Yol Arkadaşı
Drizzt derim başka birini söylemem.Sadece dövüşmesiyle değil tabii.En önemlisi de abi hem olabilecek en iyi dost(gerçek dünyada da anne babası olmayan çok iyi dost olurlar ve değerleri iyi bilirler) hem de müthiş bilge.Ayrıca sen onun yanında oldukça , hep birşeyler öğrenirsin.Zaten hayat görüşü de müthiş bir karakter.İnançları da bana çok uyuyor yani herşeyiyle Drizzt Daermon Na'shezbaernon.Adı yeter be adı!!!!
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
alkış, full destek, iyi temenni,Asuthay wrote:Drizzt derim başka birini söylemem.Sadece dövüşmesiyle değil tabii.En önemlisi de abi hem olabilecek en iyi dost(gerçek dünyada da anne babası olmayan çok iyi dost olurlar ve değerleri iyi bilirler) hem de müthiş bilge.Ayrıca sen onun yanında oldukça , hep birşeyler öğrenirsin.Zaten hayat görüşü de müthiş bir karakter.İnançları da bana çok uyuyor yani herşeyiyle Drizzt Daermon Na'shezbaernon.Adı yeter be adı!!!!
hepsi bir arada
-
ejderçocuk
- Kullanıcı

En sevdiğim yolarkadaşları
Ben ilk aragorn'u seçiyorum doğal olarak. Doğayı iyi bilen onun dilinden anlayan birisi bize iyi yol gösterir,iz sürer, iyi saklanır, gizili yollar bulur ve birimiz hastalandığında veya yaralandığında ona doğadaki hangi bittikin iyileştireceğini bilir.
İkincisi iyi bir savaşçıya ihtiyacımız var. Drizzt olabilir bu. Hem gece görüşü epey işimize yarar ve hiç bir düşman onu yenemez vede gözü pek Caromon
Büyücülerede ihtiyacımız var tabii. Raistlin diyorum ben. (Hem her grupta sevilmeyen bir karakterde olmalıdır (sakın Raistlin hayranları üzerime gelmesin çünkü en sevdiğim karakterdir Raist) Hem Aragorn ona öksürüğüne iyi gelmesi için bitki çayları filan yapar. Zaten Caromon da ikizini yalnız bırakmaz.
Bir bilge Gandalf
Gandalf ve Raistlinin tartışmalarını Gandalfın Raist'e büyü dersleri verdiğini ve Raist in sürekli ben senden dah güçlüyüm triplerini bir gözünüzde canlandırın. Bence harika olur.
Cücelere ihtiyacımız var Gimli ve Flint tamamdır. E flint olursa Tas ta olur
(Aslında ben Flint ve Tasın birbiryle şakalaşmasından çok Gimliyle Legolasın ben bukadar ork öldürdüm sen ne kadar öldürdün evlat gibi şakalaşmalarını tercih edebilirim)
Peki bu grubun lideri kim olacak.Cüceler olmazlar. Aragorn kabul etmez. Raist takmaz. Gandalf olabilir ama... Drizzt sadece bir dost olur, lider olmak istemez. Caromon uygun değil (Ne yani sen Caromon a salak mı diyorsun diye üstüme gelmeyin. O ikizinin yanından ayrılmaz. Aslında Raist te belli etmesede Caromonu sever)
Lider tabii ki Tanis tir. (şimdi Tanis i sevmeyen bir çok kişi var (Niye sevmezler anlamıyorum) O da zaten mecburen lider olur.
Birde Haplo ve Usta Hug var. Ama onları buraya koysaydım herhalde baya abartı olurdu. Kimse önlerinde duramazdı.
Ben ilk aragorn'u seçiyorum doğal olarak. Doğayı iyi bilen onun dilinden anlayan birisi bize iyi yol gösterir,iz sürer, iyi saklanır, gizili yollar bulur ve birimiz hastalandığında veya yaralandığında ona doğadaki hangi bittikin iyileştireceğini bilir.
İkincisi iyi bir savaşçıya ihtiyacımız var. Drizzt olabilir bu. Hem gece görüşü epey işimize yarar ve hiç bir düşman onu yenemez vede gözü pek Caromon
Büyücülerede ihtiyacımız var tabii. Raistlin diyorum ben. (Hem her grupta sevilmeyen bir karakterde olmalıdır (sakın Raistlin hayranları üzerime gelmesin çünkü en sevdiğim karakterdir Raist) Hem Aragorn ona öksürüğüne iyi gelmesi için bitki çayları filan yapar. Zaten Caromon da ikizini yalnız bırakmaz.
Bir bilge Gandalf
Gandalf ve Raistlinin tartışmalarını Gandalfın Raist'e büyü dersleri verdiğini ve Raist in sürekli ben senden dah güçlüyüm triplerini bir gözünüzde canlandırın. Bence harika olur.
Cücelere ihtiyacımız var Gimli ve Flint tamamdır. E flint olursa Tas ta olur
(Aslında ben Flint ve Tasın birbiryle şakalaşmasından çok Gimliyle Legolasın ben bukadar ork öldürdüm sen ne kadar öldürdün evlat gibi şakalaşmalarını tercih edebilirim)
Peki bu grubun lideri kim olacak.Cüceler olmazlar. Aragorn kabul etmez. Raist takmaz. Gandalf olabilir ama... Drizzt sadece bir dost olur, lider olmak istemez. Caromon uygun değil (Ne yani sen Caromon a salak mı diyorsun diye üstüme gelmeyin. O ikizinin yanından ayrılmaz. Aslında Raist te belli etmesede Caromonu sever)
Lider tabii ki Tanis tir. (şimdi Tanis i sevmeyen bir çok kişi var (Niye sevmezler anlamıyorum) O da zaten mecburen lider olur.
Birde Haplo ve Usta Hug var. Ama onları buraya koysaydım herhalde baya abartı olurdu. Kimse önlerinde duramazdı.
Doer ghil dos dosib elg'caress...
doer ulu streea zhah har'oloth
doer ulu streea zhah har'oloth
-
legacy_user_1144
Her ne kadar onu isteriz şunu isteriz desekte şu ana kadar göze çarpan en iyi yol arkadaşı(dl okumadım bilmiyorum o yüzden oradaki yol arkadaşlarını) kesinlikle Samwise Gamgee olabilir.En azından unutmamamız gereken sadık ve bence en önemlisi hırs duygusundan (kötü anlamda) yoksun olması çok çok iyi bir özellik.
Bir de bence bir grupta iki hakiki büyücü olmaz.Kesin bi olay çıkar orda.
Bir de bence bir grupta iki hakiki büyücü olmaz.Kesin bi olay çıkar orda.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
yok yok ... benim demek istediğim yol arkadaşı yalnız başına ...yani tercih meselesi olursa... ben drizzt yerine "pantercik" i tercih ederim... burda guenhwyar ı drizzt en ayırmak gibi bir rekabeti kastetmemiştim.....pyros wrote:iyi de drizzt ile dost olursan guenhwyvar ile de doğal olarak dost olursun
ha drizzt'i haklayıp heykelciği almayı planlıyorsan önünde iki büyük sorun var
1- drizzt'i nasıl öldüreceksin?
2- hadi öldürdün diyelim guenhwyvarın seni öldürmesini nasıl engelleyeceksin?
![]()
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...