ama her türlü soruna cevap veririm dedim ve iki mesaj sonraki soruna cevap vermedim. Sağol Pyros açığımı kapatmışsın. İnternete girmede bazı sorunlar yaşıyorum ve senin mesajı ancak görebildim. Tekrar özür dilerim. :wink:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

squva wrote:
biluanders wrote:biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et :)
Ya sabirrr!!!!

dur iste aceleye getirme!!! yazacaz elbet bi gun. belki pyros abimiz bi gun listeye bizi de alir di mi amma????

sen sakin ol...
s'z k'tabi yazin da new york t'mes best seller yapmayan namevttir
biluanders
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by biluanders »

gözümüz aydın squwam..bak pyros ne dio :) sağolasın pyros...
Post Reply